Indrida,pas mus sakydavo fierankos,cia zemaitiskai.Pas mus tai uzuolaidos.
Nustaciau,kad mano prakaitavimas,tas toks pliaupiantis buvo nuo antibu.Nebegeriu ir neprakaituoju.
Saule bando lyst,bet vejas didelis,bet yra reikalu lauke,mieste,niekur nedingsi,teks vaziuot,ait.
Nėr ir pas mane tokių dalykų. Aišku, ne todėl, kad nesveika, bet todėl, kad neskanu ))))
Mamos vištos
Balkone vištų nelaikom nei viena
Labas rytas, na pagaliau saulės padavė, žymiai nuotaiką veikia į gerą pusę. Vakar nugenėjom vynmedžius, smagumėlis
Firankos - užuolaidos
Labas rytas.
Indrida,pas mus sakydavo fierankos,cia zemaitiskai.Pas mus tai uzuolaidos.
Nustaciau,kad mano prakaitavimas,tas toks pliaupiantis buvo nuo antibu.Nebegeriu ir neprakaituoju.
Saule bando lyst,bet vejas didelis,bet yra reikalu lauke,mieste,niekur nedingsi,teks vaziuot,ait.
Antibai savo darbą darė, buvo kova, kovos produktai - prakaitavimas. Bet čia mano dėlionė. Paprastai antrą trečią dieną būna blogiausiai, o vėliau jau lūžis.
Daug sniego, slidu, keliai žiaurūs
O tai tau 😮 o aš maniau, ten pavasaris.
O tai tau 😮 o aš maniau, ten pavasaris.
😁
Laba,
Saintlina, kaip mergelė laikos, kaip jam sveikata?
Stintų šventė bus pliurzej 🤣
Laba,
Saintlina, kaip mergelė laikos, kaip jam sveikata?
Mergelė kažkaip laikos. Reikalų daba daug. 'Palikimą' reik išvežinėt kažkaip ir kažkur. Griaut sienas ir ištarabanyt tiek statybinį laužą, tiek degėsius.
O sveikata.. kaip čia pasakius. Su podagra va jau antras mėnuo nedarbingumas. Bet šian buvo pas kažkokį kietą neurologą, tai daba klausimas ar čia nuo podagros visos bėdos. Ėjo šiaip dėl regėjimo, bet daug visko kito išgirdo.
Morališkai kada atsigaus tai nežinau. Kol užsiėmęs kažkuo tai nieko. Bet naktim nemiega. Antį iškepiau - ne tik neragavo, bet pažiūrėjo ir išvis iš virtuvės išėjo. Kažkaip taip.
Saintlina, o Mergelė vienturtis?
Labai skaudžiai skaitosi. Aš tau parašiau vieną patarimą į mesengerį.
Saintlina, o Mergelė vienturtis?Ne, brolį turi. Dėkui
Dabar jus man durnai paaiskinkit.Siunciausi is Amazon Organic Sweet Pepper Quadrato D'ASTI Yellow ,o atsiunte pepper,sweet "Asti Yellow"(organic).Tai cia tas pats?Nu kaip nervina tokie siuntejai