Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Indrida,pas mus sakydavo fierankos,cia zemaitiskai.Pas mus tai uzuolaidos.
Nustaciau,kad mano prakaitavimas,tas toks pliaupiantis buvo nuo antibu.Nebegeriu ir neprakaituoju.
Saule bando lyst,bet vejas didelis,bet yra reikalu lauke,mieste,niekur nedingsi,teks vaziuot,ait.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 vasario 2024 - 10:59
QUOTE(saintlina @ 2024 02 09, 10:33)
Pas man tokiu atveju likutis vištoms eina smile.gif bet aišku, ne visi vištų turi smile.gif

Nėr ir pas mane tokių dalykų. Aišku, ne todėl, kad nesveika, bet todėl, kad neskanu ))))

Mamos vištos smile.gif
Balkone vištų nelaikom nei viena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, na pagaliau saulės padavė, žymiai nuotaiką veikia į gerą pusę. Vakar nugenėjom vynmedžius, smagumėlis

Atsakyti

Firankos - užuolaidos :)

Labas rytas.
Indrida,pas mus sakydavo fierankos,cia zemaitiskai.Pas mus tai uzuolaidos.
Nustaciau,kad mano prakaitavimas,tas toks pliaupiantis buvo nuo antibu.Nebegeriu ir neprakaituoju.
Saule bando lyst,bet vejas didelis,bet yra reikalu lauke,mieste,niekur nedingsi,teks vaziuot,ait.

Antibai savo darbą darė, buvo kova, kovos produktai - prakaitavimas. Bet čia mano dėlionė. Paprastai antrą trečią dieną būna blogiausiai, o vėliau jau lūžis.

Atsakyti

Daug sniego, slidu, keliai žiaurūs 

O tai tau 😮 o aš maniau, ten pavasaris.

Atsakyti

O tai tau 😮 o aš maniau, ten pavasaris.

😁

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 09, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73133216" data-time="1707467567"><div><p>Daug sniego, slidu, keliai žiaurūs </p></div></blockquote><p>O tai tau 😮 o aš maniau, ten pavasaris.</p>

Laba,
Saintlina, kaip mergelė laikos, kaip jam sveikata?
Atsakyti

Stintų šventė bus pliurzej 🤣

Atsakyti

Laba,
Saintlina, kaip mergelė laikos, kaip jam sveikata?

Mergelė kažkaip laikos. Reikalų daba daug. 'Palikimą' reik išvežinėt kažkaip ir kažkur. Griaut sienas ir ištarabanyt tiek statybinį laužą, tiek degėsius. 

O sveikata.. kaip čia pasakius. Su podagra va jau antras mėnuo nedarbingumas. Bet šian buvo pas kažkokį kietą neurologą, tai daba klausimas ar čia nuo podagros visos bėdos. Ėjo šiaip dėl regėjimo, bet daug visko kito išgirdo. 

Morališkai kada atsigaus tai nežinau. Kol užsiėmęs kažkuo tai nieko. Bet naktim nemiega. Antį iškepiau - ne tik neragavo, bet pažiūrėjo ir išvis iš virtuvės išėjo. Kažkaip taip.

Atsakyti

Saintlina, o Mergelė vienturtis?

Labai skaudžiai skaitosi. Aš tau parašiau vieną patarimą į mesengerį.

Atsakyti

Saintlina, o Mergelė vienturtis?
Ne, brolį turi. Dėkui  :4u:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 vasario 2024 - 15:06
Saitlina,tavo Mergelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikia laiko zaizdom gyt.

Dabar jus man durnai paaiskinkit.Siunciausi is Amazon Organic Sweet Pepper Quadrato D'ASTI Yellow ,o atsiunte pepper,sweet "Asti Yellow"(organic).Tai cia tas pats?Nu kaip nervina tokie siuntejai blink.gif blink.gif
Atsakyti