Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū!

Atsakyti

Aš dar dedu burokine tarka tarkuotos sutroškintis cukinijos su riebalu kažkokiu. Skaniausia gee sviestas, bet kugelis tada gaunasi toks minkštesnis. Mes tokį mėgstam. Galima apkeptų vištos sparnų dėt, galima kefyro. 

Atsakyti

Ačiū!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 vasario 2024 - 08:26

Dėkui už kavą.

Pamiršau parašyti, kad kugelis iš tų patiekalų, kurį galima šaldyti. Jei per daug iškepei. Yra tekę. Paskui atsišildai ant keptuvės.

Gražaus penktadienio!

Atsakyti

Labas rytas,

ačiū už visų aprašytą patirtį. Ryt makliavosiu tą kugelį, tik neišsirenku, pagal kurį receptą skaniau :)

Dusia, kokia gera mintis dėl likučio šaldymo!

Geros visoms dienos! Kaune rytas gražus, tik rašo, kad savaitgalį bus sliduma - saugokitės!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 09, 08:39)
Ryt makliavosiu tą kugelį, tik neišsirenku, pagal kurį receptą skaniau smile.gif

gali visus prisitaikyt smile.gif
Aš kaip Dusia, iš akies darau. Bet vištieną kugelyje pas mus mėgsta, tai dedu kokią nors. Apkepu prieš tai su daugiau riebalų ir pilu viską į tarkius. Galima ir šoninę, bet turbūt tau nelabai gerai, per riebu. Pieno karšto irgi pilu.
Bet aš nešaldau jokių gatavų patiekalų, man atšildyti nepatinka. Pas mus kažkaip susivalgo. Kitą dieną tas kugelis ant keptuvės pašildytas skonio nepraranda smile.gif

Atsakyti

Anidanda, kaip oras pajūry?

Atsakyti
Saintlina, man kelis sykius gavosi "apgavystės", kepiau DAUG , o didysis valgytojas neatvažiavo . Kai kepu dviems senukamas tai kitokie kiekiai. Gaila buvo išmesti , tai pabandžiau . Visai normaliai ... Jei mėgsti šildytą. Kai kam kitą dieną kugelis skaniau ant keptuvės šildytas, negu pirmą dieną.
Apie maisto šaldymą - pas mane nėra šaldiklyje jokių koldūnų, picų ir tt pirkots šaldytos produkcijos. Niekada negaminu daugiau , kad užsišaldyti .
Mano nuomone geriau savas šaldytas kugelis, negu koldūnai iš pakelio rolleyes.gif
Atsakyti

Anidanda, kaip oras pajūry?

Daug sniego, slidu, keliai žiaurūs 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 09, 10:10)
Saintlina, man kelis sykius gavosi "apgavystės", kepiau DAUG , o didysis valgytojas neatvažiavo .

Apie maisto šaldymą - pas mane nėra šaldiklyje jokių koldūnų, picų  ir tt pirkots šaldytos produkcijos.

Pas man tokiu atveju likutis vištoms eina smile.gif bet aišku, ne visi vištų turi smile.gif

Nėr ir pas mane tokių dalykų. Aišku, ne todėl, kad nesveika, bet todėl, kad neskanu ))))
Atsakyti
Juokiamės su mb,perskaičius skelbimą.Įdomu mūsų vaikai žino,kas yra firankos? blink.gif blink.gif
Atsakyti