Ačiū!
Aš dar dedu burokine tarka tarkuotos sutroškintis cukinijos su riebalu kažkokiu. Skaniausia gee sviestas, bet kugelis tada gaunasi toks minkštesnis. Mes tokį mėgstam. Galima apkeptų vištos sparnų dėt, galima kefyro.
Ačiū!
Labas rytas.
Dėkui už kavą.
Pamiršau parašyti, kad kugelis iš tų patiekalų, kurį galima šaldyti. Jei per daug iškepei. Yra tekę. Paskui atsišildai ant keptuvės.
Gražaus penktadienio!
Labas rytas,
ačiū už visų aprašytą patirtį. Ryt makliavosiu tą kugelį, tik neišsirenku, pagal kurį receptą skaniau
Dusia, kokia gera mintis dėl likučio šaldymo!
Geros visoms dienos! Kaune rytas gražus, tik rašo, kad savaitgalį bus sliduma - saugokitės!
gali visus prisitaikyt
Aš kaip Dusia, iš akies darau. Bet vištieną kugelyje pas mus mėgsta, tai dedu kokią nors. Apkepu prieš tai su daugiau riebalų ir pilu viską į tarkius. Galima ir šoninę, bet turbūt tau nelabai gerai, per riebu. Pieno karšto irgi pilu.
Bet aš nešaldau jokių gatavų patiekalų, man atšildyti nepatinka. Pas mus kažkaip susivalgo. Kitą dieną tas kugelis ant keptuvės pašildytas skonio nepraranda
Anidanda, kaip oras pajūry?
Apie maisto šaldymą - pas mane nėra šaldiklyje jokių koldūnų, picų ir tt pirkots šaldytos produkcijos. Niekada negaminu daugiau , kad užsišaldyti .
Mano nuomone geriau savas šaldytas kugelis, negu koldūnai iš pakelio
Anidanda, kaip oras pajūry?
Daug sniego, slidu, keliai žiaurūs
Apie maisto šaldymą - pas mane nėra šaldiklyje jokių koldūnų, picų ir tt pirkots šaldytos produkcijos.
Pas man tokiu atveju likutis vištoms eina bet aišku, ne visi vištų turi
Nėr ir pas mane tokių dalykų. Aišku, ne todėl, kad nesveika, bet todėl, kad neskanu ))))