Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2024 02 08, 11:33)
<p>Luety, tai ir liuks, kad susitvarkė. Tik tiek, kai yra bronchospazmas, šis vaistas yra ekspres, jis greit suveikia. Hormonus reik pastoviai vartot, o va kaip mano Vaikui, retais epizodais paūmėja, tai salbutamolis gera išeitis buvo iki covido.</p><p></p><p>Man atrodo, kad pradėsi tuoj rūpintis sėja, susibalansuosi iki galo.</p><p>Žmogui reikia kad ir mažų tikslų. Bent jau man labai padeda.</p>

Jau savaitgali sesiu.Atsisiunciau jusu diskutuotu Qatro,ar kaip ten nebeatsimenu papriku seklu,pomidoru pernai prisipirkau,reik tik zemiu nusipirkt.Gal ryt vaziuosim,nes siandien lyja,cvejas,nemalonu eit kur nors,toks gripinis oras.
Man teikia jau ranku kisimo i zeme.Kitais metais kalijosjau budavomiskele baltas zvakes,o siemet tyli,nieko.
Atsakyti
Luety viskas ok, tiesiog reikia pabūti kamputyje unsure.gif o apie gydytojus ir jų gydymo metodus ...et ...
Atsakyti

Luety, kai būsi Ispanijoj, pasidairyk sėklų :), jei lagamine viečikės laisvesnės turėsi :)

Mergicos, šeimininkutės - gal turit skanaus kugelio patikrintą receptą?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 08, 15:00)
<p>Luety, kai būsi Ispanijoj, pasidairyk sėklų smile.gif, jei lagamine viečikės laisvesnės turėsi smile.gif</p><p></p><p><strong>Mergicos, šeimininkutės - gal turit skanaus kugelio patikrintą receptą?</strong></p>

Įdomesnių sėklų galima rasti nebent Ukrainoje. Pigios , bet daigumas ne kažką. Ispanijoje nieko gero nemačiau. Beveik viskas tas pats kaip Lietuvoje, ta pati ES . Fainų paprikų sėklų esu parsivežusi iš Slovakijos ir Čekijos...

Pou dėl kugelio klausk mamos wub.gif
Mano du receptai abu pagal naglazovą. Vienas normalus , kitas greitukas.
Normalus : tarkiai užpilami karštais spirgais išmaišoma, paskui karštu pienu išmaišoma. PO to dedu kelis kiaušinius druskos pipirų kt prieskonių.
Kuo maniškis skiriasi nuo kitų - 2-3 bulvės tarkuotos stambia tarka. Taip mama darydavo. Gaunasi kitokio skonio. Ir keletas mažų gabalėlių sviesto yra ispaudžiama į masę kai supilu skardon. Dėl skonio . Sviesto koks 20 gr ?

Greitukas : bulves tarkuoju burokine tarka , pilu šalto pieno , aliejaus , dedu arba ne poro arba svogūno (nekepinto) , druskos, pipirų , kiaušinio ir orkaitėn. Gaminimas 20 min smile.gif
Prie greituko labai tinka spirgų padažas rolleyes.gif

Atsakyti

Dusia, tai pas Luety ne ES, dėl to ir rašau, kad pasidairytų, ko nėra ES.

Už receptus ačiū! 

Atsakyti
Kugelis su višta ax.gif vištos kumpelius ar net ketvirčius pasmulkiname ir į keptuve, kad gerai patresketu tuomet viską į tarkius su svogūnų, tuomet pora lauro lapu tik dideliu, druska pipirai, jeigu mažai buna taukų tai vos vis aliejaus ant viršaus tarkio ir dokupken ;Dusia įdomi idėja su sviestu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 vasario 2024 - 17:12
QUOTE(Pou @ 2024 02 08, 17:04)
<p>Dusia, tai pas Luety ne ES, dėl to ir rašau, kad pasidairytų, ko nėra ES.</p><p></p><p>Už receptus ačiū! </p>

Tai kiek čia jie ne ES , dar tik kokie 3 metai ?
Nebet iš patikusio pomidoro sėklas išsikrapštyti ?Esu taip dariusi ... nebuvo tokio skonio, trūko saulės matyt.
Pirkau ŽS BendigoH ir greitam valgymui KvadryH paprikų sėklas.
Kam aktualu - ŽS dolomitlimčiai gera kaina. Akcija dabar.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 02 08, 17:12)
Kugelis su višta  ax.gif vištos kumpelius ar net ketvirčius pasmulkiname ir į keptuve, kad gerai patresketu tuomet viską į tarkius su svogūnų, tuomet pora lauro lapu tik dideliu, druska pipirai, jeigu mažai buna taukų tai vos vis aliejaus ant viršaus tarkio ir dokupken ;Dusia įdomi idėja su sviestu  rolleyes.gif

Labos,
Kur tik maistai- pakvipo. Aš ir atsiradau... biggrin.gif
Į tarkuotų bulvių kepamus patiekalus dėkite malto muskato riešuto. Pabandykit. mirksiukas.gif
O vištienos sparnelius dedu rūkytus. Niam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 vasario 2024 - 17:41
QUOTE(Muka @ 2024 02 08, 17:12)
Kugelis su višta  ax.gif vištos kumpelius ar net ketvirčius pasmulkiname ir į keptuve, kad gerai patresketu tuomet viską į tarkius su svogūnų, tuomet pora lauro lapu tik dideliu, druska pipirai, jeigu mažai buna taukų tai vos vis aliejaus ant viršaus tarkio ir dokupken ;Dusia įdomi idėja su sviestu  rolleyes.gif

Mano šeimyna išbrokijo . Sakė negadinti vištos . Nei kugelio. Man skanu , esu pas draugę valgiusi .
Man labai Kaunietiškas, Smetoniškas patiekalas atrodo .
Sviestas - tai kas įmušta iš vaikystės. Niekas nesakė , bet matei labai daug kartų ir atrodo , kad taip reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 08, 19:41)

Mano šeimyna išbrokijo . Sakė negadinti vištos . Nei kugelio. Man skanu , esu pas draugę valgiusi .
Man labai Kaunietiškas, Smetoniškas  patiekalas atrodo .
Sviestas - tai kas  įmušta iš vaikystės. Niekas nesakė , bet matei labai daug kartų ir atrodo , kad taip reikia smile.gif

Smertanskas mirksiukas.gif mamukas kitaip daro ax.gif bet su sviestu būtinai pabandysiu biggrin.gif
Ir va sparnais rūkytais nu tikrai sąraše bus biggrin.gif muskatas irgi idėja visad dedu kur moliūgai bet ko nepabandyti ir in tarkius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 02 08, 17:46)
Smertanskas mirksiukas.gif mamukas kitaip daro  ax.gif bet su sviestu būtinai pabandysiu  biggrin.gif
Ir va sparnais rūkytais nu tikrai sąraše bus  biggrin.gif  muskatas irgi idėja visad dedu kur moliūgai bet ko nepabandyti ir in  tarkius  tongue.gif

Muskatas į tarkius, cinamonas į kepenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 02 08, 19:59)
Muskatas į tarkius, cinamonas į kepenis biggrin.gif

Oi koks aukštas pilotazas biggrin.gif
Atsakyti