Labas rytas, Ligoniams . Amadėja sunki Tavo operacija manau. Ilgai ligoninėje dėl niekų nelaiko. Gal reikia paprašyti vakare nuo skausmo ir geresniam miegui kažko? Pailsėtumei? Pats žodis ligoninė sukelia nemigą ir tt... Mano kaime žemė nesušalusi. MB pastarnokų kibirą parvežė. Dėl tos dvasnos tai atsargiai, galėjo būti pasiutligė. Jie nešiotojai, kaip lapės. Vakar buvom Muzikiniam teatre. Žiūrėjom Mocartą. Naujas pastatymas. Patiko. Pagrindinis solistas labai artistiškas. Gražios dienos
Labas rytas.
Pas mus šalčiausia šį rytą -11. Šalčiau net nei Utenoje.
Gražios visoms dienos
Sveikit, ligoniukai!
Labas rytas, Ligoniams . Amadėja sunki Tavo operacija manau. Ilgai ligoninėje dėl niekų nelaiko. Gal reikia paprašyti vakare nuo skausmo ir geresniam miegui kažko? Pailsėtumei? Pats žodis ligoninė sukelia nemigą ir tt... Mano kaime žemė nesušalusi. MB pastarnokų kibirą parvežė. Dėl tos dvasnos tai atsargiai, galėjo būti pasiutligė. Jie nešiotojai, kaip lapės. Vakar buvom Muzikiniam teatre. Žiūrėjom Mocartą. Naujas pastatymas. Patiko. Pagrindinis solistas labai artistiškas. Gražios dienos
Paprašiau galų gale. Suleido ketanovo ir gavos užmigt
Tai būtinai reikia prieš naktį kelias paras po operacijos nuo skausmo vaistų . Dieną kitaip, o naktimis ir menkas skausmas iki begalybės užauga . Taip mane daktarai pasakojo , kai pilvą pjaustė.
Keliese palatoje ?
Man pats didžiausias ligoninės košmaras bendra palata
Ir labai nemėgstu miegoti svečiuose. O viešbutyje galiu puikiai išsimiegoti , priklauso nuo to koks čiužinys . Būna nesmagių.
Amadėja , o Tau jūros vandens nosies plovimui nerekomenduoja? Nes po nosies pertvaros operacijos ( mažają operavo ) irgi nieko pūsti nebuvo galima. Bel liepė būtinai plauti jūros vandeniu kas kelias valandas. Kažkiek lengviau būdavo . Realiai po kokių 4 parų pasidarė lengviau . Bet opercija tikrai lengvesnė nes kitą dieną namo išleidžia.
Kelias pirmas paras ir maitinau trinta sriuba su mėsa, jogurtais ir kt minkštu maistu .
Luety,jei pasakojiesi ,tada turi priimti ir visokias nuomones.
Ir nieko blogo nei pasakotis,nei dejuoti .Netgi gintis ir aiskintis nieko blogo.
Netgi jei tu is menulio ,tau reikia saules ,bent kol atsigausi.
Kadangi pats pigiausias ir ne piliuliu pavidalu reabilitacijos paketas yra ispanija ,tai ir pasiuliau.
Ir abscesai nera jokia baisi diagnoze ar nezinoma liga.
Tavo problema yra ,kad sunku rasti balansa tarp valdisku gydymo planu ,sisteminiu ir nesisteminiu budu.
Labas rytas gražus rytas pas mus, saulė blizgina.
Paprašiau galų gale. Suleido ketanovo ir gavos užmigt
Šiandien gal kiek geriau jau?
Tai būtinai reikia prieš naktį kelias paras po operacijos nuo skausmo vaistų . Dieną kitaip, o naktimis ir menkas skausmas iki begalybės užauga . Taip mane daktarai pasakojo , kai pilvą pjaustė.
Keliese palatoje ?
Man pats didžiausias ligoninės košmaras bendra palata
Ir labai nemėgstu miegoti svečiuose. O viešbutyje galiu puikiai išsimiegoti , priklauso nuo to koks čiužinys . Būna nesmagių.
Amadėja , o Tau jūros vandens nosies plovimui nerekomenduoja? Nes po nosies pertvaros operacijos ( mažają operavo ) irgi nieko pūsti nebuvo galima. Bel liepė būtinai plauti jūros vandeniu kas kelias valandas. Kažkiek lengviau būdavo . Realiai po kokių 4 parų pasidarė lengviau . Bet opercija tikrai lengvesnė nes kitą dieną namo išleidžia.
Kelias pirmas paras ir maitinau trinta sriuba su mėsa, jogurtais ir kt minkštu maistu .
Dviese. Man geriau. Užkniso vienai būt...
Kolkas nasonex išrašė. Gal ten vakar po to tvarščio ištraukimo, nors nosy dar vis peeeelkėėėė.
Ryt bus rekomendacijos ką toliau daryt. Užsisakiau nosies plovimo rinkinį. Jei ne man, tai vaikams bus.
Labas rytas,
man iskart nueme ta salbutamoli.Be to as ji vartojau kas 4 val po 2 dozes ir buvau jau vartojus keleta dienu taip.Kai nueme ir man lyg ranka nueme,net tu israsytu vaistu raminanciu nebegeriau,uzteko 1 ir kt.diena 0,5 tab.bet ir tai,geriau,kad nebeuzeitu,nors jauciu ir nebebutu uzeje.
O tai netikrina,gal blogai susiuta,kraujuoja?
Bet jauciu cia buna po opracijos.Nu kentek,zuikeli,o ka daryt,rei pasveikt ,esi daktaru apsupty,jei kas netaip gi paziures tuoj.
Alta,viska suprantu,aciu uz patarimus.Saules UK nera,o i Ispanija vaziuot negaliu.
Viska zinau,gydymo balansas sutvarkytas,nieko nebedarau,isskyrus tai ka nurode gydymo istaiga,t.y paskutinis chirurgas.Reiskia balansas rastas.
Lyja lyja,tamsu,bet kita savaite ir pas mus jau bus sauleta,bent taip rodo ateinancios savaites prognozes.
Vakar anukus turejom,jaunele mokesi nerimo pradziamokslio,o vyriausias mokinosi kept pyraga,senelio firmini.Buvo daug smagiu akimirku,nes visus surinkt kartu buna nelengva.
Amadeja sveikatos tau.
Ex,kaip tavo reabilitacija,pasibaige?
Mukute,ataskaitos uzspaude,ar sveikaciuke?
Ačiū Luety, ten kraujas buvo po tvaračio ištraukimo. Tai normalu. Bus su ta nosim dar porą sav.
Tinimas apmažėjo, bet turiu mėlynę.
Luety, tai ir liuks, kad susitvarkė. Tik tiek, kai yra bronchospazmas, šis vaistas yra ekspres, jis greit suveikia. Hormonus reik pastoviai vartot, o va kaip mano Vaikui, retais epizodais paūmėja, tai salbutamolis gera išeitis buvo iki covido.
Man atrodo, kad pradėsi tuoj rūpintis sėja, susibalansuosi iki galo.
Žmogui reikia kad ir mažų tikslų. Bent jau man labai padeda.