Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 02 06, 13:38)
nu va, viskas puikiai thumbup.gif  Pabandyk dar kada skųstis anglišku medicininiu aptarnavimu )) priminsiu aš tau )))

Už namų internetą aš moku, mamukui tik jos telefonas lieka smile.gif ai, jai to interneto išvis nereik iš tiesų. Max ką darys, tai delfi įsijungs. Bet tai nieko ji ten naujo neperskaitys, nes absoliučiai visas žinias per visus tv kanalus žiūri.

Yra kuom skustis.Gi viskas eina per emrgency,per priemima lietuviskai.Ir sunku suprast,kodel man taip pasiseke,gal,kad su sunum ejau,o jo ugis virs 2m,gerai atrodantis,anglu nepriekaistinga,tai paskyre dar viena taloneli ir surado chirurga net vietoj.Zinoma,esu laiminga,melsiuos,laikysiu pirstus sukryziuotas ir kojas bigsmile.gif bigsmile.gif kad sveiktu,geretu,pasibaigtu,nebeataugtu.
Pradzioj ,gryzus po visu niurkymu,kiek dilgsejo,bet dabar vel ramu.
Dabar ieskot priemoniu sustipret,atsikratyt prakaitavimo.Ryt reikia internete ieskot vit d kokius 4000 vienetu,dar probio7 nusipirkt 1 dezute.Nezinau,turbur nuo jo,vakarais labai pucia pilva.Vakar pietums raugintu kopustu valgiau,gal del to,tai labai pute,siandien raugintu nevalgiau ir probio7 tik 21 kapsule,tai kiek maziau.
Amadeja,laukiam tavo bedeliu issisprendimo.Sveik,gerk,seimai taves truksta. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Luety kaip akmuo nuo širdies tavo informacija, kad taip ir toliau 4u.gif
Aš atsiduodu gyva 4u.gif
Gražios visoms dienos biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Grįžtu į ritmą. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Luety, 4000 tikrai daug. Man toks paskirtas, bet po mėnesio reik Ca pasitikrinti, dar po mėnesio patį vit D tyrimą pasikartoti. Ir tokia dozė paskirta pas mane, nes vit D yra 27 - labai stiprus deficitas. Neužsikelk stipriai, jei nežinai saviškio, nes gali pradėt visur kalcinatai žvangėt. 

Nuo gerųjų bakterijų gali pūsti pilvą, bet greičiausiai ten mūšis vyksta, nes po antiinfekcinio gydymo yra floros disbalansas. Kol susitvarkys, tai ir gali pūsti, ir raižyti - visokių gėrių.

Amadėja, kaip tu?

Ex, kaip tavo šarnyrai?

Sveikit visos :4u:​ Gražios dienos!

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 06, 22:31)
Yra kuom skustis.Gi viskas eina per emrgency,per priemima lietuviskai.Ir sunku suprast,kodel man taip pasiseke,gal,kad su sunum ejau

nežinau, ar dėl sūnaus, bet Dusia tau seniai sakė eit ne vienai smile.gif
Svarbiausia, kad viskas gyja thumbup.gif ir nuotaika bus geresnė. Galėsi vėl Ispanijon ruoštis )) nors negalėsi, tau jau sėja ant nosies ))
Atsakyti
Ispanija luety but geriausia iseitis ,bet su jos dvasine organizacija reikia lagamino xanaxo. biggrin.gif
Vistik saule,vytinta mesa ir zuvis beigi galimybe nusipirkti kazko skirto vietinei rinkai , o ne exportui butu geriausias pre,pro ,post biotikas.Pati geriausia piliule.

https://www.dailymai...ing-Europe.html
Latvija ivede privaloma karine tarnyba.Tai manau kad ir Lietuva ives greitu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 vasario 2024 - 10:10

Luety, smagu girdėt!

Labas rytas,

Luety, 4000 tikrai daug. Man toks paskirtas, bet po mėnesio reik Ca pasitikrinti, dar po mėnesio patį vit D tyrimą pasikartoti. Ir tokia dozė paskirta pas mane, nes vit D yra 27 - labai stiprus deficitas. Neužsikelk stipriai, jei nežinai saviškio, nes gali pradėt visur kalcinatai žvangėt. 

Nuo gerųjų bakterijų gali pūsti pilvą, bet greičiausiai ten mūšis vyksta, nes po antiinfekcinio gydymo yra floros disbalansas. Kol susitvarkys, tai ir gali pūsti, ir raižyti - visokių gėrių.

Amadėja, kaip tu?

Ex, kaip tavo šarnyrai?

Sveikit visos :4u:​ Gražios dienos!

Man pilvą pučia, bet šiaip ok, tai galvoju nuo bakterijų. Bet tas pūtimas toks kitoks, be didelio diskomforto.

Aš geriau lyg, tik kai tą tvarstį iš nosies lupo...oj kaip nemalonu buvo. Brrr. Po to čiut nenualpau. Sakau seselei: man blooooga. Paguldė kėdę, atidarė langą. Praėjo. 

Ten durnai. Pripurškė to lidokaino, bet gi užkišta, tai nė velnio jis nepadėjo, o dar pribėgo ant lūpų, po to į gerklę, nes purškė ir po. 

Kitkas ok. Manau išleis, jei ne ryt, tai poryt 😃

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 07, 07:39)
nežinau, ar dėl sūnaus, bet Dusia tau seniai sakė eit ne vienai smile.gif
Svarbiausia, kad viskas gyja thumbup.gif ir nuotaika bus geresnė. Galėsi vėl Ispanijon ruoštis )) nors negalėsi, tau jau sėja ant nosies ))

Labas rytas,
eit ne vienai ne visada iseina.Ta diena,kai pradejom eit,sunus turejo iseigine,o kiti taloneliai buvo tuo metu,kai jis nedirbo.Jis pradeda anjksti ir baigia 1 val.Tai ir pasiseke man tokiu budu.
Ispanijoj vaziuosim butinai.

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 07, 07:54)
Ispanija luety but geriausia iseitis ,bet su jos dvasine organizacija reikia lagamino xanaxo. biggrin.gif
Vistik saule,vytinta mesa ir zuvis beigi galimybe nusipirkti kazko skirto vietinei rinkai , o ne exportui butu geriausias pre,pro ,post biotikas.Pati geriausia piliule.

https://www.dailymai...ing-Europe.html
Latvija ivede privaloma karine tarnyba.Tai manau kad ir Lietuva ives greitu laiku.

Neramu del tokiu veiksmu,tuoj ir Lietuvoj ta pati sugalvos,o mano anukai Lietuvos pilieciai,vienas 20,kitas 16.Baisu pagalvot.
Ispanija man patinka siltu metu,ne ziema.Planavom geguze kelias savaites,bet geguzes 7d.turiu dar jiems pasirodyt,o ir neaisku,kaip elgsis mano cysta iki to ir po to,todel planuose yra islekt dar du kartus siemet,bet zmogus planuoja,o Dievas juokiasi.
Del maisto tai tikrai,nepalyginami skoniai UK ir Ispanijos produktu,bet as negyvenu ten,nors galeciau ,bet perdaug rupescio,kad emigruot vel.
Nervu sistema reikia kazkaip tvarkyt,tik nezinau kaip.Jokiu xanaxu gert nenoriu,va geros zinios is gydytoju vakar nuteike pakiliai,lakstau,kaip ant sparnu.Bet toli grazu gyvenime taip nebuna.Anksciau irgi buvau jautri,bet ant senatves viskas dar labiau greiciau isklibina mano pamatus,daug vargu ir bedu nusede mano nervu sistemoj,nors esu be galo atlaidi savo skriaudejams ir nelaikau jokio akmens uzantyje,atleidziu jiems ir suprantu,kad ir jie klydo,kaip visi zmones,bet tas isklibinimas nervu palieka tarpus,kaip suluzusiose sukose,ir bet kokiu sunkesniu man momentu mane isbalansuoja.Ne visi mes vienodi.Kitiems nuseda gyvenimo nuosedos kitur,man i nervu sistema,o dar genai,mamute buvo labai jautri.Ir tevelis asarodavo del skriaudu,kurios ji paliesdavo.Ne tiek,kaip moterys,bet slapiuodavo akys.Buvo jautrus savo seseru ,broliu bedoms.Tokia mane pagamino.
Nu gana,as stipri motera,reikia daug teigiamu emociju.Todel Ispanija neisbraukiama is saraso,broliene seniai siulosi priziuret soda,kai manes nebus ta laika.Bedos tame nematau.
Vyriausias anukas ateina siandien mokintis is senelio kept baltu miltu pyraga.MB buvo iskepes kazkada savo gimkei,toki namini baltu miltu be priedu,padejo sviesto gero,tai anukai nieko daugiau nevalge,kaip jiems patiko skonis .Dabar vis praso,kad senelis ismokintu,tai siandien bus pamokos.Mano genties vyrai visi virtuviniai.MB kepa verda,sunus irgi,anukas trecia karta tesinys.Visi trys galetu restorana atidaryt,as buciau vadybininkke. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 07, 08:38)
<p>Luety, smagu girdėt!</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73132488" data-time="1707289242"><div><p>Labas rytas,</p><p></p><p>Luety, 4000 tikrai daug. Man toks paskirtas, bet po mėnesio reik Ca pasitikrinti, dar po mėnesio patį vit D tyrimą pasikartoti. Ir tokia dozė paskirta pas mane, nes vit D yra 27 - labai stiprus deficitas. Neužsikelk stipriai, jei nežinai saviškio, nes gali pradėt visur kalcinatai žvangėt. </p><p>Nuo gerųjų bakterijų gali pūsti pilvą, bet greičiausiai ten mūšis vyksta, nes po antiinfekcinio gydymo yra floros disbalansas. Kol susitvarkys, tai ir gali pūsti, ir raižyti - visokių gėrių.</p><p></p><p>Amadėja, kaip tu?</p><p></p><p>Ex, kaip tavo šarnyrai?</p><p></p><p>Sveikit visos 4u.gif​ Gražios dienos!</p></div></blockquote><p>Man pilvą pučia, bet šiaip ok, tai galvoju nuo bakterijų. Bet tas pūtimas toks kitoks, be didelio diskomforto.</p><p></p><p>Aš geriau lyg, tik kai tą tvarstį iš nosies lupo...oj kaip nemalonu buvo. Brrr. Po to čiut nenualpau. Sakau seselei: man blooooga. Paguldė kėdę, atidarė langą. Praėjo. </p><p>Ten durnai. Pripurškė to lidokaino, bet gi užkišta, tai nė velnio jis nepadėjo, o dar pribėgo ant lūpų, po to į gerklę, nes purškė ir po. </p><p></p><p>Kitkas ok. Manau išleis, jei ne ryt, tai poryt 😃</p>

Vargsiuke,isivaizduoju kaip nemalonu,kai nosis uzkista,kvepavimas apsunkintas.Nu bet jau gereja,jei namo isleis ,visai bus gerai.Namie ir sienos gydo.
Taip,tas putimas toks atrodo,jog as daug privalgiau.Geriu daug vandens,ir atrodo,jog nuo jo pucia pilva.Neskauda,neraizo,tik duoda baliono vaizda.Nu reiskia taip turi but.Geriam toliau.
Atsakyti

Amadėja, o koks meniu?

Kai LSMU KK rudenį gulėjau, nevartojau jokių antibiotikų ar gerųjų bakterijų, na bet meniu kasdien pupelės, žirneliai, morkos, svogūnai. Tai kur ten pilvai ramūs bus... 

Atsakyti
Dusia, o tu prakaituoji ,na suslampi ar tik karscio bangos,be skyscio?
Pastebejau ,kad pavalgius astresniu konservu karscio bangu nebuna biggrin.gif
Reiskia kraujospudis.Nors matuojant nerodo auksto. biggrin.gif
Luety ,tavo ispindejimas yra auksciausio laipsnio.Kokios problemos gali but ,emocines ar moralines nuvaziuot i pietu sali kokiam menesiui ,atsigaut.Pasedet tesiog sauluteje,pavaiksciot prie juros,pramokt keleta zodziu nauju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 vasario 2024 - 11:35
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 07, 09:31)
Dusia, o tu prakaituoji ,na suslampi ar tik karscio bangos,be skyscio?
Pastebejau ,kad pavalgius astresniu konservu karscio bangu nebuna biggrin.gif
Reiskia kraujospudis.Nors matuojant nerodo auksto. biggrin.gif
Luety ,tavo ispindejimas yra auksciausio laipsnio.Kokios problemos gali but ,emocines ar moralines nuvaziuot i pietu sali kokiam menesiui ,atsigaut.Pasedet tesiog sauluteje,pavaiksciot prie juros,pramokt keleta zodziu nauju  biggrin.gif

Reiskia esu ispindejus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zmonemis esame,todel turime kazkiek valdyt savo hormonus.
Taip ,adrenalinas yra hormonas,kortizonas hormonas irgi.
Jei jau visai nevaldoma,yra gi priemoniu .
O nauja veikla labai gerai tau padetu.Tikras mare nostra interna gyvenimas daug geriau ,nei kruva tableciu.
Atsakyti