Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 02 06, 10:05)
aš  aušros dar nematau, tai neanksti smile.gif

Vien alus ir tamsa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 06, 11:36)
Vien alus ir tamsa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gifwub.gif

ne, tamsa be alaus )))
Man išvis alus tam pačiam lygy kaip svogūnai ))

Papildyta:
ne, nu... paskambino mama - užsakyk man kitą sim kortelę telefonui. Nori kito aparato, bet į jį reik mažesnės kortelės. Sakau - negaliu aš tavo vardu užsakyt. Važiuosim kada į miestą, užeisim į saloną. Tai ne, jai reik skubiai (nors vis tiek pati neįsidės tos kortelės ir telefono nesusikonfigūruos). Ji paskambino į bitę, kortelę pristatys, bet ten jai pasiūlė naują planą su neribotu 5g internetu, su kuo ji džiaugsmingai sutiko. Ir nafiga jai tas planas, jei kaime stovi routeris su neribotu internetu? Bet vat reikėjo skubiai kortelės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2024 - 11:46
Dėl alaus suprantu tongue.gif Ne mano gėrimas...

Saintlina, pas tavo mamuką palauk nebūna ? Aš jauna tokia buvau , bet mano mergelė toks palėtintas, tai su metais išmokau prisėdus pagalvoti ... O paskui daryti biggrin.gif tongue.gif

Mediciną išmanančios - dėl prakaitavimo kokį skydliaukės tyrimą reiktų pasidaryti ? Hormonai tai hormonai , o jei paslėpta dar kažkas ? Susimokėsiu ir padarys, tik biški noriu žinoti apie ką turi eiti kalba ? Kas reguliuoja prakaitavimą ?
Atsakyti

Labas rytas,

as jau pasiruosus ir laukiu sunaus,nors atvaziuos dar tik po 2 val. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifTiesiog nebenorejau miego ir keliausi.
Butinai parasysiu gryzus.
Miegojau ant guzo sono be problemu,net jokiu jutimu,ksad ten yra popa.Neramina toks ilgas neperrisimas,bet jei neskauda,nepersti,reiskia taip reikejo.Siandien jau vistiek perris.

gerk kokius probiotikus.Man skrandi raize labai,nevirskino,kol nepradejau ju vartot.Yra visokiu versiju,kad negert kol nebaigei antibijotiku,nepades ir t.t.,bet kazkaip pakliuvo manieji i rankas,paskaiciau,kad 4 val po antibijotiko gerimo ir emiau vartot .Iskart sviesiau akyse.Jau dure po kairiu sonkauliu lanku,niezejo kunas,skrandis nevirskino,ko pas mane retai budavo,o dabar viskas susinormalizavo beveik.Siandien ryte isgeriau paskutini antiba,nu gal daugiau nebeduos?
Laikykis,mieloji,slyksti tavo liga ir nezinai,kam aciu pasakyt.

Man,kad ie saltoj,bet savoj lovytej-rojus.
Sveika sugryzus!

Tai geriu probiotikus aš.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 06, 12:08)

Saintlina, pas tavo mamuką palauk nebūna ?

aha, nežinomas žodis jai.
Atsakyti

Dėl alaus suprantu tongue.gifNe mano gėrimas...

Saintlina, pas tavo mamuką palauk nebūna ? Aš jauna tokia buvau , bet mano mergelė toks palėtintas, tai su metais išmokau prisėdus pagalvoti ... O paskui daryti biggrin.giftongue.gif

Mediciną išmanančios - dėl prakaitavimo kokį skydliaukės tyrimą reiktų pasidaryti ? Hormonai tai hormonai , o jei paslėpta dar kažkas ? Susimokėsiu ir padarys, tik biški noriu žinoti apie ką turi eiti kalba ? Kas reguliuoja prakaitavimą ?

Dusia, pas endokrinologą nenori?

Gali būti hipo, hiper funkcijos, o gali būti ir autoimunika. Prakaitavimas dažniausiai dėl hiperfunkcijos, bet gali būti ir dėl Greivso ligos. Vertinama ne vien hormonai, bet ir homogeniškumo, kraujotakos pokyčiai, mazgai visokie.

Saintlina, tavo Tėvai tave treniruoja, kad per anksti nepasentum :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 vasario 2024 - 12:47
QUOTE(Pou @ 2024 02 06, 12:47)

<p>Dusia, pas endokrinologą nenori?</p>
<p> </p>
<p>Gali būti hipo, hiper funkcijos, o gali būti ir autoimunika. Prakaitavimas dažniausiai dėl hiperfunkcijos, bet gali būti ir dėl Greivso ligos. Vertinama ne vien hormonai, bet ir homogeniškumo, kraujotakos pokyčiai, mazgai visokie.</p>
<p> </p>
<p>Saintlina, tavo Tėvai tave treniruoja, kad per anksti nepasentum smile.gif</p>

Pou aš taiqi niekur nenoriu tongue.gif.
Kažkaip kilo mintis čia tik hormonai ar dar kažkas ?
Internetas sako kad be hormonų gali dar būti ir vitamino D ar Kalio trūkumas ir skydliaukė . O mano gydytas toks, kai ko paprašai - padaro ... Bet reikia žinoti ko prašyti biggrin.gif
Atsakyti

Dusia, tu apskritai ar prie kokių būtent skydliaukės ligų, sutrikimų yra padidintas prakaitavimas? Nes supratau, kad apie skydliaukę klausi.

Prie daug ko tas prakaitavimas būna.

parasimpatinė nervų sistema (vegetodistonija ir t.t.), TBC, onkologija, infekcinės ligos, menopauzė, inkstų ligos, skydliaukės hiperfunkcija, gliukozės tolerancijos sutrikimas (kai nukrenta cukrus), širdies ligos, vartojami tam tikri vaistai, psichinės ligos tam tikros ir t. t. Visumą reik žiūrėt, kokie dar simptomai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 06, 13:13)
<p>Dusia, tu apskritai ar prie kokių būtent skydliaukės ligų, sutrikimų yra padidintas prakaitavimas? Nes supratau, kad apie skydliaukę klausi.</p><p></p><p>Prie daug ko tas prakaitavimas būna.</p><p>parasimpatinė nervų sistema (vegetodistonija ir t.t.), TBC, onkologija, infekcinės ligos, menopauzė, inkstų ligos, skydliaukės hiperfunkcija, gliukozės tolerancijos sutrikimas (kai nukrenta cukrus), širdies ligos, vartojami tam tikri vaistai, psichinės ligos tam tikros ir t. t. Visumą reik žiūrėt, kokie dar simptomai.</p>

Supratau , kad aš visai sveika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Viskas per daug sudėtinga man smile.gif Jei būtų rimtų ligų taigi būtų ir kitokių simptomų tongue.gif .
Amžius, hormonai ir nereikia čia kažko norėti mirksiukas.gif
Atsakyti

Prisiduodu.
Skano atlikimas prilygsta auksciausios klases aptarnavimo lygiui.Sypsenos,malonus bendravimas,pasakojimas rodymas,subjektyvios nuomones isreiskimas,palydejimas iki duru,lyg butu mokama klinika.Ten tik diagnostinis musu tajono centras.Isvaizda,kaip konteineris su langu. bigsmile.gif bigsmile.gif Parkingas nemokamas,ne taip,kaip pas mus ligoninej.Zodziu graziai ,greitai ir su labai puikiu aptarnavimu.Pasakem,kad tuoj turim gryzt atgal i savo ligonine,tai pazadejo iskart ivest i sistema,tuoj pat sedo ir vede.Zodziu puiku.
Jo manymu subjektyviu,kad tai buvus cysta,kuri del kazko tai supuliavo.Puliu nesimato,bet kisene ne maza,ir aplink uzdegiminiai zidiniukai,kas,kaip jis sako normalu.
Vaziavau atgal su nusiteikimu,kad teks ispjaut ta zidini.
Gryzom pas chirurga,tuoj prieme,atplese,paziurejo,sake gana graziai atrodo.Jo verdiktas,neoperuot,nes nera ka operuot.Puliu nebera,valosi limfa,mazai,vyksta gijimo procesas.Paklause kada baigiu antibus,pasakiau baigiau si ryta,tada sako,reikia paziuret,kaip elgsis ta opa be antibu.Siaip,jei viskas gerai,per 3 sav.turetu uzgyt.Keist pleistra kas savaite ne dazniau,O jei kokie pakitimai i bloga,tuoj pat atvykt.Dave steriliu placiu peistru,jei peitruktu,ateit pas juos,perris.Pasirodyt geguzes 7d jei viskas gerai,nes dar gali but,kad po kiek laiko atsinaujins.Tada pjaus be jokiu abejoniu.O dabar ramybe,ir palinkejo gero gijimo.

Tai ka dabar ,Saintlina,darysi su 5G.Svarbiausia,maciau ,pas mus wach dog yra toks,istyre apple naujausius telefonus,nei viename nera 5G priemimo antenos,o paslauga pardavinejama.Rode net video,atidarinejo iphonus,ir rode ta vieta kur buna tos antenos,ten tik 4G priemimo antenos.Mokes mamukas dvigubai,uz namu interneta ir 5G. bigsmile.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 06, 10:08)
Dėl alaus suprantu  tongue.gif  Ne mano gėrimas...

Saintlina, pas tavo mamuką palauk nebūna ? Aš jauna tokia buvau , bet mano mergelė toks palėtintas, tai su metais išmokau prisėdus pagalvoti ... O paskui daryti  biggrin.gif  tongue.gif

Mediciną išmanančios  - dėl prakaitavimo kokį skydliaukės  tyrimą reiktų pasidaryti ? Hormonai tai hormonai , o jei paslėpta dar kažkas ?  Susimokėsiu ir padarys, tik biški noriu žinoti apie ką turi eiti kalba ?  Kas reguliuoja prakaitavimą ?

Aha,as dar prakaituoju kasnakt,persikeiciu karta per nakti naktinius ir dedu paklode ant kaldros,is vidines puses,kad kaldra nesuprakaituotu,tada paklode ismetu sudrekusia ir miegu toliau.Prakaitavimas visada vyksta iki 2 val nakties,po to jau nebuna,kai pasikeiciu viska toliau miegu ramiai.Kol kas viska nurasau pasilpimui,antibu dideliam kursui,puliniam procesui.Ziuresiu,kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 02 06, 15:26)
Prisiduodu.

Tai ka dabar ,Saintlina,darysi su 5G. Mokes mamukas dvigubai,uz namu interneta ir 5G. bigsmile.gif  bigsmile.gif

nu va, viskas puikiai thumbup.gif Pabandyk dar kada skųstis anglišku medicininiu aptarnavimu )) priminsiu aš tau )))

Už namų internetą aš moku, mamukui tik jos telefonas lieka smile.gif ai, jai to interneto išvis nereik iš tiesų. Max ką darys, tai delfi įsijungs. Bet tai nieko ji ten naujo neperskaitys, nes absoliučiai visas žinias per visus tv kanalus žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2024 - 15:38
Nu va, linksmiau :)
Atsakyti