Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 05, 11:08)
Luety ,tu butinai tas bakterijas kur turi gerk.Herpes rodo ,kad opurtunistines infekcijos jau bujoja.Ir kadangi herpis gyvena tame nerve ,kur sirdi inervuoja, tai visi pojuciai gali but nuo jo.As zinau puiku vaista nuo to viruso- alyvmedzio lapu extractas.
Ir nebutina per veja lauke valkiotis.Tikrai nebutina.

Aciu,Alta,visada aiskiai protingai man patari.Bakterijas geriu ir akyse svieseja,Bus isgerta su siuo kursu antibu po 2 kapsules 7d,po 4 val po antibu isgerimo ir lieka dar 6d.po 1 kapsule,jei daugiau neskirs antibu.Skrandis nebeskauda emus jas gert,kazkaip jauciuos geriau.Reikia turbut dar nusipirkt ir pagert kelias savaites,tikrai geros.
Herpis jau nebeskauda,susileido,neisbujojo iki pusleliu,neslapiuoja tik liko raudona,gal truputi dar jauciasi toks skausmelis spaudant.
Neimanoma eit tokiu oru,kai lauke silta 10 silumos,bet vejas 45km/val,protarpiais lietus.Pati zinau,apsirengsiu pagal temperatura,vejas kos kiaurai,apsirengsiu su Regata,kad vejas neprapustu-suprakaituosiu,todel darau koju pratimus visokius is kedes jogos,laukiu bent kol vejas aprims.Jis atejo trim dienom atrodo.Pucia tiesiai i langus,gana vesu kambary.
Tas alyvmedzio lapu extraktas visai isnaikina virusa,ar tik padeda jo simptomams.Jei simptomams,turiu gero tepaliuko,padeda greit juos numalsint.Bet pasidomesiu apie ta alyvu lapu extrakta.Siuo metu tepiau su arbatmedzio esenciniu aliejum ir tuo tepaliuku pakaitom.

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73132194" data-time="1707124616"><div><p>Na va kokios geros naujienos. Savaitgalį paprastuose dalykuose radai tiek džiaugsmo , kad iš karto infekcija pabėgo vartotojo įkelta nuotrauka
Kaune saulės ryte buvo , dabar jau ima niaukstytis .</p></div></blockquote><p>Užrad 1ad.užgriuvo...😃</p><p></p><p>Vaikui ryt lietuvių tas kažkoks priivalomas žinių patikrinimas, o jis serga. Ryt užrašiau į polikliniką nuotoliu pasikonsultuot, nes nuvežt gyvai niekaip nėr kam. </p><p>Žodžiu, jokios ramybės ir nu neturiu aš kada sirgt realiai 😃</p><p></p>

Taip jau buna,nes moteris laiko visus keturis kampus.Bet nesinervink,ne visada ir ne ilgam tos negandos,kazkaip issispres.Viskas bus gerai.

Papildyta:
Skaitau,raso,kad kapsules,tabletes,tai jos naikina virusa is organizmo,gydo is vidaus?
Atsakyti
Luety ,as tau apie ta alyvmedziu lapu extracta jau sakiau ,kai tik susirgai ispanijoje ir ieskojai ciobreliu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 02 05, 12:24)
Luety ,as tau apie ta alyvmedziu lapu extracta jau sakiau ,kai tik susirgai ispanijoje ir ieskojai ciobreliu.

As ten turejau bloga interneta,ribota,daug ko neskaiciau,o jei ir skaiciau neieskojau nieko.Einu ziuret,kur rasei.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 12:30)
Nžn. Tikiuos kokį 5ad.

oho kaip ilgai blink.gif

Taisykis 4u.gif
Atsakyti

oho kaip ilgai blink.gif

Taisykis 4u.gif

Tilsliai nžn, bet turi tinimas slopt lyg. Dar klausimas kiek antibai. Gerą siūlę burnoj turiu, tą sinusą ten išgramdė ar ką darė. Šiaip kokią val.operacija truko jaučiu.

Atsakyti

Vaikui vaistų nekeido. Mb apibumbėjo, kad veltui važiavo, o aš nepaskambinau...buvo galima 30-40 min tarpe, bet pražiopsojau 😁

Atsakyti
Labas rytas,
Kaip smagu , kai taip anksti aušta wub.gif Palyginus su gruodžiu .
Ligoniai , kaip laikotės?
Ingridėl namie ?

Luety , prisiduok po tyrimo ! Rūpi ciekavoms zosėms.
Žinok pradėjau vakar kojines dėžutei. Radau senai pirktų DROPS Fabel vienspalvių , tamsiai mėlynų. Vyriškos, tai bus dienos ilginimas tongue.gif . Nelabai man jie patinka, bet graži splava kaip tik MB mėgstama. Nu kam gi daugiau aš megziu biggrin.gif wub.gif. Kraštas gavosi normaliai. Fabel siūlų moteriškas mezgu po 68 akis , tai vyriškas dėjau 72. Nors jei Opalo ar Aliziuko ar kiti kojinių užtenka 64 vyriškom, moteriškom 60. Man Fabelis koks tai plonesnis atrodo .Nors pagal parašymaą 410 /100 . Kodėl taip nežinau ?
Gražios dienos!
Atsakyti

Labas rytas, kaip ligoniai?

Siandien rytas buvo toks gražus, saule kilo paraudusi, rūkas toks šaltas, sniegelis tarška, nuostabu

Atsakyti

Labas rytas.

Sutinę ir nemiegoję iki 4.

Skrandis nedirbo.

Susidėjo matyt narkozė, antibai, stresiukai ir neaišku ant ko keptas maistas. 

Išvis..geriau virtą duotų 😃

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 06, 09:00)
Kaip smagu , kai taip anksti aušta  wub.gif  Palyginus su gruodžiu .

aš aušros dar nematau, tai neanksti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū,Dusia,jau namie.
Vakar grįžome apie pirmą nakties.Kol pasikūrenome.........pradedame įeiti į ritmą.
Lėktuvas vėlavo valandą iš LT.Tai nusivėlinome. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 06, 07:00)
Labas rytas,
Kaip smagu , kai taip anksti aušta  wub.gif  Palyginus su gruodžiu .
Ligoniai , kaip laikotės?
Ingridėl namie ?

Luety , prisiduok po tyrimo ! Rūpi ciekavoms zosėms.
Žinok pradėjau vakar kojines dėžutei.  Radau senai pirktų DROPS Fabel vienspalvių , tamsiai mėlynų. Vyriškos, tai bus dienos ilginimas tongue.gif . Nelabai man jie patinka, bet graži splava  kaip tik MB mėgstama. Nu kam gi daugiau aš megziu  biggrin.gif  wub.gif.  Kraštas gavosi normaliai. Fabel siūlų moteriškas mezgu po 68 akis  , tai vyriškas dėjau 72. Nors jei Opalo  ar Aliziuko ar kiti kojinių  užtenka 64 vyriškom, moteriškom 60. Man Fabelis koks tai plonesnis atrodo .Nors pagal parašymaą  410 /100 . Kodėl taip nežinau ?
Gražios dienos!

Labas rytas,

as jau pasiruosus ir laukiu sunaus,nors atvaziuos dar tik po 2 val. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tiesiog nebenorejau miego ir keliausi.
Butinai parasysiu gryzus.
Miegojau ant guzo sono be problemu,net jokiu jutimu,ksad ten yra popa.Neramina toks ilgas neperrisimas,bet jei neskauda,nepersti,reiskia taip reikejo.Siandien jau vistiek perris.

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 06, 07:51)
<p>Labas rytas.</p><p></p><p>Sutinę ir nemiegoję iki 4.</p><p>Skrandis nedirbo.</p><p>Susidėjo matyt narkozė, antibai, stresiukai ir neaišku ant ko keptas maistas. </p><p></p><p>Išvis..geriau virtą duotų 😃</p>

gerk kokius probiotikus.Man skrandi raize labai,nevirskino,kol nepradejau ju vartot.Yra visokiu versiju,kad negert kol nebaigei antibijotiku,nepades ir t.t.,bet kazkaip pakliuvo manieji i rankas,paskaiciau,kad 4 val po antibijotiko gerimo ir emiau vartot .Iskart sviesiau akyse.Jau dure po kairiu sonkauliu lanku,niezejo kunas,skrandis nevirskino,ko pas mane retai budavo,o dabar viskas susinormalizavo beveik.Siandien ryte isgeriau paskutini antiba,nu gal daugiau nebeduos?
Laikykis,mieloji,slyksti tavo liga ir nezinai,kam aciu pasakyt.

QUOTE(IngridaB @ 2024 02 06, 08:07)
Labas rytas.
Ačiū,Dusia,jau namie.
Vakar grįžome apie pirmą nakties.Kol pasikūrenome.........pradedame įeiti į ritmą.
Lėktuvas vėlavo valandą iš LT.Tai nusivėlinome. ax.gif

Man,kad ie saltoj,bet savoj lovytej-rojus.
Sveika sugryzus!
Atsakyti