Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sakė operuos šiand. Su endoskopu, tai skamba neblogai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 vasario 2024 - 08:14

Labas rytas,

Amadėja, svarbu judesys - išsisveiksi. Lengvo sveikinimo!

Kaune pavasarinis oras, tik vėjukas yr.

Atsakyti
Pas mus ryte snigo kąsniais. Bet šlapiai, tai dabar turbūt jau tik dar padidėjusios balos lauke.

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 08:13)
Sakė operuos šiand.

o po opercijos kada namo išleis?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 08:13)
<p>Sakė operuos šiand. Su endoskopu, tai skamba neblogai smile.gif</p>

Na va kokios geros naujienos. Savaitgalį paprastuose dalykuose radai tiek džiaugsmo , kad iš karto infekcija pabėgo 4u.gif
Kaune saulės ryte buvo , dabar jau ima niaukstytis .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 02 04, 19:58)
Luety,su valu metaliniai virbalai praėjo.Neturiu medinių. ax.gif
Tabletės miegui tik nakčiai,dieną pabijočiau gerti,man vis baisu užknarkti viešoje vietoje ir neužmiegu niekur. ax.gif
Grįšime vėlai,galėtume pas dukrą likti miegoti,bet aš jau bijau neišsimiegoti,geriau grįžti namo,pasikūrenti,nekūrenta savaitė name ir tada jau savo lovytėje.Gi einame čia miegoti gilioje naktyje palyginus LT. mirksiukas.gif Tai jei ką gilioje naktyje užmigsime,bet savo lovoje. tongue.gif

Labas rytas,

Tos mano tabletes sake nuo panikos ataku gelbsti,bet jos ir migdo,bet,kai isgeriau ana vakara puse tabletes alie puse dvieju nakties,tai suveike tik puse sesiu,tai pagalvojau,kad reik gert anksciau ir neapsirikau.Isgeriau 20:00 ,o 23)) isgeriau antibijotika ir tuoj smigau iki ryto.Jokiu sapnu,jokiu blogu minciu,nieko.Ismiegojau puikiai.

QUOTE(Dusia37 @ 2024 02 05, 04:50)
<p>Labas rytas,</p><p>Ingrida gero skrydžio 4u.gif </p><p>Luety nešuosi paprastus metalinius Aliuko virbalus su troseliu. Kojines mezgu Nr 2, tokių medinių neturiu. Neužkliuvo... Europoje retai virbalai užkliūva, Turkija, Egiptas  dažniau. Kiek skaičiau mezgėjų forumuose. Na jei ir atims taigi  ne taip ir gaila. O vašelis iš viso turėtų neužkliūti. Bet aš retai neriu. Nors  labai į madą tinklai vėl ateina.... gal reiktų vasarai iš medvilnės kažką nusinerti? Pagalvosiu.</p><p>Luety susirask kažkokių teigiamų emocijų! Jei nori pasveikti. Dabar gyveni ištisiniam strese,  kas žudo tavo imuninę sistemą. Elementaru. Reikia daug juoko ir džiaugsmo!</p><p>Gražios ir darbingos savaitės 4u.gif </p><p></p><p></p>

Labai idomiai su tais virbalais.Rudeni,kai buvom,kosmetiniame krepselyje pamate kosmetini pincetuka antakiam pasyt,liepe parodyt,turejau iskuist kuprine,kad jam parodyt,paliko.Tai virbalai metaliniai Castelliones aerouoste nepraeitu jauciu.
Si karta,virsutiiniam kisenuke kuprines buvo akiniai nuo saules zaliam dekle.Jis vel kviecia mane ir sako,vezate skyscius,sakau ne,jis sako taip,sakau negali but.Tada jis man rodo monitoriuje tuos akinius.Pasimeciau,paskui atsiciuchinau,sakau cia akiniai nuo saules dekle,sako isimk.Isemiau,parodziau,atsoko.
Esu pastebejus,kad kuo mazesnis aerouostas,tuo labaiau kabinejasi,bijo but atleisti ar kaip,stengiasi atlikt viska perfect.Bet,kai pagalvoji,tai gi musu paciu labui.Tai va,is ten kazin ar issivezciau virbalus,i ten is Stanstedo,manau ,kad taip.
O stanstede mano vyra kiekviena karta atideda i sali ir vis tikrina del narkotiku meginio visa kuprine.Jei ne kuprine,tai visada apciupineja.Matyt panasus i koki narko barona.Manes nera niekada ciupine ar narkotiku ieskoje. bigsmile.gif bigsmile.gif

Dusia,ieskau to pozityvo ir sekasi neblogai,daug komediju ziuriu,renkuosi tai,kas nesusije su politika,lengvo turinio filmus,bet mintys vistiek kutena.
Man neleido perrist iki kol pas juos neateisiu tvarstis turi but ,o jei sunktusi sekretas,det ant virsaus.Kol kas matosi tik kraujas tiek kiek jo buvo,kai uzdejo tvarsti,tiek jo ir yra.Kas yra po juo,nezinau,bet,jei nedaugeja,tai gal nieko.Ir neskauda,niezti.Kazkaip man keistai jie gydo,mano smegenims sunku persiorientuot nuo mano viduramziais ismoktu gydymo metodu iki siuolaikiniu. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 06:00)
<p>Mano dičkiui 38, iki tol kosėjo 2 sav, būdavo 37,2 vakarais. </p><p>Negana to mb.prigirdė teraflu, kurio negalima vaikams 😁</p><p>Šiand.jam imunoterapija...nžn ką daryt ir ką išvis daryt, nes aš tai ligoninėj.</p>

As turbut nuejus daryt tyrima,prasyciau atidet.O vyras galejo pasiklaust taves ka duot vaikui.Gal jam jau 12m,tai nuo tokio amziaus jau daugelis suaugusiu vaistu galimi vaikams.

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 06:13)
<p>Sakė operuos šiand. Su endoskopu, tai skamba neblogai smile.gif</p>

Nu pagaliau.Gero sveikimo po proceduros. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl narkotikų tikrina kas kelintą žmogų. Kai skridau rudenį į Vokietiją mane tais tamponėliais tikrino .
Virbalai maži ploni , matyt nemato ? Nei Vilniuje, nei Kaune , nei Briuselyje neužkliuvo ...
Didžiausia patikra buvo Egipte. O Europoje Paryžiuje... Iškratė , atėmė sūrį iš MB ir tt.
Ką matau viešoj erdvėj FB, tai 98 pr virbalai ir vašeliai praeina rankinio bagažo patikrą.
ChiaoGoo į saloną neimčiau , bet Aliuko virbalų kurie ketvirtus metus tarnauja tikrai negaila.
PS kai skrendam su bagažu , tai viską ką galiu priduodu į bagažą. Vaistai , skysčiai , kosmetinės ir tt. Kad greičiau patikrą praeiti .
Skaityklę turim viena, tai jei MB nemiega gaunam pasipykti kuriam skaityti . Arba abudu turim tą patį skaityti smile.gif
Atsakyti

Pas mus ryte snigo kąsniais. Bet šlapiai, tai dabar turbūt jau tik dar padidėjusios balos lauke.

Papildyta:

o po opercijos kada namo išleis?

Nžn. Tikiuos kokį 5ad.

Prisiduodu: gyva 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 12:30)
Nžn. Tikiuos kokį 5ad.</p><p></p><p>Prisiduodu: gyva </p>

4u.gif wub.gif
Atsakyti

Vyras niekada nieko neklausia. Nžn kodėl. Neina "išauklėt".

Aj nuvažiuos, jei atidėt reiks, tai atidės. Užkniso mane begyvai jau. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 10:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73132182" data-time="1707121114"><div><p>Pas mus ryte snigo kąsniais. Bet šlapiai, tai dabar turbūt jau tik dar padidėjusios balos lauke.
Papildyta:

o po opercijos kada namo išleis?</p></div></blockquote><p>Nžn. Tikiuos kokį 5ad.</p><p></p><p>Prisiduodu: gyva </p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 05, 10:33)
<p>Vyras niekada nieko neklausia. Nžn kodėl. Neina "išauklėt".</p><p></p><p>Aj nuvažiuos, jei atidėt reiks, tai atidės. Užkniso mane begyvai jau. </p>

Nesinervuok,visko buna,visi mes skirtingi.

O as gavau pranesima,kad rytoj 11 val SVS skanas kitam miestelyje,bet netoli 16 myliu ir 30 min.kelio.O tada pas juos i musu ligonine pas tuos pacius,kur siunte ir baigsis gal ir mano vargai.Manau,kad giliai jis neiaugo,jausciau kokius nors simptomus,skausmus ar ka,ir manau,kad nepjaus,nes jei rinktusi dar puliai,tvarstis plastikinis ant virsaus butu issiputes,skaudetu per tiek dienu,reiktu kazka daryt,o dabar viskas chiki puki.Taip man atrodo,o jiems geriau matyt. bigsmile.gif
Atsakyti
Luety ,tu butinai tas bakterijas kur turi gerk.Herpes rodo ,kad opurtunistines infekcijos jau bujoja.Ir kadangi herpis gyvena tame nerve ,kur sirdi inervuoja, tai visi pojuciai gali but nuo jo.As zinau puiku vaista nuo to viruso- alyvmedzio lapu extractas.
Ir nebutina per veja lauke valkiotis.Tikrai nebutina.
Atsakyti

Na va kokios geros naujienos. Savaitgalį paprastuose dalykuose radai tiek džiaugsmo , kad iš karto infekcija pabėgo 4u.gif
Kaune saulės ryte buvo , dabar jau ima niaukstytis .

Užrad 1ad.užgriuvo...😃

Vaikui ryt lietuvių tas kažkoks priivalomas žinių patikrinimas, o jis serga. Ryt užrašiau į polikliniką nuotoliu pasikonsultuot, nes nuvežt gyvai niekaip nėr kam. 

Žodžiu, jokios ramybės ir nu neturiu aš kada sirgt realiai 😃

Atsakyti