Vakar buvom koncete VISI HITAI, Universe Orchestra. Pradžioje išsigandau , kad nieko gero , bet antra dalis tiesiog šauni . Užskaitau
Luety pradėjai kojines kojinių dėžutei ? Aš ko gero iki atostogų nepradėsiu . Ir taip pradėjau 3 kojines, bet visos 3 konkretiems žmonėms . O dėžutei dar nežinau ką aš myliu labiausiai ? Gal save ? Taigi iš dėžutės aš negalėsiu dovanoti Turi visos 12 porų sulaukti kito sausio O tos trys poros tai pasiruošimas atosotogoms vienas megziu važiuodama iki oro uosto , kitas imsiu į lėktuvą , o trečios keliaus į bagažą , jei kartaisi į lektuvą rankiniam bagaže nepraleis Lėktuvui kinietiški virbaliukai , jei atims neverksiu . Jau daug metų atidirbę man.
Pas mus irgi apie pietus saulė bandė lįst. Nelabai gavosi. Norėjau sakyt, reik eit su šuniu kol nėr šlapdribos. Žvilgt per langą - ogi sninga. Ale vis tiek eisiu.
Buvom į kaimą nulindę šiandien. Tėvas visai normaliai, tik kad nepaeina. Bet gal ir nesistengia labai, nes ir iki tol gulėt patogiau buvo. Kaip mama sako - žiemą saulės bijo, rudenį balų, žiemą sniego. Bet šiaip tikrai normaliai.
Kaime sniegas kad nutirpęs.. Vilniuj gerokai daugiau.
Dusia,praleido.Vežiausi ir rankiniame ir bagaže.
Aš kelis kartus esu prasivežusi rankiniam virbalus . Bet vis tiek yra rizikos . Imsim vieną bagažą , tai galiu ir ten įsimesti.
Ilgas skrydis 6 val? Aš sunkiai užmiegu lėktuve, tai gal pamegziu?
Saintlina kokios geros žinios dėl tėvuko .
Ilgas skrydis 6 val?
O kur skrisit? Praleidau, matyt.
O kur skrisit? Praleidau, matyt.
Tenerifė . Nes į Siciliją skrydį atšaukė...
Skrydis jo ,ilgas.Mūms rytoj atgal.
Nemezgiau į priekį tiek visi sukišti,vietos mezgimui man maža. Taip ir prabuvo mezginys maišiuke,už staliuko užkištas.Sprendžiau kryžiažodžius.Niekada kelionėje nemiegu.
Tenerifė .
Super
Vakar buvom koncete VISI HITAI, Universe Orchestra. Pradžioje išsigandau , kad nieko gero , bet antra dalis tiesiog šauni . Užskaitau
Luety pradėjai kojines kojinių dėžutei ? Aš ko gero iki atostogų nepradėsiu . Ir taip pradėjau 3 kojines, bet visos 3 konkretiems žmonėms . O dėžutei dar nežinau ką aš myliu labiausiai ? Gal save ? Taigi iš dėžutės aš negalėsiu dovanoti Turi visos 12 porų sulaukti kito sausio O tos trys poros tai pasiruošimas atosotogoms vienas megziu važiuodama iki oro uosto , kitas imsiu į lėktuvą , o trečios keliaus į bagažą , jei kartaisi į lektuvą rankiniam bagaže nepraleis Lėktuvui kinietiški virbaliukai , jei atims neverksiu . Jau daug metų atidirbę man.
Judvi vezates medinius virbalus?Nes as pabijojau si syki det i rankini,o kai i lektuvo bagaza,nebeissiimsi kelionej.Siaip dazniausiai skaitau skaityklej atsisiusta knyga kokia,o jei ikalu uspakajonsu,tai miegu.Buvo tarpas,kai paniskai bijau skrydziu,tai geriau euro nervines zalias tabletes su lexotanilio ketveertuku,brolis buvo atvezes,tai mazai laiko budavo miegot,nes skrydis vos dvi val.
Na nejom abu niekur.Lietus ,vejas siaubingas,lauzo medzius,tikrai nesinori dar ne visai sveikai tokiam ore slaistytis,kad ir turiu apranga.Sianakt kazkaip petys skaudejo,prasidejo nesamoniu koncertas,vel prisigalvojimai visokiu daltyku,sirdies dauzymasis,MB tuoj atnese mano puse tabletytes,tai dar 3 val uzmigt negalejau,o po to jau keltis laikas,o as alpstu,bet reik antiba gert,i wc saukia,issibudinau,bandziau diena numigt,niekaip.Laukiu vakaro.
Dusia dar nepradejau megzt dezutei,kuriu plana,kaip megsiu,man tas uzdejimo metodas netinka,jis nera toks laisvas ir kartu tamprus,kaip uzelkovyj metod,kuri as naudoju.Uzdejau 60 akiu,pramezgiau apnareli,koja neilenda,mano keltis auksta,tai ir kiteims neilys,isardziau ir dabar mastau,kiek daugiau akiu pridet,kad siuo uzmetimo budu butu gerai.
Tabletės miegui tik nakčiai,dieną pabijočiau gerti,man vis baisu užknarkti viešoje vietoje ir neužmiegu niekur.
Grįšime vėlai,galėtume pas dukrą likti miegoti,bet aš jau bijau neišsimiegoti,geriau grįžti namo,pasikūrenti,nekūrenta savaitė name ir tada jau savo lovytėje.Gi einame čia miegoti gilioje naktyje palyginus LT. Tai jei ką gilioje naktyje užmigsime,bet savo lovoje.
Labas rytas,
Ingrida gero skrydžio
Luety nešuosi paprastus metalinius Aliuko virbalus su troseliu. Kojines mezgu Nr 2, tokių medinių neturiu. Neužkliuvo... Europoje retai virbalai užkliūva, Turkija, Egiptas dažniau. Kiek skaičiau mezgėjų forumuose. Na jei ir atims taigi ne taip ir gaila. O vašelis iš viso turėtų neužkliūti. Bet aš retai neriu. Nors labai į madą tinklai vėl ateina.... gal reiktų vasarai iš medvilnės kažką nusinerti? Pagalvosiu.
Luety susirask kažkokių teigiamų emocijų! Jei nori pasveikti. Dabar gyveni ištisiniam strese, kas žudo tavo imuninę sistemą. Elementaru. Reikia daug juoko ir džiaugsmo!
Gražios ir darbingos savaitės
Mano dičkiui 38, iki tol kosėjo 2 sav, būdavo 37,2 vakarais.
Negana to mb.prigirdė teraflu, kurio negalima vaikams 😁
Šiand.jam imunoterapija...nžn ką daryt ir ką išvis daryt, nes aš tai ligoninėj.