Pas mus oras irgi prastas,deja,kaip visada.Lietingas pilkas,vejuota net 35km/val.zodziu niuruma.
Nu nu nu laikas keisti požiūrį į orus! Neperšlampanti striukė ir pirmyn prasivaikščioti! Pas jus ledo nėr, paslysti nebaisu. O drėgmė odai gerai
Aš neblogai, tik neaišku ar pavyks iki pirmadienio tą infekciją pagydyt, nes, jei ne, tai nusitemps operacija taJei bus herpis, nieko nedarys, net nepradės. Aš kartą į eilinį vizitą nuėjau, viena maža herpio pūslytė buvo. Odontologė iškart pasakė, kad jokiu būdu negalima lįst prie burnos ertmės, nes išnešios ne tik po burną, bet ir tolyn gali nukeliaut. Sinusitas labai nemalonus, bet geriant antibiotikus gana greit pradeda lengvėti. Sveik
Jei bus herpis, nieko nedarys, net nepradės. Aš kartą į eilinį vizitą nuėjau, viena maža herpio pūslytė buvo. Odontologė iškart pasakė, kad jokiu būdu negalima lįst prie burnos ertmės, nes išnešios ne tik po burną, bet ir tolyn gali nukeliaut. Sinusitas labai nemalonus, bet geriant antibiotikus gana greit pradeda lengvėti. Sveik
Dėkui. Nėr blogai man. Tik nemalonus tas sinuso plovimas. Po jo skauda. Ir tas laujimas užknisa...
Buvau namie, pagaminau šeimynai valgyt, rūbus išskalbiau, sutvarkiau. Kažkoks kaifas 😃
Ryt bandysim į kiną.
.
Labas rytas.
Nuotraukose nesimato Tavo 10 kg Ingridėl, gražiai atrodai .
Vėl lyja Lietuvoje. Niuruma, niuruma... Luety niekas taip nenumuša imuniteto kaip sėdėjimas namie. Mano nuomone. O nuo lietaus ir vėjo taigi yra striukės... geras dabar gamina. Aš tai pirkdama žiūriu į praktiškumą , ne vien į grožį.
Amadėja labai geras receptas yra filmas, ty teigiamos emocijos , sveikimui
Gražaus sekmadienio!
Galvoju,dangaus zenklai,niekaip nenori leist jokiosintervencijos
Kaip prisiverst save iseit i lauka bet kokiu oru?Dabar fobija,kad nebeturiu imunines,kad iseisiu koks vejelis ar koks virusas ir as vel susirgsiu.Ir taip vis tempiu.Nuejau iki ligonines,gryzau -herpes.Nu zodziu,cia jau be psichiatro neapsieis.
Nė jokie čia ne dangaus ženklai. Čia tu taip nusiteikusi, todėl ir prisitaikai sau viską, ką patogu prisitaikyt.
Ir nereik tau jokio psichiatro. Imk save už pakarpos ir trauk laukan. Kaip Miunhauzenas. Vyro paprašyk, kad tave išjudintų eiti kartu. Eikit pradžiai nors po 15-20 min. Juk pas jus jau pavasaris turėtų jaustis, gėlytės gal jau kokios ruošiasi žydėt. Paukščiukai čiulba. Na ir kas, kad apniukę? Juk pasakojai, kad kartą jau buvai privertusi save judėti. Tai va imkit šiandien vakare ir išeikit žibintų šviesoj prasivaikščioti. O rytoj nuvažiuoti į kokį senovinį miestuką, a savaitgalį - į Škotiją. Tiek visko gražaus aplink, o tu bute.. diena po dienos..