Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus oras irgi prastas,deja,kaip visada.Lietingas pilkas,vejuota net 35km/val.zodziu niuruma.

Nu nu nu  :umn:  laikas keisti požiūrį į orus!  Neperšlampanti striukė ir pirmyn prasivaikščioti! Pas jus ledo nėr, paslysti nebaisu. O drėgmė odai gerai  :flirt2:​ 

Atsakyti

Aš neblogai, tik neaišku ar pavyks iki pirmadienio tą infekciją pagydyt, nes, jei ne, tai nusitemps operacija ta
Jei bus herpis, nieko nedarys, net nepradės. Aš kartą į eilinį vizitą nuėjau, viena maža herpio pūslytė buvo. Odontologė iškart pasakė, kad jokiu būdu negalima lįst prie burnos ertmės, nes išnešios ne tik po burną, bet ir tolyn gali nukeliaut. Sinusitas labai nemalonus, bet geriant antibiotikus gana greit pradeda lengvėti. Sveik  :4u:  :4u:  :4u:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2024 - 19:22

Jei bus herpis, nieko nedarys, net nepradės. Aš kartą į eilinį vizitą nuėjau, viena maža herpio pūslytė buvo. Odontologė iškart pasakė, kad jokiu būdu negalima lįst prie burnos ertmės, nes išnešios ne tik po burną, bet ir tolyn gali nukeliaut. Sinusitas labai nemalonus, bet geriant antibiotikus gana greit pradeda lengvėti. Sveik  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Dėkui. Nėr blogai man. Tik nemalonus tas sinuso plovimas. Po jo skauda. Ir tas laujimas užknisa...

Buvau namie, pagaminau šeimynai valgyt, rūbus išskalbiau, sutvarkiau. Kažkoks kaifas 😃

Ryt bandysim į kiną. 

.

Atsakyti

pagaminau šeimynai valgyt, rūbus išskalbiau, sutvarkiau. Kažkoks kaifas 😃

Nebūtum pagalvojus, kad čia kaifas gali būt ))

Atsakyti

Nebūtum pagalvojus, kad čia kaifas gali būt ))

Tiktai taip 😃

Nėr turbūt buvę taip malonu plaut skardą po kotletų kepimo 😂

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 02 03, 16:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73131851" data-time="1706904737"> Aš neblogai, tik neaišku ar pavyks iki pirmadienio tą infekciją pagydyt, nes, jei ne, tai nusitemps operacija ta</blockquote> Jei bus herpis, nieko nedarys, net nepradės. Aš kartą į eilinį vizitą nuėjau, viena maža herpio pūslytė buvo. Odontologė iškart pasakė, kad jokiu būdu negalima lįst prie burnos ertmės, nes išnešios ne tik po burną, bet ir tolyn gali nukeliaut. Sinusitas labai nemalonus, bet geriant antibiotikus gana greit pradeda lengvėti. Sveik  4u.gif  4u.gif  4u.gif​ 

Na va ,ir as buvau girdejus,bet man herpes ant lupos virsutines ir toks britkus,niekuom nenumalsinu,,jis vis auga didyn.Bet man pjautu ant peties ne burnos ertmej,bet vistiek kazkaip nemalonu.Galvoju,dangaus zenklai,niekaip nenori leist jokiosintervencijos i mano kuna daryt.
Siandien MB pakeite tvarsti,anas,kur dejo ligoninej,buvo pakraujaves po ismaigymo visko.Tai sake nieko daugiau,tik pakraujavimas.Tai jie liepe nieko neliest,sena nuimt,nauja uzklijuot,ka jis ir padare.Jis man visai neskauda,miegu ant to peties,gal nebereiks nieko daryt,jau bus pabaiga.Tik silpnumas vis dar laikosi.Kaip prisiverst save iseit i lauka bet kokiu oru?Dabar fobija,kad nebeturiu imunines,kad iseisiu koks vejelis ar koks virusas ir as vel susirgsiu.Ir taip vis tempiu.Nuejau iki ligonines,gryzau -herpes.Nu zodziu,cia jau be psichiatro neapsieis.Sianakt prakaitavau maziau,tik karta keiciau naktinius ir tai ,slapi buvi tik ties papuliais.
Ingrida maciau fb,grazuole ji pas mus.Drasi nesiot ryskius kostiumelius,kojos grazios,plonos,nuostabiai atrodai,Ingrida.Saunuole tu pas mus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi,ačiū mergaitės,apsipuikavau visai. wub.gif
O jei rimtai,mesiu kilogramus,per žiemą dabar jau bus +10,jau elipsinio neužteks,tikrai nepirksiu grūdėtos varškytės pusryčiams,protarpinį darysiu su mb kartu. ax.gif Užaugo vėl pilvas,mb sako kaip jau pas nėščią,apsileidau,paleidau vadžias.Ne taip,kaip pernai liga dėjo per smegenėles,susiėmiau. ax.gif Laukiu,kada kastuvą bus gaima paimti į rankas. mirksiukas.gif
Atsakyti

Aišku reik nešiot kas gražu ir patinka 😃

Atsakyti

Labas rytas. 

Nuotraukose nesimato  Tavo 10 kg Ingridėl, gražiai atrodai :4u: .

Vėl lyja Lietuvoje. Niuruma, niuruma... Luety niekas taip nenumuša imuniteto kaip sėdėjimas namie. Mano nuomone. O nuo lietaus ir vėjo taigi yra striukės... geras dabar gamina. Aš tai pirkdama žiūriu į praktiškumą , ne vien į grožį. 

Amadėja labai geras receptas yra filmas,  ty teigiamos emocijos ,  sveikimui :4u:  :wub: 

Gražaus sekmadienio! 

Atsakyti

Labą rytą.

Man jau ir vakar buvo jų teigiamų, tai net geriau šiandien :)

Atsakyti

O nuo lietaus ir vėjo taigi yra striukės... geras dabar gamina. Aš tai pirkdama žiūriu į praktiškumą , ne vien į grožį. 

Ale dabar ir tos praktiškos gražios 🙂

Atsakyti

Galvoju,dangaus zenklai,niekaip nenori leist jokiosintervencijos

Kaip prisiverst save iseit i lauka bet kokiu oru?Dabar fobija,kad nebeturiu imunines,kad iseisiu koks vejelis ar koks virusas ir as vel susirgsiu.Ir taip vis tempiu.Nuejau iki ligonines,gryzau -herpes.Nu zodziu,cia jau be psichiatro neapsieis.

Nė jokie čia ne dangaus ženklai. Čia tu taip nusiteikusi, todėl ir prisitaikai sau viską, ką patogu prisitaikyt.

Ir nereik tau jokio psichiatro. Imk save už pakarpos ir trauk laukan. Kaip Miunhauzenas. Vyro paprašyk, kad tave išjudintų eiti kartu.  Eikit pradžiai nors po 15-20 min. Juk pas jus jau pavasaris turėtų jaustis, gėlytės gal jau kokios ruošiasi žydėt. Paukščiukai čiulba. Na ir kas, kad apniukę? Juk pasakojai, kad kartą jau buvai privertusi save judėti.  Tai va imkit šiandien vakare ir išeikit žibintų šviesoj prasivaikščioti. O rytoj nuvažiuoti į kokį senovinį miestuką, a savaitgalį - į Škotiją. Tiek visko gražaus aplink, o tu bute.. diena po dienos.. 

Atsakyti