Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Och, Luety, ačiū D, normaliai pakonsultavo. Dabar jau ir mums ramiau bus.

:4u:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 02 02, 16:48)
<p>Och, Luety, ačiū D, normaliai pakonsultavo. Dabar jau ir mums ramiau bus.</p><p></p><p> 4u.gif  wub.gif​ </p>

Aciu,Pou.
Bet va,uzaugo herpes ant virsutines lupos,lyg gerkle,lyg siurpuliukai,jpklmn,kad tik nebutu kokia vel virusine,tada neoperuos,o jei operuos,vel antibai gali but.Nu bet ne,viskas bus gerai.
Atsakyti

Geriu,Alta,aciu,vakar daug geriau,tai siandien geriau galo prakaitavimas buvo trigubas nakti negu pries tai.

Na,laikykis,draugele,nervai ir mane paveda,bet issiasarojus ant MB peties,o dar bunu apglostyta,apipopinta,tai ir gyvent pradedu noret po to.

Nu ka,as po apziuros ir labai apsipatenkinus ka gavau.Pasirodo chirurga jie turi,tik meluoja,kad neturi.Atejus,ziuri i sistema ir nemato,kad mums skyre taloneli ir pas ka.Nuvare i viena departmenta,ten liepe gryzt i kita,bet palydejo kazkokia darbuotoja,isaiskino pirminiam taskui,kad ne pas juos,bet sie vistiek nezino,kur mane det.Tada sunus parode telefono nr.is kurio buvo liepta ateit.registratore paskambino ir nukreipe i ortopedini departmenta.Sunus sake cia budavo visada,kai vaikams kas luzdavo,kai didysis anukas buvo partrenktas masinos.Nu sakau,vistiek reiskia yra chirurgas,tik gal skyriaus tokio nera,tiksliau stacionaro.
Pakviete,sesute paspaudinejo,nuemus tvarscius ir liepe laukt.Atbego tryse.Pakistanietis daktaras ir dvi angliokes,kas jos nezinau.Isspaude iki krauju viska,issiklausinejo anamneze,bare,kad neatvykom i emergency kai tik suaugo i guza,sake butume ispjove ir but pasibaige.O mano gydyma sukritikavo,sake viduramziai,niekas pas juos peroksido nevartoja,o apie ichtiola net nera girdeje bigsmile.gifbigsmile.gifKiso kazkokius vamdelius,spaude,paeme sekreto tyrimams,uzklijavo,liepe nenuimt iki kol ateisiu kita kart,nebent perslaptu apatinis tamponas,tada pakeist nauju.Pirmadieni arba antradieni skanas kitame miestelyje,o po skano tiesiai pasjuos.Jei nera gilus darinys,tada atvers,kad issivalytu galutinai,o jei gilus,bus konsiliumas ka daryt toliau.Jei butu blogiau,kiltu tempera,tai savaitgali jie nedirba,vaziuot tiesiai i emergency i Hastingsa uz 30 myliu.Antibus test.Isspaude,bet neskauda,manau gerai.Tai va tiek.Pagaliau ledai pajudejo,negaliu sakyt,kad nesirupina,bet viskas vyksta letai,o ir as pati kalta.

Nu va, kitas reikalas!

Atsakyti

Aciu,Pou.
Bet va,uzaugo herpes ant virsutines lupos,lyg gerkle,lyg siurpuliukai,jpklmn,kad tik nebutu kokia vel virusine,tada neoperuos,o jei operuos,vel antibai gali but.Nu bet ne,viskas bus gerai.

Lt yra puikūs vaistai Acic. Mb.gėrė 5d. Iškart ta pūslelė dingo vos spėjus atsirast. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 02 02, 18:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73131735" data-time="1706892733"><div><p>Aciu,Pou.
Bet va,uzaugo herpes ant virsutines lupos,lyg gerkle,lyg siurpuliukai,jpklmn,kad tik nebutu kokia vel virusine,tada neoperuos,o jei operuos,vel antibai gali but.Nu bet ne,viskas bus gerai.</p></div></blockquote><p>Lt yra puikūs vaistai Acic. Mb.gėrė 5d. Iškart ta pūslelė dingo vos spėjus atsirast. </p>

Puslele as turiu kuo gydyt,ji greit dingsta,lieka raudonumas.Jokiu vaistu as jau nebenoriu/nebegaliu kist i save nuo kiekvieno pirst,man reikia baigt tuos butiniausius ir daryt kepenu detoksa ir dar nezinia,kokiu prirasys,jei gilus tas mano pulinys,o jei negilus irgi neaisku ar nevarys dar antibijotiku.Gydausi kitaip,liks tik raudonumas ir neissites iki puslyciu,nes as pradejau tik pajutus.Ne tiek svarbu,kad as ta lupa apgydysiu,bet svarbu,jog viduj yra virusas,kuris parodo iskildamas ant lupos,kiek zinau anksciau LT nedarydavo jokiu intervenciju operaciniu,jei budavo herpes.Nu matysim,dar yra savaitgalis,dvi dienos.Kol kas jauciuosi gerai.
O kaip tu?
Atsakyti

Puslele as turiu kuo gydyt,ji greit dingsta,lieka raudonumas.Jokiu vaistu as jau nebenoriu/nebegaliu kist i save nuo kiekvieno pirst,man reikia baigt tuos butiniausius ir daryt kepenu detoksa ir dar nezinia,kokiu prirasys,jei gilus tas mano pulinys,o jei negilus irgi neaisku ar nevarys dar antibijotiku.Gydausi kitaip,liks tik raudonumas ir neissites iki puslyciu,nes as pradejau tik pajutus.Ne tiek svarbu,kad as ta lupa apgydysiu,bet svarbu,jog viduj yra virusas,kuris parodo iskildamas ant lupos,kiek zinau anksciau LT nedarydavo jokiu intervenciju operaciniu,jei budavo herpes.Nu matysim,dar yra savaitgalis,dvi dienos.Kol kas jauciuosi gerai.
O kaip tu?

Tai suprantu, kad perdaug tų vaistų dabar, bet tie nugalabija tą herpį suvisam ar bent ilgam.

Aš neblogai, tik neaišku ar pavyks iki pirmadienio tą infekciją pagydyt, nes, jei ne, tai nusitemps operacija ta ir užstrigsiu čia bala žino kiek...o aš tam neturiu laiko 😃

Dičkį reik vežiot į imunoterapiją, darbai, dar visokių reikalų ir paprikas gi sėt laikas jau...

Atsakyti

Labas rytas, 

Luety, galų gale išsisprendė Tavo reikalai. Smagiau skaityti.  Tokie pūliniai apkrova visam organizmui... nebe viduramžiai , kad mėnesių mėnesius juos gydyti. 

Amadėja, rimta pas Tave.  Pristabdo mus gyvenimas kartais nemenkai... vadinasi taip reikėjo.

Ingrida dėkui, įsimesiu megztuką vakarui. Nesitiki , kad gali būti taip šilta... netyčia ta Tenerifė mums gavosi, pirmi bilietai buvo į Siciliją. Bet atšaukė skrydi, tai nebe kažką galėjom rinktis iš esančių bilietų tuo laiku.  Gražaus šeštadienio :4u: 

Lietuvoj lyja kaip per šventą Joną.

Atsakyti

Labas rytas,

Aciu,Pou.

Gal arbatmedžio eterinio aliejaus turi?

Sveikit visos!

Atsakyti

Sveikutės! Pareinu. 

Laidotuvės praėjo, prasidės kiti rūpesčiai.

Atsakyti

Saintlina, laukėm grįžtančios  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikutės! Pareinu. 

Laidotuvės praėjo, prasidės kiti rūpesčiai.

Sveika sugrįžusi  :wub:  :4u: 

Lesius tokiu oru su apsiaustu vaikšto? O gal Vilniuje nelyja?

Atsakyti

Lesius tokiu oru su apsiaustu vaikšto? O gal Vilniuje nelyja?

Ne, kol kas be apsiausto. Toks lietus jo nepermerkia. Lijo ryte, dabar lyg ne. Galvojom kur į Birštoną nuvažiuot, bet prognozė lietų visą savaitgalį rodo. 

Atsakyti