Labas rytas,
pirmiausiai Amadejai daug daug kantrybes ir sveikatos.
Vakar buvo persilauzimo turbut diena.Asaros,miegas,visa diena lovoj,sono skausmai,asaros miegas ir viskas is naujo.
Miegojau visa nakti irgi gerai,net ant skaudulio sono,nes nebeskauda.MB labai gerai plauna peroksidu,ipurskia i ta anga as imu judint peties raumenis,jis dar paglosto ta kisene,issivalo viskas su burbuliukais,tada vel is naujo ir gyja gerai.
Si ryta ,jei ne silpnumas,buciau lyg sveika.Issimaudziau,atjaunejau,netekau 5 kg,kas pakele nuotaika,sonas lyg neskauda.Pastebejau,kad tas probio7 labai gerai veikia man,nebeniezti oda,nors jis gal kepenu netvarko,bet vat praejo odos niezejimas.Vakar lyg kairej pusej po sonkauliu lanku kazkoks skausmas buvo,bet va siryt nieko neliko.Bet nati prakaituoju ziauriai,dveji naktiniai pakeisti ir viena kaldra,nes mano pusej ji slapia buvo negalejau miegot.Busiu,kaip po rusiskos pirties.
Gal ir galiu sakyt pfu pfu pfu ir beldziu i stala,kad sveikata taisosi.Matysim ka jie cia siandien pasakys,parasysiu gryzus.
Draugai isleke 3d savaitgaliui i Ispanija,bilietai 14 euru i viena gala.Jie rubu turi pasilike ten,tai vaziuoja tik su rankenuku ir viena kuprine.Is aerouosto zada neimt taxi,nes jis kainuoja 45 eurai iki namu,o aerouoste yra nemokamas autobusas i miesteli,o is ten i Oropesa eina traukinys,30 min ir namie 12 euru.Vakar atsisveikino,isdeste plana ir sake pasakys,kaip tas planas veiks.
Pasveiksiu ir mudu vaziuosim trumpam,kokiom 10 dienu,nes UK orai siaubingi,Saule vakar buvo grazu silta,o as lovoj ir asarose,siandien oras toks,kaip mano vakarykste nuotaika,plius dar vejas 25km/val.
Ingrida maciau fb,grazuole,su ryskiu kostiumeliu,vyro ten nematyt,jos apredai ji uzdengia savo svytejimu.Saunuole,liekna grazi.Pailsek,nes labai sunkiai dirbi.
Dusiuk,nesijaudink,jei neparasau,tai ner nuotaikos,gi buna taip,kol kas,jauciu,dar gyvensiu.
Jau galvoju apie darza,reik papriku seklu ieskot hibridiniu Dudios patarimu,set kuo greiciau,po to pomidorus menesio vidury,kavos tirsciu turiu daug,o ir aparata nauja pirkom,tai ismeta daug suspaustu,ne beda,sesiu irgi taip.
Jus dar nezinot,kad man teko gyvent be saldytuvo,tevai ji gavo pirkt tik kokiais gal 1965 metais,tada ir dujine virykle isigijo.Turejo salta sandeliuka salia virtuves su cementinem grindim ,o darzovem kaupa turejom darzo gale,toki ieinama,laiptais zemyn.Man jis labai nepatikdavo,iejus atrodydavo,kad tuoj mane uzgrius.