Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ponios ,tikrai nenoriu nieko nervinti.Pasilikit taikoje ,laisveje ir ramybeje.Be bangu.Be sveikatos prieziuros ,na uz gerus pinigus tik biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....enGongfu/videos
perziurejau situos video,tai apturejau siokia tokia nauda,pasimasazavau kai kuriuos taskus.Labai patiko,tik sunku jo klausyt,nes kinietis kalba rusiskai su diiideliu kinietisku akcentu.Bet isijungiau subtitrus ir skaiciau,kai nespeju sustabdau.Gal jus ka rasit del saves,medicina tai zlunga,teks save gydyt paciom,o cia siokia tokia alternatyva.
Del zodzio laisves taip,sutinku,nenorejau ir nekalbejau,pasirinkaui dingau laisve. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 17:45)
Ponios ,tikrai nenoriu nieko nervinti.Pasilikit taikoje ,laisveje ir ramybeje.Be bangu.Be sveikatos prieziuros ,na uz gerus pinigus tik biggrin.gif

Ponios nesinervina. Ponios dirba, tai yra gera veikla, kad neįlįst į bangas biggrin.gif O jei kažkurią veikia pilnatis, nu tai ką padarysi, palauksim, fazė greit pasikeis.

Aš, aššš... sodinu braškes. Nežinau, vis kažkaip randu vietos kur jas pasodint. Jau beveik kaip markizo Karabaso plantacijos darosi. Būtų gerai, kad nereiktų ravėt. Pasvajojau..

Atsakyti
Šį kartą tikrai nuoširdžiai nesupratau bangų dėl bangų. Ir jokių bangų nemačiau, priešingai - buvo visai įdomu išgirsti kitokią nuomonę. Nemanau, kad Alta kažką užgavo ar įžeidė. Žodžiu, aš nieko nesupratau, kas čia įvyko, bet turbūt taip man ir reikia biggrin.gif. O šiaip mes čia nei viena ne doleris ir ne euras, kad visoms kitoms patiktume smile.gif

Luety, nesupratau to dėdės. Pvz. video "Sveiki keliai". Tai čia profilaktiškai, kad jokia liga jų nepagriebtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 19 balandžio 2022 - 18:44
QUOTE(Ex @ 2022 04 19, 19:33)
Ponios nesinervina. Ponios dirba, tai yra gera veikla, kad neįlįst į bangas biggrin.gif O jei kažkurią veikia pilnatis, nu tai ką padarysi, palauksim, fazė greit pasikeis.

Aš, aššš... sodinu braškes. Nežinau, vis kažkaip randu vietos kur jas pasodint. Jau beveik kaip markizo Karabaso plantacijos darosi. Būtų gerai, kad nereiktų ravėt. Pasvajojau..

Šaunuolė. Liuks, valgysi ir dalinsies.
Ar pavyko malūnai? Kaip draugystė su kurmiais?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 19, 18:42)
Šį kartą tikrai nuoširdžiai nesupratau bangų dėl bangų. Ir jokių bangų nemačiau, priešingai - buvo visai įdomu išgirsti kitokią nuomonę. Nemanau, kad Alta kažką užgavo ar įžeidė. Žodžiu, aš nieko nesupratau, kas čia įvyko, bet turbūt taip man ir reikia biggrin.gif. O šiaip mes čia nei viena ne doleris ir ne euras, kad visoms kitoms patiktume smile.gif

Luety, nesupratau to dėdės. Pvz. video "Sveiki keliai". Tai čia profilaktiškai, kad jokia liga jų nepagriebtų?

Kavute, tu šiandien nei to dėdės, nei bangų, nieko nesupranti biggrin.gif niekas čia nieko neužgavo, neprimušė, visur taika. Ir niekas į dolerį nesilygiuoja biggrin.gif Miegot tau laikas, pavargai.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 04 19, 18:54)
Šaunuolė. Liuks, valgysi ir dalinsies.
Ar pavyko malūnai? Kaip draugystė su kurmiais?

Tai vieną padariau, gana. Geras, elektrą galiu gamint, ne tik kurmius baidyt biggrin.gif Kurmiai nuėjo į sodelį už 20 metrų, ten knisa dabar..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 19, 20:03)
Kavute, tu šiandien nei to dėdės, nei bangų, nieko nesupranti biggrin.gif niekas čia nieko neužgavo, neprimušė, visur taika. Ir niekas į dolerį nesilygiuoja biggrin.gif Miegot tau laikas, pavargai.

Tai aš dažnai nieko nesuprantu, nieko nežinau - durnelė tokia biggrin.gif O miegojimui, t.y. kirmijimui laiko gaila biggrin.gif Ne ne - išsiilsėjus esu begalybiškai, be 1 val. miegot tikrai neisiu mirksiukas.gif
Einu Apskaita5 kankint toliau - vis dar ją kankinu priešokiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 19, 20:03)
Papildyta:

Tai vieną padariau, gana. Geras, elektrą galiu gamint, ne tik kurmius baidyt biggrin.gif Kurmiai nuėjo į sodelį už 20 metrų, ten knisa dabar..

Ot gerai. Ir energijos, reikalui esant, ir kurmiai greta, kurklius sumedžios, į braškes neleis. 4u.gif
Atsakyti
Bet tai tada ir man tokio malūno reikėtų, jei taip padeda. Netikėjau. Bet ir vėl aš ten nesupratau, kaip jie padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 19, 20:31)
Bet tai tada ir man tokio malūno reikėtų, jei taip padeda. Netikėjau. Bet ir vėl aš ten nesupratau, kaip jie padaryti biggrin.gif

Kotas žemėj ir malūnėlis sukasi ir sukiojasi nuo vėjo. Vibracija žemei persiduoda ir kurmiai pasitraukia.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 19, 21:09)
Kotas žemėj ir malūnėlis sukasi ir sukiojasi nuo vėjo. Vibracija žemei persiduoda ir kurmiai pasitraukia.

Gal galėtum dar kartelį foto įmest? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 19, 21:14)
Gal galėtum dar kartelį foto įmest? AČIŪ 4u.gif

Prašom. Jei reikia iš arčiau- ryt po darbo. Labai jau neestetiški. unsure.gif
Atsakyti