Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 04 19, 11:56)
Na Dusia jeigu jo draugai tai mano irgi taip pat kaip mano drauges yra jo. Tiesa dar vienas man geriau su MB nei su draugėm apie "nieką"  tongue.gif Kaip ir sakaiu nesu ružavu vakarėlių mėgėja  ax.gif ir neskaitau kad aš nenormali o dar daugiau MB bobašiknis  biggrin.gif
Etiketo kiek suvokiu laikausi į svečius nekviesta neinu, išskyrus mama su broliene santykiai ... išsiaiškinom, kad abi laimingos ęsančiu atstumu  biggrin.gif Nekviestus svečius priimu  4u.gif
Hm žuvies nėra bus mažu šiupininė  4u.gif

Muka , tokių draugų turim, jei savi...
Bet turim ir kitokių - aš savų , jis savų .
Pvz , jo draugas išsiskiręs... Ar pvz sugalvoja pas mus susirinkti jo grupiokai be žmonų ? Kuriuos gal kažkada ir mačiau ? Aš turiu juos kviesti biggrin.gif
Vyrams reikia vyriškos kompanijos, moterims moteriškos laiks nuo laiko mirksiukas.gif Dėl sveikatos, esybės susigrąžinimo .
Aš iš tų žmonių kuriems reika erdvės, jei visada ir visur su MB uždusčiau . Todėl negalėčiau gyventi su pavydžiu ar kontroliuotoju . Pati neturiu nei laiko nei noro tai daryti biggrin.gif Gyvenimas tam per trumpas rolleyes.gif
Sutinku , kad yra žmonių kurie abu šeimoj kaip vienas ... Tai ne apie mane mirksiukas.gif
Mylėti nereiškia Turėti !
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 19, 13:24)
Muka , tokių draugų turim,  jei savi...
Bet turim ir kitokių - aš savų , jis savų .
Pvz , jo draugas išsiskiręs... Ar pvz sugalvoja pas mus susirinkti jo grupiokai be žmonų ? Kuriuos gal kažkada ir mačiau ?  Aš turiu juos kviesti  biggrin.gif
Vyrams reikia vyriškos kompanijos, moterims moteriškos laiks nuo laiko  mirksiukas.gif  Dėl sveikatos, esybės susigrąžinimo .
Aš iš tų žmonių kuriems reika erdvės, jei visada ir visur  su MB uždusčiau . Todėl negalėčiau gyventi su pavydžiu ar kontroliuotoju . Pati neturiu nei laiko nei noro tai daryti  biggrin.gif  Gyvenimas tam per trumpas  rolleyes.gif
Sutinku , kad yra žmonių kurie abu šeimoj kaip vienas ... Tai ne apie mane mirksiukas.gif
Mylėti nereiškia Turėti !

mylėti tai priimti wub.gif
Atsakyti
Dusia, tu mane turbut neteisingai supratai.Manai ,kad as sedziu su vyrais ar sedejau ,su kazkokiais draugais.As tesiog juos oficialiai priimu ,kad zmones jaustusi komfortiskai svetimuose namuose.Nes as jei manes seimininke nekviecia ,vengiu eit ir jauciuosi nekomfortiskai.Kvietimas ir priemimas gali trukti pora minuciu.Ar supratai minti.Jei tavo gaspadorius mane kviestu , o tu tyletum ar as taves nesutikciau ar nebutu tavo pritarimo as neperzengciau tavo nuosavybes slenkscio.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 12:37)
Dusia, tu mane turbut neteisingai supratai.Manai ,kad as sedziu su vyrais ar sedejau ,su kazkokiais draugais.As tesiog juos oficialiai priimu ,kad zmones jaustusi komfortiskai svetimuose namuose.Nes as jei manes seimininke nekviecia ,vengiu eit ir jauciuosi nekomfortiskai.Kvietimas ir priemimas gali trukti pora minuciu.Ar supratai minti.Jei tavo gaspadorius mane kviestu , o tu tyletum ar as taves nesutikciau ar nebutu tavo pritarimo as neperzengciau tavo nuosavybes slenkscio.

Vat taip tai aš nemoku: MB sakytų užeik kavos , o aš akis statyčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O aš supratau - kad šeimininė turi imti telefoną ir visus kviesti smile.gif
Kaip mama kviesčiausi visada sūnų ne marčiai skambinčiau . Jei nenorėčiau , kad ateitų sakyčiau sūnui ar dukrai ne antroms pusėms ... Jie savi .
Muka nesutiksiu su tuo tik priimti . Tam ir yra artimi , kad gali sakyti MAN TIESĄ . Svetimų neklausau, nepriimu kritikos ... O savi , kurie žino mane - labai dėkinga ! Tai MB ir vaikai man . Tai yra sveiki santykiai - kai tu pasakai atvirai kas yra negerai . Ir to nebijai daryti , nes žinai kad sveikai priims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 balandžio 2022 - 12:07

Kas vel neaisku- giminems ir artimiems draugams yra pasakoma- sveiki atvyke i mano seima ir namus ,kvietimo nekartosiu ,jei kvietimas bus atsauktas pranesiu.
Cia apie siaip zmones,pazistamus ,neartimus draugus ar negeidziamus gimines.
Atsakyti
O su visais kurie "vagia" gerą namų energija galima susitinkti neutralioje teritorijoje - pvz kavinukėje .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 19, 14:05)
Vat taip tai aš nemoku: MB sakytų užeik kavos , o aš akis statyčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O aš supratau - kad šeimininė turi imti telefoną ir visus kviesti smile.gif
Kaip mama kviesčiausi visada sūnų ne marčiai skambinčiau . Jei nenorėčiau , kad ateitų sakyčiau sūnui ar dukrai ne antroms pusėms ... Jie savi .
Muka  nesutiksiu su tuo  tik priimti . Tam ir yra artimi , kad gali sakyti MAN TIESĄ . Svetimų neklausau, nepriimu kritikos ... O savi , kurie žino mane - labai dėkinga ! Tai MB ir vaikai man . Tai yra sveiki santykiai - kai tu pasakai atvirai kas yra negerai . Ir to nebijai daryti , nes žinai kad sveikai priims...

priimti viską ....kritiką, pagyrimą, nusivylimą .....
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 19, 14:39)
O  su visais kurie "vagia" gerą namų energija galima  susitinkti neutralioje teritorijoje - pvz kavinukėje .

tokiem "škac"
Atsakyti
Mašinai kažkas šoną nubraukė kieme stovinčiai ...
Kiek valakitos bus su draudimais ax.gif Fu ...
Atsakyti
Laba.

Ir vėl kažkas lygioj vietoj mato problemą ir bando kelt bangas. Nu...
Einu sau. Turiu ką veikt.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 19, 14:57)
Laba.

Ir vėl kažkas lygioj vietoj mato problemą ir bando kelt bangas. Nu...
Einu sau. Turiu ką veikt.

As irgi nenorejau toliau ka sneket,beprasmiska pasirode, ax.gif ax.gif darom kosmetini remonta,as padedu MB,nes ne ka sugebu toj srity,tai iskepiau jam trupinini,bet su varskes intarpu,nes turim daug varskes,reikia sunaudot,Isviriau bulviu,nes saltienos liko vienas dubenelis,bus pietums.
Toliau turiu ka veikt. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 19, 17:20)
As irgi nenorejau toliau ka sneket,beprasmiska pasirode, ax.gif  ax.gif darom kosmetini remonta,as padedu MB,nes ne ka sugebu toj srity,tai iskepiau jam trupinini,bet su varskes intarpu,nes turim daug varskes,reikia sunaudot,Isviriau bulviu,nes saltienos liko vienas dubenelis,bus pietums.
Toliau turiu ka veikt. biggrin.gif  biggrin.gif

Nu tai praleidi, kas atrodo beprasmiška ir šneki su prasme biggrin.gif. Nes galima ir nekelti naujų bangų ant keliamų bangų rolleyes.gif Man tai netrukdo jokios bangos. Laisvė rašyti, laisvė neskaityti, laisvė kelti, laisvė nuleisti, laisvė pasisakyti, laisvė patylėti, laisvė pabumbėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 19, 17:36)
Nu tai praleidi, kas atrodo beprasmiška ir šneki su prasme biggrin.gif. Nes galima ir nekelti naujų bangų ant keliamų bangų rolleyes.gif Man tai netrukdo jokios bangos. Laisvė rašyti, laisvė neskaityti, laisvė kelti, laisvė nuleisti, laisvė pasisakyti, laisvė patylėti, laisvė pabumbėti... biggrin.gif

Tegyvuoja laisvė... biggrin.gif
Atsakyti