QUOTE(Muka @ 2022 04 19, 11:56)
Na Dusia jeigu jo draugai tai mano irgi taip pat kaip mano drauges yra jo. Tiesa dar vienas man geriau su MB nei su draugėm apie "nieką" Kaip ir sakaiu nesu ružavu vakarėlių mėgėja ir neskaitau kad aš nenormali o dar daugiau MB bobašiknis
Etiketo kiek suvokiu laikausi į svečius nekviesta neinu, išskyrus mama su broliene santykiai ... išsiaiškinom, kad abi laimingos ęsančiu atstumu Nekviestus svečius priimu
Hm žuvies nėra bus mažu šiupininė
Etiketo kiek suvokiu laikausi į svečius nekviesta neinu, išskyrus mama su broliene santykiai ... išsiaiškinom, kad abi laimingos ęsančiu atstumu Nekviestus svečius priimu
Hm žuvies nėra bus mažu šiupininė
Muka , tokių draugų turim, jei savi...
Bet turim ir kitokių - aš savų , jis savų .
Pvz , jo draugas išsiskiręs... Ar pvz sugalvoja pas mus susirinkti jo grupiokai be žmonų ? Kuriuos gal kažkada ir mačiau ? Aš turiu juos kviesti
Vyrams reikia vyriškos kompanijos, moterims moteriškos laiks nuo laiko Dėl sveikatos, esybės susigrąžinimo .
Aš iš tų žmonių kuriems reika erdvės, jei visada ir visur su MB uždusčiau . Todėl negalėčiau gyventi su pavydžiu ar kontroliuotoju . Pati neturiu nei laiko nei noro tai daryti Gyvenimas tam per trumpas
Sutinku , kad yra žmonių kurie abu šeimoj kaip vienas ... Tai ne apie mane
Mylėti nereiškia Turėti !