O Dievuliau. Kad tik viskas būtų gerai.
Kaip aš visą laiką bijau,neperkaitinti pečių. Vaikai iš viso pradžioje bijojo,kad nenugaruotume,nejudinu aš tų juškų visai.Dabar jau visi apsiprato.
Saintlina
Saintlina
Kaip aš visą laiką bijau,neperkaitinti pečių. Vaikai iš viso pradžioje bijojo,kad nenugaruotume,nejudinu aš tų juškų visai.Dabar jau visi apsiprato.
Saintlina
Ingrida, smalkių daviklį pasikabinkit. O kodėl juškų neatidarinėjat?
Man taip pat pečiai baisu kažkaip. Pas Sesę naujoviškas vienąkart vos nesprogo, vožtuvas sugedo, kol meistras atvažiavo, tai kritinė situacija buvo.
Aina nakum, anytos namas sode dega.. daugiau nieko nežinau kol kas, nei ar ji pati gyva. Kaimynai telefoną surado, paskambino.
Siaubas😱, pas tave kažkoks juodas dryžis užėjęs, laikykis
Kaip aš visą laiką bijau,neperkaitinti pečių. Vaikai iš viso pradžioje bijojo,kad nenugaruotume,nejudinu aš tų juškų visai.Dabar jau visi apsiprato. SaintlinaMano mama irgi sode gyvena visą laiką, savo butą mieste isnuomavus. Tai tas jos pečius man nepatinka labai. Vargas
Nebėr nei namo, nei anytos..
Reiskiu gilia ir tikrai nuosirdzia uzuojauta tau,Saintlina,ir ypac tavo Mergelei,apkabinu,,nu bet ka ta uzuojauta,tik zodziai,zmogaus neber....
O Viešpatie su viešpačiukais...
Amžiną atilsį anytai, o jums stiprybės, užuojauta...
Amžiną atilsį anytai, o jums stiprybės, užuojauta...
Užuojauta Saintlina abiems.
Užuojauta, Saintlina, visai jūsų šeimai. Stiprybės. Stipriai apkabinu.
Užuojauta visai šeimai.... ir amžinąjį atilsį mirusiai ....Stipriai apkabinu, tvirtybės Mergelei ir visai šeimai...