Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2024 01 27, 12:34)
 Gal tokioms paslaugoms įstaiga vizitų laikų į sistemą nesukelia?</p>


Labai logiškas paaiškinimas.
Atsakyti
Damos,prasau nemaisyti uzpuliavusios sviezios traumos su daugiameciais dariniais.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 27, 10:32)
Kažkada  dukrytė buvo dribusi kieme su dviračiu ant purvino asfalto . Lyg peroksidu nuploviau , nuvaliau, sutvarkiau , bet nei velnio nesugyjo , ėmė pūliuoti... Ir pas gydytoją ėjom ir dvejus tepalus pakeitė ir pas chirugą per kokią savaitę papuolėm. Tai tikrai žinau , kad chirurgas neleido naudoti nei peroksido nei kalio permanganato pūliuojančiai žaizdai , sakė užburtas ratas gausis. O išgydžiau  tik pati sesės patarimu , sūriu vandeniu  9 pr. Gaminau pati , nepirkau purškalo , nes daug reikėjo .  Kadangi keliai, pamerkti negalėjau tai kas 15 min dėjau kompesus , ploviau balonėliu  ir tt. Valandą pažaidžiu su pūliu traukimu , leidžiu nudžiūti  ir vėl dedu iš naujo. Per pora dienų užsidėjo gražus šašas. Paskui naudojom kokius ten tepalus šašui minkštinti .  Žinoma liko didelis randas, bet ir randą ji išsigydė... Pati , pagal vienos jogos trenerės patarimus. Jei gerai įsižiūri , tai lyg baltas brūkšnelis likęs.Visai ne kietas randas.
Tokia mano patirtis su peroksidu . Naudoju tik šviežiai žaizdai dezinfekuoti ...
Kaip man biški medikai išaiškino, dizinfekuoji parviršių, pulinys eina gilyn. Bet ne pirmas Tavo toks darinys , tai gal žinai , kaip reikia daryti .


Narsiau youtube,susidariau toki vaizda,kad pas mane daugiamete adenoma,kuri,kritus imunitetui supuliavo.Peroksidas,ichtiolas,tika gydyt namu salygom.Zinoma ten kalba chirurgai ir visi,kaip specialistai siulo operuot.Vienas pasake,kad atidarys prie vietines narkozes ta adenoma supuliavusia,ides drenus,perrist kasdien,plaut peroksidu ir uzgis savaime,bus bjaurus randas.Man atsidare 4 skyles,bus ir penkta,Valosi pats ir ryskiai,jei sumazejo,adenomos turi kapsules,tai neturetu praleist i gilesnius audinius.Isgijus,gali po kiek laiko vel supuliuot,nes nepasalinta kapsule.Pirma reikia isgyt,tada matysim,ka toliau daryt.
Atsakyti

Luety gera Tavo nervų sistema.

Kas liečia sveikatą esu mižnė.  Kelis metus su dariniu neištverčiau.

ApIE geresnius dalykus... pasimatavau dukros megztuką. Taip nebepatiko ir spalvos ir derinimas. Ubagynas  atrodė ne megztinis. Norėjau ardyti...  O ant žmogaus visai gražiai. Dar rankovės pasimezgė , kitas vaizdas. Ir su dydžiu būsiu pataikius, man pagal figūrą, tai jai bus pats tas , biški didokas, kaip dabar nešioja.  MB sakė nieko... kaip iš jo jau daug.

Atsakyti

Geriausias tirpalas žaizdoms plauti yra betadinas. Pamirškit jūs tuos peroksidus, niekas jų nebenaudoja

Atsakyti

Aha, net šuniui jokio peroksido nenaudojo :) 

O Luety netiktų vietoj tvarsčio hidrokoloidinis pleistras? Čia klausimukas toms, kurios su medicina susijusios.

Atsakyti

Aha, net šuniui jokio peroksido nenaudojo :)

O Luety netiktų vietoj tvarsčio hidrokoloidinis pleistras? Čia klausimukas toms, kurios su medicina susijusios.

Ne, pas ją kišenė yra.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida spurgomis vaišina nuo pat ryto. Ne mano maistas. Stotų skrandis iš karto suvalgius... miltai ir riebalai mano virškinimui mirtis. 

Luety kaip Tavo " popa"? Gerėja nors kiek?

Saintlina, neskriausk Lesiaus :D !!! Nori pas šeimininkę , bet šlapia... net gaila pasidarė :D  :wub: . Pamačiau Tave pajūryje  ir supratau, kad šiemet basa po sniegą nevaikščiojau.  O taip gerai imunitetui... ir tt.

Gražaus sekmadienio!

Atsakyti

Aina nakum, anytos namas sode dega.. daugiau nieko nežinau kol kas, nei ar ji pati gyva. Kaimynai telefoną surado, paskambino.

Atsakyti

Saintlina :4u: 

Kažkaip ne taip metai prasidėjo...

O  uošvienė sode gyvena žiema?

Atsakyti

O  uošvienė sode gyvena žiema?

Ji visąlaik ten gyvena. Butą turėjo, tai nevažiavo ten visai.

Atsakyti