Anidanda, alergiška ir senovinėms?
Nzn, nebematau niekur jų. Negaliu patikrint. Bet nuo tų baltų šiuolaikinių tai siaubas, negaliu pro šalį eit net 😆
Ingrida, pasikeitė vaizdas tos eregistracijos. Man tai visai nieko, pasirodė. Dar nebandžiau, bet mačiau, kad galiu iškart peršok į savo Sūnaus ir Mamos siuntimus ir registruot, o anksčiau turėdavau grįžti atgal ir per jų paskyras registruot. Tai čia man pasirodė, kad turėtų būti patogu.
O kas tau ten nepavyko? Pas šeimos gydytoją prisiregistruot?
Nzn, nebematau niekur jų. Negaliu patikrint. Bet nuo tų baltų šiuolaikinių tai siaubas, negaliu pro šalį eit net 😆
Man tai jos tiesiog smirdž ir galvą skauda. O Sesuo lelijas labai mėgsta. Vienais metais mes per trumpą laikotarpį turėjom 4 laidotuves ir tuo metu tos lelijos labai pouliarios buvo tokioms gedulingoms progoms. Tas kvapas dar ilgai persekiojo...
Man tai jos tiesiog smirdž ir galvą skauda. O Sesuo lelijas labai mėgsta. Vienais metais mes per trumpą laikotarpį turėjom 4 laidotuves ir tuo metu tos lelijos labai pouliarios buvo tokioms gedulingoms progoms. Tas kvapas dar ilgai persekiojo...
Mano abiejų uošviu laidotuvės buvo mėnesio laikotarpyje per pandemija. Tai tikrai viską puošė Lelijom baltom, nes tikrai gražu. Bet net su kauke sėdint man kuteno nosį, akys asarojo, net bilaztino prisigerus. Tai vis vaikščiojau į lauką pakvepuot oro gryno
Pas šeimos telefonu užsiregistravau,pas onkologę neišėjo.Nieko skambinsiuosi tiesiai į kabinetą,nes minėjo,kad nereikia jokio siuntimo.
Jei be siuntimo, tai gal žalias koridorius? Nepaaiškino gydytoja? Nes kitu atveju, reikia siuntimo. Arba skambinti. Aš Sūnaus pas endokrinologus per sistemą negaliu užregistruoti - reta liga, eilė visai kita, reik paskambinti ir pasakyt specialų kodą. Taloną gaunu iškart, nereik laukti mėnesių mėnesiais. Nes keli gydytojai tik dirba su retomis ligomis - sistema tam tiesiog nepritaikyta buvo iki šiol. Gal pasikeitė kažkas, reiks palandžioti labiau.
Labas rytas,
Pou paieškosiu lelijų vaikų. Dėkui už info! Svarbu nepamiršti iki to laiko.
Registruotis internetu pas gydytoją man sunkiai pavyksta. Jei susikūrė durną sistemą už mūsų pinigus, tai tegul dirba... pvz momogramos man artimoj poliklinikoje nebuvo internetu. Paskambinau, po trijų dienų rado laiką. Nevargstu, skambinu. Aš taigi dirbu keliose sistemose valdiškos... vmi, Sodra, statistika, gpais. Nesu visai baba iš kaimo, ir tai nesusigaudau.
Saintlina, gero Jums laiko pajūryje
Labas rytas,
Dusia, pamirši, gi nieko tokio. Jei negaila, jei išties pas tave jų ten gausu pievoje, tai kokią vieną iškask...
Luety, kaip tavo popa? O kaip plauna? Pagalvojau, kad gal patogiau su švirkštu būtų, viską pasiektų geriau. Kažkaip sapnavau paryčiais tave.
Dusia, nežinojau, kad instrumentiniams tyrimams yra registracija. Yra?
Pas gydytojus užsiregistruoti man išties labai patogu, matau visus laisvus laikus. Va kas buvo anksčiau gerai, kad el. paštu pranešdavo, jei pas gydytoją atsirasdavo laisvas talonas. Kažkas ten dabar pamodernėjo dar, bet nereikėjo, tai nesinaudojau pastaruoju metu.
Nevargstu, skambinu. Aš taigi dirbu keliose sistemose valdiškos... vmi, Sodra, statistika, gpais. Nesu visai baba iš kaimo, ir tai nesusigaudau.
Saintlina, gero Jums laiko pajūryje
Identiškai man ta jų registracija internetu visiškos pievos. Nors irgi lyg ir naudojyosi nemaža dalųm valdiškų sistemų. Ale tik pas šeimos gydytoją internetu registruojuosi, dėl visų kitų skambinu.
Ačiū!