Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Vakar pilnatis stojo. Tai kam ledų, kam ašaros, o kam  akordeono norisi.

Kaip gerai , kad penktadienis! Sunki man savaitė buvo. Lyg savaitgalis ramus, be svečių? Kaunietės, gal galite rekomenduoti gerą masažistę. Kitai savaitei žmogui poros masažų reiktų... labai labai. O aš nieko nebeturiu.  Man pačiai reiktų pas poną Š. nueiti. Į vieną pusę sunkiau susiraityti per jogą. Vadinasi kažkas paspausta yra... bet taip sunku savimi rūpintis. Taigi neskauda, tik šiaip. Nors šiandien tai skauda nuo sporto viską... gavosi keturios intensyvios treniruotės iš eilės. Bet man patinka, kai nuo sporto raumenis maudžia. Jaučiuosi gyva.

Gražios dienos. Nepaslyskit.

Atsakyti

Saintlina, kaip opera?
Pradžioj buvau lengvai šokiruota, paskui pripratau ir netikėtai patiko. Visiška staigmena buvo operos ir baleto teatre erotinę operą pamatyt )) ir vietom gerokai gašlią. Muzika graži  :wub:  veiksmas vyko, šokių buvo, ne vien statiškai dainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2024 - 11:10

https://www.vz.lt/ne...inys-is-baltcap

Tik antaštę matau , bet panašu , kad rimtai , ne antis.

16 ne 25 , bet vis tiek daug smile.gif
9 fonduose prašapo ?

Vaje Saintlina kaip įdomu bigsmile.gif pamatyti kitokią opera.
Mudu eisim vasario mėn į muzikinį kažkiokia premjera .
Atsakyti
Labas rytas,

ateinu po visu proceduru.Kokia laime,kad turiu supratinga vyra.Siandien mums 50 metu,kai prisiekem pries Dieva dalintis ir vargu ir dziaugsmu.Sveikinimu nereikia,niekam nesakiau,nepatinka man sventimai visokie.Gyventume LT,gal atnaujintume si sakramenta,bet vargu.Nezinau,kaip btu,jei istiesu.O dabar mums gerai ir dviese.
Tai va,po sios izangos toliau.MB isvale mano voti,jei kas valgot,neskaitykit.Mase mase sekreto ir gana dvokaus.Nu bet laikiau puse dienos ir visa nakti ichtiola.Atsidare dvi skyles ir dar viena bus.Susileido.Plaunam peroksidu,aplink skiesta degtine,laikomes visu higienos priemoniu,nu gal issivalys,kaip jaunystej,tikiu,kad taip ir bus.
Pou,as didelis vaikas ir mane pradziugina juoda akimirka sokoladas mano skanusis.Nenuvaro juodu debesu,bet bent gomuri pamalonina.
Jura,miskas-ne man.Tai poilsiui atiduodu,bet nusiraminimui,tik asaros,daug asaru,po to puse dienos tyla ir as sveika,debesu nebeliko.Tokia mano natura.

Dusia,kai esi tokio amziaus,kaip as,daug tu nepasitenkinimu ir ypac siais laikais,as tik megstu pabumbet,bet siaip nelabai deduosi i galva tai,ko as negaliu pakeist.Zinoma,kad neatsirado is niekur man tie susirgimai visi siemet,viskas turi priezasti.Kazkokios pamokos neismokau,tai moko,rodo man ,kazin ar pamatysiu ar taip suprasiu ir ismoksiu.Viena supratau,klausyt pirmiausia savo sirdies,o ne proto.Protas yra gundytojas,o sirdis pasako visada tiksliai.
Atsakyti

Luety,

sveikinu, apkabinu ir džiaugiuosi, kad turit vienas kitą, kad kartu praėjot ilgą atkarpą. Džiaugiuosi ir sveikinu, kad turit bendrą patirtį,-  kokia ji buvo, ji buvo tik jūsų dviejų. Tai daug ko verta. Labai graži, prasminga sukaktis. Bučkis ir apkabukas!

Gerai, kad viskas sprendžiasi. Jei duobė gili, aš pasirodyčiau gydytojui. Na bet čia aš.

.

Atsakyti
Luety Sveikinimiai nuoširdžiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Man labai gražu tiek metų kartu. Gražu iki ašarų 4u.gif


Luety aš verkiu tik iš gerumo ir grožio . Kitkam nėra ašarų . Po mamos ... ir dar kitų gyvenimo pamėtymų. Suspaudžia gerklę. Valgyti negaliu, tik gerti . O akys kaip dykuma, net skauda.
Tada pasiimu kojas į rankas ir einu , kad kūnas pavargtų ir galva išsivalytų .
Verkiau per sūnaus diplomų teikimą. Riedėjo ašaros kaip pupos. Aš ir tokia indusė. Anglės kaip visada, akmeniniais veidais. Aš rytų europietė, man galima. MB liepė susikaupti ... O man niekaip. Ir dar galiu pravirkti nuo kokio grožio, gerumo , džiaugsmo ... O iš gailesčio , liūdesio , nelaimės niekaip. Surakina ir tiek.
Jei jūs žinotumėt kokia aš verksnė buvau vaikystėje ir jaunystėje ... Upeliais. Mama ir sakydavo pasitaupyk, gyvenime dar reikės, ko čia dėl tokių niekų raudi . Matyt išraudojau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 sausio 2024 - 12:06
QUOTE(Pou @ 2024 01 26, 10:03)
<p>Luety, </p><p>sveikinu, apkabinu ir džiaugiuosi, kad turit vienas kitą, kad kartu praėjot ilgą atkarpą. Džiaugiuosi ir sveikinu, kad turit bendrą patirtį,-  kokia ji buvo, ji buvo tik jūsų dviejų. Tai daug ko verta. Labai graži, prasminga sukaktis. Bučkis ir apkabukas!</p><p></p><p></p><p>Gerai, kad viskas sprendžiasi. Jei duobė gili, aš pasirodyčiau gydytojui. Na bet čia aš.</p><p>.</p>


Aciu,Pou, nestuke.gif irdele, uz linkejimus ir sekam situacija,jei tik ims skaudet,ar bus gilus sulinys,MB mato(jis armijoj buvo san.instruktorius),kazkiek ismano,tikrai supras,kad kazkas pavojingo.


QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 26, 10:05)
Luety  Sveikinimiai nuoširdžiausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man labai gražu tiek metų kartu. Gražu  iki ašarų  4u.gif
Luety aš verkiu tik iš gerumo ir grožio . Kitkam nėra ašarų . Po mamos ... ir dar kitų gyvenimo pamėtymų. Suspaudžia gerklę. Valgyti negaliu, tik gerti . O akys kaip  dykuma, net skauda.
Tada pasiimu kojas į rankas ir einu , kad kūnas pavargtų ir galva išsivalytų .
Verkiau per sūnaus diplomų teikimą. Riedėjo ašaros kaip pupos. Aš ir tokia indusė. Anglės kaip visada, akmeniniais veidais. Aš rytų europietė, man galima. MB liepė susikaupti ... O man niekaip. Ir dar galiu pravirkti nuo kokio grožio, gerumo , džiaugsmo ... O iš gailesčio , liūdesio , nelaimės niekaip. Surakina ir tiek.
Jei jūs žinotumėt kokia aš verksnė buvau vaikystėje ir jaunystėje ... Upeliais. Mama ir sakydavo pasitaupyk, gyvenime dar reikės, ko čia dėl tokių niekų raudi . Matyt išraudojau .


As ir vaikystej ir jaunystej buvau tokia saves gailinti,asarojanti.Visa tai reteja,bet dar pasitaiko.O del grozio,gerumo,kito nelaimes ar bedos,iskart asaros prie pat,slapiuoja akys.
Atsakyti

Luety, kokia šventė pas jus  :wub:   sveikinimai didžiausi  :wub:  

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 01 26, 11:25)
<p>Luety, kokia šventė pas jus  wub.gif   sveikinimai didžiausi  wub.gif  </p><p></p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nemoku gailėti ... Aš kaip ta lapė , jei blogai nusigraušiu spastuose esančią koją ir nustraksėsiu trimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 sausio 2024 - 13:34
Luety,Brangioji,labai graži šventė. wub.gif wub.gif Mūms po 11 metų,jei sulauksime tik bus tokia apvali šventė.Sveikinimai abiems.

Siūlai tik tik atėjo,būnant mieste,kaip gerai.Tenerifėje smėlio audra,gal nusės,kol pakliūsime? ax.gif
Kažkaip šiemet lelijas pamėgau.Užsisakiau pas augintoją 10 aukštaūgių,šiandien lidle mixą 15 svogūnų prigriebiau.Gražu jos man ir kvepia. wub.gif Dabar gailiuosi gražių geltonų dar maišas buvo,nepaėmiau,kažin po savaitės ar bebus? ax.gif Kaip tik geltonų neturiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 sausio 2024 - 15:17

Uuuu, Ingrida, o kaip man nepatinka lelijų kvapas. 

Man jis laidotuvių kvapas :( Toks gailus ir cypiantis, kai atrodo, niekad iš šnervių nedings. Ypač baltų ir rausvų.

Va tų senovinių oranžinių, tai norėčiau, kur pas Močiutę augo. Ir tokių mažais žiedeliukais ale ramunėlių, bet man atrodo, kad ten chrizantemos.

Dar noriu patagoninių verbenų, gubojos, melėsos, įvairių ramunių ir ežiuolių.

Atsakyti