QUOTE(Pou @ 2024 01 26, 10:03)
<p>Luety, </p><p>sveikinu, apkabinu ir džiaugiuosi, kad turit vienas kitą, kad kartu praėjot ilgą atkarpą. Džiaugiuosi ir sveikinu, kad turit bendrą patirtį,- kokia ji buvo, ji buvo tik jūsų dviejų. Tai daug ko verta. Labai graži, prasminga sukaktis. Bučkis ir apkabukas!</p><p></p><p></p><p>Gerai, kad viskas sprendžiasi. Jei duobė gili, aš pasirodyčiau gydytojui. Na bet čia aš.</p><p>.</p>
Aciu,Pou,
irdele, uz linkejimus ir sekam situacija,jei tik ims skaudet,ar bus gilus sulinys,MB mato(jis armijoj buvo san.instruktorius),kazkiek ismano,tikrai supras,kad kazkas pavojingo.
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 26, 10:05)
Luety Sveikinimiai nuoširdžiausi
Man labai gražu tiek metų kartu. Gražu iki ašarų
Luety aš verkiu tik iš gerumo ir grožio . Kitkam nėra ašarų . Po mamos ... ir dar kitų gyvenimo pamėtymų. Suspaudžia gerklę. Valgyti negaliu, tik gerti . O akys kaip dykuma, net skauda.
Tada pasiimu kojas į rankas ir einu , kad kūnas pavargtų ir galva išsivalytų .
Verkiau per sūnaus diplomų teikimą. Riedėjo ašaros kaip pupos. Aš ir tokia indusė. Anglės kaip visada, akmeniniais veidais. Aš rytų europietė, man galima. MB liepė susikaupti ... O man niekaip. Ir dar galiu pravirkti nuo kokio grožio, gerumo , džiaugsmo ... O iš gailesčio , liūdesio , nelaimės niekaip. Surakina ir tiek.
Jei jūs žinotumėt kokia aš verksnė buvau vaikystėje ir jaunystėje ... Upeliais. Mama ir sakydavo pasitaupyk, gyvenime dar reikės, ko čia dėl tokių niekų raudi . Matyt išraudojau .
As ir vaikystej ir jaunystej buvau tokia saves gailinti,asarojanti.Visa tai reteja,bet dar pasitaiko.O del grozio,gerumo,kito nelaimes ar bedos,iskart asaros prie pat,slapiuoja akys.