Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 09:09)
Klasikinis etiketas yra kaip eismo taisykles.Jos labai gyvenime padeda ,isvengiama daug socialiniu avariju.
O tai jusu niekas niekada tokiu dalyku nemoke?
Beje pasikalbejau ,apie Lietuvos busima sveikatos apsaugos viesaji administravima.Laukia didele reforma,ligoniniu vel zadama mazinti ,paslaugu mazinti,o isvis ir is mediku puses,jie jau atsisako dirbti su ta nesamone,vadinama e sveikata,kur duomenys isiraso prasciau nei i floppy disca.Visi zada eit i privata.Zodziu jus ten sveiku gyvenimo budu jau dabar susirupinkit ,kaip ne karta minejau.

Neturėjau per savo gyvenimą avarijų dėl to - tai gal ir ne tas pats, kas eismo taisyklės biggrin.gif
Gal nemokė, gal mokė, bet aš nemokytina ir neprisimenu. Aš į tai žiūriu paprastai - gyvenimas ir be to sudėtingas mirksiukas.gif
O dėl sveikatos apsaugos administravimo tai nenustebinai. Tik klausimas - kodėl viskas blogyn ir prastyn...
Atsakyti
O pagal tavo postus ,mes jau kelis kart butume gyvenime kaktom susidurusios.Pirma,kai isreiskei nuomone apie ingrida ir kiausinius, antra ,jei tavo vyras kviestu , otu tyletum,as pas tave neiciau.Va ir socialines avarijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 09:56)
O pagal tavo postus ,mes jau kelis kart butume gyvenime kaktom susidurusios.Pirma,kai isreiskei nuomone apie ingrida ir kiausinius, antra ,jei tavo vyras kviestu , otu tyletum,as pas tave neiciau.Va ir socialines avarijos. biggrin.gif

O kas per mano nuomonė apie Ingridą su kiaušiniais? unsure.gif Oi, ne "su kiaušiniais", o "ir kiaušinius" biggrin.gif. Prastai ta senatvė ir sklerozė... verysad.gif
O dėl kvietimo tai taip. Tave greičiausiai kviesčiau aš, nes vyras svetimų moterų bijo bigsmile.gif. Nu gerai, jei rimtai, tai kodėl jis turėtų tave kviesti, jei tavęs nei žino, ne pažįsta, o aš bent kažkiek žinau biggrin.gif. Jo draugai ar giminės - jis kviečia (aišku, suderinęs su manimi biggrin.gif ). Mano draugai ar giminės - kviečiu aš (suderinti su vyru nebūtina, tik informuoti biggrin.gif )
Atsakyti
Kaip gerai , kad aš kaimietė, nemokė manęs niekas jokių etiketų 4u.gif Galvos neskauda kad aš turiu kokius tai MB draugus ar gimines susiskviesti biggrin.gif Man iš viso patinka , kad MB savo draugus į sodyba susikviečia be žmonų, vyriška kompanija biggrin.gif O aš galiu atsivežti savo drauges be vyrų ax.gif ir pasidaryti smagų mergaičių pasisėdėjimą .
Sutinku , ne visems priimtinas toks gyvenimas kai šeimoje žmonės turi atskirus draugus, savo pomėgius ir tt. Netampa vieniu ax.gif
Atsakyti
Zodziu ,sakei ,kad isvytum visus prekeivius , o jei kas lystu su kiausiniais ,nebeatostogautum biggrin.gif
Nemanyk ,kad pas tave verziuosi biggrin.gif Tesiog gyvenime,jei seimininkas kviecia , o seimininke ne- tai pagal etiketo reikalavimus - neiti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 10:06)
Zodziu ,sakei ,kad isvytum visus prekeivius , o jei kas lystu su kiausiniais ,nebeatostogautum biggrin.gif
Nemanyk ,kad pas tave verziuosi biggrin.gif Tesiog gyvenime,jei seimininkas kviecia , o seimininke ne- tai pagal etiketo reikalavimus - neiti.

Kaip gerai, kad tarp mano pažįstamų, draugų ir giminių ta taisyklė negalioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dar tokių nesutikau.
Tipiškas pavizdys - MB gimtadienis , o aš skambiniu jo draugiams ir kviečiu ? Aš jo neįsivaikinau biggrin.gif Jis suaugęs vyras !
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 10:06)

Ai, čia tada apie tuos kiaušinius biggrin.gif. Nu gal biškį ne taip sakiau, bet mintis tokia. Nu jo, žinok, mano manieros prastos, kaip ir su tais kvietimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 06:47)
Dusia ,labas rytas ,as irgi saikingai.Bet senstant maisto vis maziau ir maziau reikia.Ir jegu dirbti vis pritruksta.Tas tai nervuoja.
Kavasu citrina,pagal klasikini etiketa,jei namai turi seimininke,tik seimininkei pakvietus ,galima uzeiti.As to labai laikausi ,niekad neinu jei gaspadine kvietimo neistaria.Ir dar noriu paklaust ,kodel jus tokiu dalyku nezinot?

Labas rytas,

kaip gerai,kad baigesi sventes,vel viskas teka ramiu ritmu.
Alta,tu nepyk,bet man tokia nuomone,kad tu labai komplikuoji savo gyvenima.Baigesi ilgu sijonu gadyne,ponios ir ponai susiskirste grupem pagal turtini lygi,o mes paprasti zmones esam daug sirdingesni,jautresni vienas kitam ir apsieinam be tu vingrybiu.Moke mokykloj etiketo,estetikos,dabar tik nebemoko,bet kas is to,daugeliu atveju,jis liko tik mintyse,nes su siais laikais daug kas keitesi neatpazystamai ir kas buvo aktualu besimokant,dabar tapo niekinis reikalas.Zmones gyvena ir bendrauja daug paprsaciau.Ir man tas pats kuris pakviestu,eiciau net nesusimascius,kad ne tas pakviete.Taip lengviau gyvent ir pagal mane lengviau isvengt socialiniu susidurimu.Nes musu vaiku karta jau nesimoke jokiu etiketu ir jokios estetikos.Jei tevai nemoke,tai ir mandagumo neliko daugelyje.As taip galvoju.

QUOTE(Muka @ 2022 04 19, 06:47)
Labos smile.gif
Nuo ryto rašiau kalba šiandiena ta diena. jaudinuos net nenžinau, bet džiaugiuosi, kad jaučiuosi ne kaip vakar visa diena lovoje o gal to ir reikėjo spaudimas maks 80/60 na bet nieko poilsis stebuklus daro smile.gif ir šiandiena jau kalba parašyta smile.gif reikia dar parepetuoti  ax.gif
Velykos praėjo gerai pasėdėjome papliurpėme neilgai, nes tėvai nuvarge jaunimas turėjo lėkti pas kitą mamą taigis kažkaip praėjo.
Luety šauni ir jautri anūkutė jazau jau 11 ogi nesenai pamenu rašei kaip lėkei daboti kitų likusių... joooo kaip smėlis tarp pirštų verysad.gif
Cucikas nuostabus o AA postas kaip, visad daug kodėl ir pakirbina užkabarius.
Dusia kokia sriuba? gal ir man pamakaluoti kokia šiupininę  ax.gif
Na ką merai jamu kavos ir lekiu dar parepetuoti, tikiuosi įvyks be jokių nesklandumų.
Ingrida o kaip tu atšventei? ką skanaus kurpei?
Ooooo cucikas jazau romantikas iš prigimties  wub.gif

Mukute,sekmes visokeriopos,zinau tu protinga ir sauni,viskas praeis super,matysi. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 07:09)
Klasikinis etiketas yra kaip eismo taisykles.Jos labai gyvenime padeda ,isvengiama daug socialiniu avariju.
O tai jusu niekas niekada tokiu dalyku nemoke?
Beje pasikalbejau ,apie Lietuvos busima sveikatos apsaugos viesaji administravima.Laukia didele reforma,ligoniniu vel zadama mazinti ,paslaugu mazinti,o isvis ir is mediku puses,jie jau atsisako dirbti su ta nesamone,vadinama e sveikata,kur duomenys isiraso prasciau nei i floppy disca.Visi zada eit i privata.Zodziu jus ten sveiku gyvenimo budu jau dabar susirupinkit ,kaip ne karta minejau.

Sveikatos apsauga griaunama ne tik Lietuvoj,visame pasaulyje panasiai,tik vienur greiciau kitur leciau,o ir prie naujos bankines sistemos ne visiems bus ir beprieinama.Tik tiek.Domekites pacios.
Vakar dar i soda nulekem,barbekiu pasidarem nedideli,pasigrozejom gamta,bet saule sunkiai lindo pro cepelinini dangu,tai tos silumos ne kazkas.
Sunkai dygsta sparagines,is viso lovelio vos 4 prasimuso.
Ar gerai daigint sparagines pupeles ir po to sodint?Kaip jus darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 balandžio 2022 - 10:01
Na va, pagavojau pagavoju ir dar pakomentuosiu ...
Koks vyras negali kviesti į svečius :
Popadinis , kai driso pats priimti sperndimus !
Vaikas, kur žmona kaip mama, bars...
Kuris neturi ką pakviesti biggrin.gif Ty neturi savo gyvenimo - yra tik "bendri" draugai , ty žmonos draugių vyrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 04 19, 10:57)

Sunkai dygsta sparagines,is viso lovelio vos 4 prasimuso.
Ar gerai daigint sparagines pupeles ir po to sodint?Kaip jus darot?

Gyvenime nesu daiginusi šparaginių pupelių. Sėju vėlai kai jau žemė būna šilta - gegužės pabaiga birželio pradžia .

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 04 19, 08:47)

Dusia kokia sriuba? gal ir man pamakaluoti kokia šiupininę  ax.gif

Bus žuvienė . Liko teisingai keptos žuvies. MB labai mėgsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 balandžio 2022 - 10:06
Na Dusia jeigu jo draugai tai mano irgi taip pat kaip mano drauges yra jo. Tiesa dar vienas man geriau su MB nei su draugėm apie "nieką" tongue.gif Kaip ir sakaiu nesu ružavu vakarėlių mėgėja ax.gif ir neskaitau kad aš nenormali o dar daugiau MB bobašiknis biggrin.gif
Etiketo kiek suvokiu laikausi į svečius nekviesta neinu, išskyrus mama su broliene santykiai ... išsiaiškinom, kad abi laimingos ęsančiu atstumu biggrin.gif Nekviestus svečius priimu 4u.gif
Hm žuvies nėra bus mažu šiupininė 4u.gif
Oi pamiršau baigiau finansinius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 balandžio 2022 - 11:13
Oi dusia tai kai ji nori - tai kawno vidurio poniute, o kai nori tai -as is kaimo.Siaip man netrukdo.
Oi mukute ,baliukai su kawno mielais kaciukais mano atveju daznai baigiasi ,kad as kaip elzasietis neatlaikau ir mielus kaciukus suveju i medzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 19, 13:18)
Oi dusia tai kai ji nori - tai kawno vidurio poniute, o kai nori tai -as is kaimo.Siaip man netrukdo.
Oi mukute ,baliukai su kawno mielais kaciukais mano atveju daznai baigiasi ,kad as kaip elzasietis neatlaikau ir mielus kaciukus suveju i medzius biggrin.gif

oi kam juos vyti tegu trinasi aplink kojas ax.gif tegu tik nesudrasko kojinių biggrin.gif o čia jau greit škac ir džiaugiamės atstumu tongue.gif
Atsakyti