QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 08:35)
Labas rytas,
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .
Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?
Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti. Turi būti bent trys žmonės .
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .
Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?
Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti. Turi būti bent trys žmonės .
Nemeluoja, snigo šiandien ryte.
Na, man tai nepanašu, kad Ukraina parduota. Būtų pasibaigę viskas vos prasidėjus.
Ne trys žmonės. Mygtukas ne vienas turbūt. Atominės raketos ne vienam taške tikrai. Daug jų povandeniniuose laivuose. Žinau - mb tarnavo tokiam. Bet ten jie išplautom smegenim. Iš trijų/penkių/dešimties vienas-du vistiek gali paspaust, ir to užtektų.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 10:27)
Mano mergaitė, tai kojos nekelia . Bet 50 arų aptvertoje teritorijoje rimtam reikalui tupiasi tik pakraščiuose...
Pas mus kaime dar didesnė teritorija - niekur nieko nedaro. Bet kuriuo atveju kaime geriau nei daugiabuty būtų.. kaimų ištisai ir ten nebombarduoja, miestuose žmonės išeit negali. Be to, ten, kur nebėr maisto ir vandens, jau prasidėjo ne tik rusų, bet ir savų plėšimai..
Bet tai gal išties trūkumas pajėgumų, kad jau baltarusus renka ir sirus kviečia? Ir kaip sirai gali palaikyti juos po to, kai šitaip Siriją sulamošino kadaise? Nors ir su Čečėnija tas pats klausimas..
Vakar teatre buvau. Ot ėmė draugė per pertrauką ir žioptelėjo, kad prisiminė kaip teatre įkaitus laikė kadaise. Nu blyn, visą antrą veiksmą ir pragalvojau apie tai.