Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 08:35)
Labas rytas,
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .

Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?

Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti.  Turi būti bent trys žmonės .

Nemeluoja, snigo šiandien ryte.

Na, man tai nepanašu, kad Ukraina parduota. Būtų pasibaigę viskas vos prasidėjus.

Ne trys žmonės. Mygtukas ne vienas turbūt. Atominės raketos ne vienam taške tikrai. Daug jų povandeniniuose laivuose. Žinau - mb tarnavo tokiam. Bet ten jie išplautom smegenim. Iš trijų/penkių/dešimties vienas-du vistiek gali paspaust, ir to užtektų.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 10:27)
Mano mergaitė, tai kojos nekelia biggrin.gif. Bet 50 arų aptvertoje teritorijoje rimtam reikalui tupiasi tik pakraščiuose...

Pas mus kaime dar didesnė teritorija - niekur nieko nedaro. Bet kuriuo atveju kaime geriau nei daugiabuty būtų.. kaimų ištisai ir ten nebombarduoja, miestuose žmonės išeit negali. Be to, ten, kur nebėr maisto ir vandens, jau prasidėjo ne tik rusų, bet ir savų plėšimai..

Bet tai gal išties trūkumas pajėgumų, kad jau baltarusus renka ir sirus kviečia? Ir kaip sirai gali palaikyti juos po to, kai šitaip Siriją sulamošino kadaise? Nors ir su Čečėnija tas pats klausimas..

Vakar teatre buvau. Ot ėmė draugė per pertrauką ir žioptelėjo, kad prisiminė kaip teatre įkaitus laikė kadaise. Nu blyn, visą antrą veiksmą ir pragalvojau apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2022 - 10:39
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 10:34)

Pas mus kaime dar didesnė teritorija - niekur nieko nedaro. Bet kuriuo atveju kaime geriau nei daugiabuty būtų.. kaimų ištisai ir ten nebombarduoja, miestuose žmonės išeit negali.

Mano kaimo tai tikriausiai niekas nebombarduos smile.gif. Labiau tikiu, kad įvykus atominiam sprogimui kur nelabai toli ir esant nepalankios krypties vėjui, gali tekti užsidaryti kažkiek...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 10:34)
Nemeluoja, snigo šiandien ryte.

Na, man tai nepanašu, kad Ukraina parduota. Būtų pasibaigę viskas vos prasidėjus.

Ne trys žmonės. Mygtukas ne vienas turbūt. Atominės raketos ne vienam taške tikrai. Daug jų povandeniniuose laivuose. Žinau - mb tarnavo tokiam. Bet ten jie išplautom smegenim. Iš trijų/penkių/dešimties vienas-du vistiek gali paspaust, ir to užtektų.
Papildyta:
Pas mus kaime dar didesnė teritorija - niekur nieko nedaro. Bet kuriuo atveju kaime geriau nei daugiabuty būtų.. kaimų ištisai ir ten nebombarduoja, miestuose žmonės išeit negali. Be to, ten, kur nebėr maisto ir vandens, jau prasidėjo ne tik rusų, bet ir savų plėšimai..

O tai ko tas senas marazmatikas kiekviena proga kalbėdamas vis žada , kad Amerika su Rusija tikrai nekariaus ?
Kai prezidentas buvo Obama, ne kartą viešai pareiškė , kad kiekvieną Ukrainos pėdą gins .
Kenčia tai žmonės, bet kam jie rūpi ...
Rusijos prezidentinis lėktuvas savaitgalį skrido į Vašingtoną ? Ko jei ne pasitarti ? Kas jame sėdėjo klausimas ...
Čia mano nuomonė.
Apie branduolines raketas mačiau pakankamai patikimo žurnalisto įkeltą dokumentą . Ne spaudoj ... Telegrame jį seku .

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 07, 10:42)
Mano kaimo tai tikriausiai niekas nebombarduos smile.gif. Labiau tikiu, kad įvykus atominiam sprogimui kur nelabai toli ir esant nepalankios krypties vėjui, gali tekti užsidaryti kažkiek...

O mano tai praktiškai ant Suvalkų koridoriaus..
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 10:50)
O tai ko tas senas marazmatikas kiekviena proga kalbėdamas  vis žada , kad Amerika su Rusija tikrai nekariaus ?
Kai prezidentas buvo Obama, ne kartą viešai pareiškė , kad kiekvieną Ukrainos pėdą gins .
Kenčia tai žmonės, bet kam jie rūpi ... 
Rusijos prezidentinis lėktuvas savaitgalį skrido į Vašingtoną ? Ko jei ne pasitarti ? Kas jame sėdėjo  klausimas ...
Čia mano nuomonė.
Apie branduolines raketas mačiau pakankamai patikimo žurnalisto įkeltą dokumentą . Ne spaudoj ... Telegrame jį seku .

Dėl tos pačios priežasties - nieks nenori atominio karo. Europa taip pat nesutinka ne tik kad kariaut, bet ir naikintuvų tiekt. Nors tuos turbūt tyliai tieks, garsiai nerėkdami.
Ką ten Obama šnekėjo, tai dar nereiškia, kad darytų konkrečiiai šioj situacijoj.
Nu va šituo tai jau netikiu. Niekur jis neskris, sėdi kažkur užsidaręs. Net nuo savų per keliolika metrų sėdi. O čia lips į lėktuvą? Kad numuštų?
Atsakyti
Skaitau ,kad metas man atsidaryt kokia tai agentura - Balkanai ,vieta jusu senatvei,taip sakant Florida pagal jusu pajamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 11:34)
Skaitau ,kad metas man atsidaryt kokia tai agentura - Balkanai ,vieta jusu senatvei,taip sakant Florida pagal jusu pajamas biggrin.gif

tiap taip, nebloga idėja )) aš jau galvoju, kur čia toliau būtų neblogai kokio nekilnojamo turto įsigyt )) tik tarp musulmonų kažkaip irgi baisoka.
Gal kokia Škotija?
Juokai juokais, bet vakar pradėjau galvot, kur galima būtų išsiųsti vaikį. Dar metai mokytis, stot niekur negali.
Atsakyti
Siaip tai musulmonams turetu buti baisu jusu. biggrin.gif
Cia asmenine patirtis, tokia pat vertinga ,kaip ir kiekvienos is jusu biggrin.gif
O jus sakot ,galit sau leist NT UK?
Atsakyti
Saitlina , skrido prezidentinis lėktuvas, ne prezidentas. Kas jame vienas dievas žino .
Ukrainos karas neatisitiko taip , kad vieną dieną kažkas atsibudo ir sako - dabar kariausim ... na kaip filmuke apie Coliukę - noriu ženytis.
PS nieko nenoriu įtikinėti 4u.gif
Visada pavydžiu žmonėms ŽINOJIMO . Aš tai viskuo abejoju ir ieškau sliekų ...
Putinas man neatrodo nei durnas nei savižudis . Kad jam biški pamelavo ir nepaėjo karas kaip planavo tą suprantu .

AA - labai labai rimtai apie tai mano namuose kalbama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 10:21)

Aš dar nepastebėjau, kad kas aplink ką blogo vietiniam rusui pasakytų.

Aš mačiau. Buvo mūsų lietuvių šviežia nepriklausomybe. Pradžia. Visi pasipūtę, rusas? kas jis čia toks.. Kažko žmogus rusiškai paklausė pas bobelką, ta dėbtelėjo, demonstratyviai užsisuko, stovi nosį užrietusi. Žmogus pagalvojo, gal ji neišgirdo, pakartojo klausimą. O ji ir drėbė, su rusais nešneku.. Čia Kaune prie stoties. Nusikalto žmogus, nes ne lietuviškai kalba. Ar viena tokia boba LT? Ar nebuvo apstumdytų rusų? Buvo. Ar dabar kitaip?
Gal savam kieme to ir nėra, bet per du gaidžio žingsnius toliau, ir gali žmogus sulaukt ne tik replikos, bet ir į dūdą gaut. Nes kokiam nesusitupėjusiam vištgaidžiui patriotizmas per visas skyles trykšta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 11:44)
tiap taip, nebloga idėja )) aš jau galvoju, kur čia toliau būtų neblogai kokio nekilnojamo turto įsigyt )) tik tarp musulmonų kažkaip irgi baisoka.
Gal kokia Škotija?
Juokai juokais, bet vakar pradėjau galvot, kur galima būtų išsiųsti vaikį. Dar metai mokytis, stot niekur negali.

Bulgarijoje stačiatikiai dauguma ?

Kurį vaiką? Mažajį? Jei turi pinigų UK vidurinės priima ... Tik kainuoja daug.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 07, 11:48)

O jus sakot ,galit sau leist NT UK?

O kiek lietuvių gyvena ir dirba UK be NT?
Atsakyti