QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 19, 07:05)
Na visai ne pagal mane pusryčiai. Man reikia stiprios juodos kavos tonusui pakelti
Kaip žiauriai nevalytas nuo sniego mano rajonas
. Vaikčioti sunku , vairavimas ne kaifas. Galvoju , kaip Saintlina su Lesiumi pavargsta keliolika km varydama...
Luety , kiek mano artimiems teko susidurti su tokiomis riebalinių darinių operacijomis, tai jos tikrai lengvesnės negu danties rovimas. Kelios valandos ligoninėje. Po operacijos palaiko apie valandą ir namo ... Po savaitės ištraukia siūlus. Vietinis marinimas.
Gražios dienos ! Būkit sveikos
Labas rytas,
Tai va,Dusiuk,kai nuslugs viskas,atsigaus mano imunine po tokiu visokiu antibu,tada ir issioperuosiu,kad jis daugiau nebepakiltu,bet pirma reikia su juo susitvarkyt.Si ryta labai niezti aplinkui.Bet savijauta po 1 nakties ir 7 ryto gerto antibo tokiu dvieju dideliu kapsuliu ir be maisto,tai ne kas.Dabar pavalgiau,kiek geriau.Jauciasi,kaip mano organizma trucina jos.
Antra diena melynas dangus,jokiu veziu danguj,jokiu arimu,anei debeselio,begsiu laukan su paskutinem savo jegom.Nors siuo metu minus 2,nera tokios ziemos buve per visus mano 22 metus JK.
Pas mus dar sniego nebuvo,tik buna kiek patraukta dregme ant keliu,pamatytumet kokios baltos gatves ir saligatviai nuo druskos.Cia,jei zmogus apvirsta ir luzta koki savo kaula todel,kad buvo slidu,ta kompanija,kuri atsakinga uz gatviu valyma,moka jam draudima.Taip pat,jei parduotuvej but pabeges vanduo,nepastatytas perspejimo zenklas ir kokia bobute issitiestu ant to vandens paslydus,parduotuve moketu uz gydyma,uz draudima ir kt.kastus.Su tuo cia grieztai.Viesbutyje beveik visur kilimai,del saugumo tik voniose plteles,ar bendruose tualetuose,tai valytoja valydama turi pasidet perspejamaji zenkla ir dar valanda po isvalymo ji palikt,kol isdzius grindys.