QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 16, 19:47)
Dabar galvoju... O tai ne sūnus turėtų kviest, o marti? Tikrai neišmanau tų delikatnumų, tai ir klausiu. Kitas dalykas - tai gal galima tiesiai šviesiai pasiūlyt suneštinį balių daryt? Nu tikrai - kodėl tau vienai vargt?
Labutes,
Su Sv.Velykom!Graziu tvirtu marguciu!
Kavute,neturejau jokiu keslu sakydama,kad marti,o ne sunus.Man tas pats kuris,o rasiau todel,kad ji gaspadine su samciu.Ir man dzin tie delikatnumai,myliu juos abu,kad tik jie myletu vienas kita.
Del sunestinio,dar nezinau,dar viskas labai komplikuotai.Dar tik pirmieji vizitai po ilgos ilgos pertraukos.Dar viskas labai trapu.Bet sis Velyku pasisedejimas buvo labai siltas ir malonus,ir negaila,kad pavargau,buvo gera ir miela.
Jauniausia anuke,11m.atsinese iskepus torta,sake viena pati kepe ir puose vakar vakare.Ir gana skanus gavosi,turi gabumu mergyte.O ir jautri,turi igimta supratima,kad grazu atsinest pas mociute savo ranku kurini.Sake visi jau miegojo,kai ji kepe.Sujaudino mane.
Buvom pasivaiksciot,sukratyt skrandzio turini,oras geras,silta,tik siaures vejelis kiekpuiku.
Anukes sedevras.
O Lesius kiausinius skaiciuoja. pasaka.
Su šv. Velykom, Mielosios ❤️
QUOTE(Pou @ 2022 04 17, 20:51)
<p>Su šv. Velykom, Mielosios ❤️</p>
Laba,
Su prisikėlimu.
Taikos visur ir visada.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą
Šventės baigėsi , pareikit namo
Maisto mano namuose buvo vis tiek daugoka, nos gaminau atrodo nedaug. Mes nesam ėdrūs vadinasi
Šiandien reikia organizuoti sriubos ne man valgyti daugiau kaip du kartus dienoje ir bele ką Apsnūdus , pavargus ir aptingus Nieko gero
Luety - anūkė Tavo šaunuolė
Gražios ir darbingos dienos
Dėkui Ingrida už kavą
Šventės baigėsi , pareikit namo
Maisto mano namuose buvo vis tiek daugoka, nos gaminau atrodo nedaug. Mes nesam ėdrūs vadinasi
Šiandien reikia organizuoti sriubos ne man valgyti daugiau kaip du kartus dienoje ir bele ką Apsnūdus , pavargus ir aptingus Nieko gero
Luety - anūkė Tavo šaunuolė
Gražios ir darbingos dienos
Dusia ,labas rytas ,as irgi saikingai.Bet senstant maisto vis maziau ir maziau reikia.Ir jegu dirbti vis pritruksta.Tas tai nervuoja.
Kavasu citrina,pagal klasikini etiketa,jei namai turi seimininke,tik seimininkei pakvietus ,galima uzeiti.As to labai laikausi ,niekad neinu jei gaspadine kvietimo neistaria.Ir dar noriu paklaust ,kodel jus tokiu dalyku nezinot?
Kavasu citrina,pagal klasikini etiketa,jei namai turi seimininke,tik seimininkei pakvietus ,galima uzeiti.As to labai laikausi ,niekad neinu jei gaspadine kvietimo neistaria.Ir dar noriu paklaust ,kodel jus tokiu dalyku nezinot?
Labos
Nuo ryto rašiau kalba šiandiena ta diena. jaudinuos net nenžinau, bet džiaugiuosi, kad jaučiuosi ne kaip vakar visa diena lovoje o gal to ir reikėjo spaudimas maks 80/60 na bet nieko poilsis stebuklus daro ir šiandiena jau kalba parašyta reikia dar parepetuoti
Velykos praėjo gerai pasėdėjome papliurpėme neilgai, nes tėvai nuvarge jaunimas turėjo lėkti pas kitą mamą taigis kažkaip praėjo.
Luety šauni ir jautri anūkutė jazau jau 11 ogi nesenai pamenu rašei kaip lėkei daboti kitų likusių... joooo kaip smėlis tarp pirštų
Cucikas nuostabus o AA postas kaip, visad daug kodėl ir pakirbina užkabarius.
Dusia kokia sriuba? gal ir man pamakaluoti kokia šiupininę
Na ką merai jamu kavos ir lekiu dar parepetuoti, tikiuosi įvyks be jokių nesklandumų.
Ingrida o kaip tu atšventei? ką skanaus kurpei?
Ooooo cucikas jazau romantikas iš prigimties
Nuo ryto rašiau kalba šiandiena ta diena. jaudinuos net nenžinau, bet džiaugiuosi, kad jaučiuosi ne kaip vakar visa diena lovoje o gal to ir reikėjo spaudimas maks 80/60 na bet nieko poilsis stebuklus daro ir šiandiena jau kalba parašyta reikia dar parepetuoti
Velykos praėjo gerai pasėdėjome papliurpėme neilgai, nes tėvai nuvarge jaunimas turėjo lėkti pas kitą mamą taigis kažkaip praėjo.
Luety šauni ir jautri anūkutė jazau jau 11 ogi nesenai pamenu rašei kaip lėkei daboti kitų likusių... joooo kaip smėlis tarp pirštų
Cucikas nuostabus o AA postas kaip, visad daug kodėl ir pakirbina užkabarius.
Dusia kokia sriuba? gal ir man pamakaluoti kokia šiupininę
Na ką merai jamu kavos ir lekiu dar parepetuoti, tikiuosi įvyks be jokių nesklandumų.
Ingrida o kaip tu atšventei? ką skanaus kurpei?
Ooooo cucikas jazau romantikas iš prigimties
Alta - nežinau ir nenoriu žinot . Namai turi šeimininkę, turi ir šeimininką. Man abu jie lygiaverčiai, o pakviest tai atrodo kviečia tas, kuris artimesnis. Pvz. mus į svečius per mano vyrą pakviečia jo brolis. Ne brolienė. Ir man tai labai normalu. Nustebčiau, jei kviestų brolienė Na, aš gal per paprasta šituose reikaluose
Muka, nu tavo spaudimas... . O šiaip sėkmės tose kalbose - bus viskas gerai. Arba tiesiog puikiai
Muka, nu tavo spaudimas... . O šiaip sėkmės tose kalbose - bus viskas gerai. Arba tiesiog puikiai
Klasikinis etiketas yra kaip eismo taisykles.Jos labai gyvenime padeda ,isvengiama daug socialiniu avariju.
O tai jusu niekas niekada tokiu dalyku nemoke?
Beje pasikalbejau ,apie Lietuvos busima sveikatos apsaugos viesaji administravima.Laukia didele reforma,ligoniniu vel zadama mazinti ,paslaugu mazinti,o isvis ir is mediku puses,jie jau atsisako dirbti su ta nesamone,vadinama e sveikata,kur duomenys isiraso prasciau nei i floppy disca.Visi zada eit i privata.Zodziu jus ten sveiku gyvenimo budu jau dabar susirupinkit ,kaip ne karta minejau.
O tai jusu niekas niekada tokiu dalyku nemoke?
Beje pasikalbejau ,apie Lietuvos busima sveikatos apsaugos viesaji administravima.Laukia didele reforma,ligoniniu vel zadama mazinti ,paslaugu mazinti,o isvis ir is mediku puses,jie jau atsisako dirbti su ta nesamone,vadinama e sveikata,kur duomenys isiraso prasciau nei i floppy disca.Visi zada eit i privata.Zodziu jus ten sveiku gyvenimo budu jau dabar susirupinkit ,kaip ne karta minejau.