reiktu jau set paprikas,bet sesiu nedaug,nesiseka man su jom,nespeja uzderet,nes gal per velai seju.Be to dar zemes neturiu,reik vaziuot nusipirkt,be to su sveikata ir nuotaika nekas.
Buvau prisiregistruot pas GP,nusiunciau foto savo furunkulo,dave registraturoj linka kur siust,Dabar kazin kada paskambins,ar priims ar ne.Nenoriu pjaut,butu cia ichtiolo tepalo rusisko,jau seniai but isgydzius,ir tramo zolei ne sezonas.Man visada taip.Matyt netikus esu.
Kai tai issispres,pradesiu seja.
Tai ,vistik,kaip jus sejat paprikas?Tiesiai i ta inda is kurio jau issodinsit i dirva,ar persodinejat?
Luety esu bandžiusi visaip sėti tas paprikas. Ir pikiuojan ir nepikiuojant... Didelio skirtumo nepastebėjau.
Mano patirtis tokia - pirk geras sėklas, hibridus ir turėsi paprikų kibirais . Geriau ankstyvas. Visokias krapštytas išbandžiau , ne tas. Nors pas mane jos gerai dera... Pilnas šaldiklis, nes konservuotų niekas nevalgo .
Paprikos mėgsta šilumą, vandenį , daug maisto . Lyginant su pomidoriais ...
Šiuolaikinė medicina moka tobulai operuoti To niekas nenuginčys. Jei tik operuojamas negerietis ty furunkulas išsioperuočiau ir nesukčiau galvos. Bet tai tik mano nuomonė.