Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Kokia graži žiemiška diena per langą žiūrint. Balta, saulytė lenda.

Baigti mokslai nereiškia , kad gyvenime tai ir dirbsi ax.gif

kukuska007 tai Tu irgi mezgi ? Mezgei tas tapkutes kur nusimezga didelės, dvigubos ir paskui skalbimo mašinoje velia ? Fainos man labai . Bet namuose pas mane labai šilta, dažniausiai basa vaikštau . Kaime žiemą nebūnam.
Pirkimo maniakėms 4u.gif Man grėsmė yra siūlai . Siūlų drakonas kol kas miega ramiai , kažin kiek ilgai ? Neduokdieve prabus alkanas... Miegodamas sapnuoja šilko siūlus. Noriu vasarai trumpomis rankovėmis šilkinio siūlo "maikės" . Prisiklausiau , kad joje bakterijos nesiveisia, visada gaivus vaikštai , vėsina ir tt. Ir jei teisnigai prižiūri tai vaikaičiai galės paveldėti . Nesunešiojamas rūbas ? Gal kuri mezgę? Žinau tik , kad siūlą jungiant reikia naudoti klijus. Nes nei suriši , nei galų paslėpsi.
Gal kuri esant išbandžiusi šilko užvalkalus pagalvėms ? Apie juos irgi stebuklus rašo ...
Luety savo dejonėmis vakar prajuokinai . Kaip ta išpuikusi princesė multike.... Buvo toks mano vaikystėje.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 sausio 2024 - 10:39
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 16, 10:30)

Baigti mokslai nereiškia , kad gyvenime tai ir dirbsi  ax.gif




aišku, visaip gali pasisukt, ale baigęs informatiką mediku nedirbsi.. Aišku, gali, bet kardinaliai keist profesiją gerokai sudėtingiau. Tai man atrodo, kad labai laimingi tie, kurie anksti save atranda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 16, 08:30)
Labos,
Kokia graži žiemiška diena per langą žiūrint. Balta, saulytė lenda.

Baigti mokslai nereiškia , kad gyvenime tai ir dirbsi  ax.gif

kukuska007 tai Tu irgi mezgi ? Mezgei tas tapkutes kur nusimezga didelės, dvigubos ir  paskui skalbimo mašinoje velia ? Fainos man labai . Bet namuose pas mane labai šilta, dažniausiai basa vaikštau . Kaime žiemą nebūnam.
Pirkimo maniakėms 4u.gif  Man grėsmė yra siūlai .  Siūlų drakonas kol kas miega ramiai , kažin kiek ilgai ? Neduokdieve prabus alkanas... Miegodamas sapnuoja šilko siūlus. Noriu vasarai trumpomis rankovėmis šilkinio siūlo  "maikės" .  Prisiklausiau , kad  joje bakterijos nesiveisia, visada gaivus vaikštai , vėsina  ir tt. Ir jei teisnigai prižiūri tai vaikaičiai galės paveldėti . Nesunešiojamas rūbas ? Gal kuri mezgę? Žinau tik , kad  siūlą jungiant reikia naudoti klijus. Nes nei suriši , nei galų paslėpsi.
Gal kuri esant išbandžiusi šilko užvalkalus pagalvėms ? Apie juos irgi stebuklus rašo ...
Luety savo dejonėmis vakar prajuokinai . Kaip ta išpuikusi princesė   multike.... Buvo toks mano vaikystėje.
Gražios dienos  4u.gif




Labas rytas,
jojo princese bigsmile.gif bigsmile.gif nu pas mane tokia busena dabar.Guzas nervina,saltis zlugdo,si ryta -5,bet aciu Die sauleta.Reiks iskist nosi gal laukan,gana but savo pily,reik eit pravedint bezdalus.Patinka,kai sauleta,iskart nuotaika pakyla ir visos blogos busenos traukiasi.
Dusia,as galvoju,kad gal man cia liekamieji reiskiniai po depresijos,arba kokia nors lengva jos forma,nes normaliam zmogui atrodo,kad as cia issikalineju. unsure.gif unsure.gif
Silko uzvalkalu nesu isbandzius,bet skaicius ir macius pardavime,kad vasara jos labai vesina pagalve ir nekarsta miegot.
As turiu silko siuliuku is gana senai,is bulgarijos siunciausi per etsy,kai dar tik buvau pradejus nert zaislus,naudojau leliu plaukams.Bet jau nert jie labai priklus,slidus,sunku su jais susitvarkyt,krinta gijos nuo kamuoliuko.Susukau i maiseli ir guli jau keleta metu,keturi kamuoliukai ir visi skirtingu spalvu.
Jei kur rasi silko siulu intike,is kokiu nori bliuska nert/megzt,imesk,noriu paziuret ar bent kiek panasus i maniskius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 sausio 2024 - 11:32

Dusia, taip, tas tapkes mezgiau, užkliuvo akis, panorau pabandyti. Visai smagu buvo, nes procesas naujas, nebandytas, tai įdomu . Basom kojom pranešiojau, visai fainai

Luety, anoj žinutėje rašiau, kad už akies užkliuvo citata, o ne tu, čia kad nesuprastum neteisingai 😏

Nu sniego padavė, ką tik baigiau kasti. Jau tuoj ilgu galėsim daryti, prieš gal 4 metus buvom pasidarę ☃️

Atsakyti
o aš vilnos verpimu pradėjau domėtis )) mb sako - taigi nesudėtinga, galima pabandyt. Pas latvę užklausiau pirštinių iš kolio vilnos, o ji irgi paklausė, ar nenoriu pati pabandyt. Ir užkabino. Žiūrinėju youtube filmukus blink.gif Gal ilgai ir netruks tas maneo susidomėjimas, ale vis akiratį praplėsiu.

Vakar atsikračiau gelinio manikiūro, abo jau nusibodo, kad parduotuvėj atsiskaitydama pin kodo negaliu suspaudyt. Tai šiandien mandarino nusilupt negaliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 01 16, 10:48)
aišku, visaip gali pasisukt, ale baigęs informatiką mediku nedirbsi..  Aišku, gali, bet kardinaliai keist profesiją gerokai sudėtingiau. Tai man atrodo, kad labai laimingi tie, kurie anksti save atranda  wub.gif


Bent į kitą pusę galima.
O aš visada galvoju , kad laimingiausi tie kurie nebijo keistis ir mokytis . Nes su "darbiniu pašaukimu " retas gimsta. Ne visiems duota. Man metų nemenkai , bet savo pašaukimo taip ir nežinau . Visur savi pliusai ir minusai. Kas yra hobis ir patinka dabar , jei pataptų darbu žinau kad patikimo būtų menkai ...
Atsakyti

Luety, nenoriu karksėti, gali ir nekreipt dėmesio. Man atrodo, kad abu persirgot kovidu. Jis mėgsta depresinį foną suteikti, o kartais ir ne foną. Mano Mamai šįkart pilkoji buvo užėjusi. Tikrai depresyvios nuotaikos buvo, sunkokai kapstėsi, labai kankino silpnumas, kosulys ir dusimas. Antrame aukšte jau atsikvėpuot sustodavo. Ir tokia verksminga buvo, labai greit graudinosi, išties pervargusi atrodė. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 01 16, 09:26)
<p>Luety, nenoriu karksėti, gali ir nekreipt dėmesio. Man atrodo, kad abu persirgot kovidu. Jis mėgsta depresinį foną suteikti, o kartais ir ne foną. Mano Mamai šįkart pilkoji buvo užėjusi. Tikrai depresyvios nuotaikos buvo, sunkokai kapstėsi, labai kankino silpnumas, kosulys ir dusimas. Antrame aukšte jau atsikvėpuot sustodavo. Ir tokia verksminga buvo, labai greit graudinosi, išties pervargusi atrodė. </p>


Pou,cia ne karksejimas,laisvai gali but,kad kovida pagavus buvau,bet gi tai virusinis susirgimas,tik pats virusas SARS ar kaip jis ten?Gali but,kad eina su depresyviniu skoniu.Jau tempiu save uz pakarpos is tos busenos kiek galiu,nu bet laaabai sunku.Nakti,ar ryte pabudus specialiai pasitikrinu,ar ikvepiu pilnai biggrin.gif biggrin.gif tiek mane tas dusinimas buvo iskankines,kad bijau netekt tos dabar lengvo kvepavimo busenos.Jau paranoja darosi.Nusipirkau NAC 600mg geriu,gal kazkiek atstos ta busena.
Atsakyti
Saintlina, taigi ratelio reikia ? Nors dabar ne rateliai , o kitokie įrengimai . Gal pas Tave kaime yra? Mamos ratelis turėtų būti likęs pas sesę, bet verpti tai tikrai nenoriu . Sunkus darbas. Ir vien šuns vilna gal nelabai ? Reikia maišyti su avies ? Net įdomu..

Luety būna tokių laikotarpių mums visoms 4u.gif
Siūlai kurie mane domintų :

https://www.ilge.lt/...o-siulas-ritese

https://www.woolyyar...arn/?subcat=862

O čia jei įdomu paklausyk apie šilką ir jo sąvybes.

https://www.youtube....
Man labai įdomu klausyti apie visus siūlus pas ją. Mano akimis ji profesionalė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 sausio 2024 - 11:42
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 16, 11:41)
Saintlina, taigi ratelio reikia ? Nors dabar ne rateliai , o kitokie įrengimai . Gal pas  Tave kaime yra?


ratelis jau nebūtinas smile.gif visokių mechaninių nesąmonių yra. Ir tiesiog rankose ant verpstės siūlą suka ir vynioja. Turėjo močiutė ratelį, bet jau seniai jo nebėr.
Dėl maišymo dar iki galo nesupratau. Kaip ir reiktų mašyti, kai šuns plaukas trumpas, tada tam vientisam siūlui reikia avies, kad netrūkinėtų. Bet kolio plaukas labai ilgas, tai lyg ir nebūtina būtų. Kiti, mačiau, ant medvilninio siūlo vilną verpia. Čia man dar nearti dirvonai studijoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 01 16, 11:52)
ratelis jau nebūtinas smile.gif visokių mechaninių nesąmonių yra. Ir tiesiog rankose ant verpstės siūlą suka ir vynioja. Turėjo močiutė ratelį, bet jau seniai jo nebėr.
Dėl maišymo dar iki galo nesupratau. Kaip ir reiktų mašyti, kai šuns plaukas trumpas, tada tam vientisam siūlui reikia avies, kad netrūkinėtų. Bet kolio plaukas labai ilgas, tai lyg ir nebūtina būtų. Kiti, mačiau, ant medvilninio siūlo vilną verpia. Čia man dar nearti dirvonai studijoms  biggrin.gif


Na bet vis tiek kažkiek šukuoti , ty karšti reikia ?


Luety dar vienas video apie šilką :

https://www.youtube....
Atsakyti
[quote=Dusia37,2024 01 16, 09:56]
Na bet vis tiek kažkiek šukuoti , ty karšti reikia ?
Luety dar vienas video apie šilką :
Aciu,supratau,kad mano ne tokie siuliukai.Nors ,ziurint video,tie siulai man visai nepanasus i silka.
Dar maciau,kaip jais mezgant,mezginys ima skersuot,pas Marinai atrodo,su kazkokiu burita(nesu tikra ar taip vadinasi) silku mezge,tai nervavosi,nes mezginys ejo i sona ryskiai.
Radau ,vadinasi silk bourette.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 sausio 2024 - 12:09