Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 04 16, 13:44)
Kiausiniai verda cibuliu lukstuose, pyragas dar vis kepa, misrainei susipjausciau, zuikis iškeptas, omleto vyniotinis baigia kepti dar reikia kažką pietums sumeistrauti o kojas vos velku. Noriu į vonia pagulėti manau spesiu nes Virgilijaus 20 val. Oi virtuve sveisti  biggrin.gif

Pyragas iskepe,,uogiene buvo sava avieciu,man per saldus gavosi,anukams sueis,jie sakdumynu megejai .Misraine nepjaustyta dar,ur sulje nedaryta dar.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 16, 13:45)
Dėkui Luety viskas gerai !  Bet man daug nereikia ruoštis , visi savi smile.gif Boba kildinasi , tuoj dėsiu kepti . Reikia senų kalgotkių ieškoti  ir kiaušinius dažymui vynioti . Lukštai jau vakar pamerkti. Man kiaušinių dažymas ir eglutės puošimas yra kančia . Pareiga , nepabėgsi  biggrin.gif . Jūsų įkvėpta avies kepenėlių pašteto iškepiau . Čia skaniausias Velykų valgis bus. Man . Dievinu paštetus  biggrin.gif

Oi,jaip skanu avineliu kepenu pastetas,tobula Velykom.
As irgi daug nesiruosiu,neturiu jegu.
Man tas pats,kuausu dazymas ir egles puosimas biggrin.gif kancia bet pareiga,bet egles nupuosimas dar didesne kancia.
Dar anukams ryte patinka kepinta luetuviska juoda duona su kiausiniu uztepele ir pomidoru padazo taskeliu Duona issikepiau,kuausus issivirisu,reik tik pasiruost viska,o uztepsiu ryt ryte.
Nepavarkut,dirbkit su pailsejimais 4u.gif
Atsakyti
Paštetas nuostabu man niekaip neišeina padaryti sviesto pluteles …. Nesu maisto verge ale va darant viena sugalvoji kita taip ir eina tie patiekalai rolleyes.gif bet šiemet su pasėdėjimais ax.gif
Atsakyti
O aš ir vėl nuo pietų kojų nepavelku. 106/61 - spaudimo matavimas gal nauju hobiu pataps biggrin.gif
Puiku - ir vėl nereikia nieko veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 16, 18:28)
O aš ir vėl nuo pietų kojų nepavelku. 106/61 - spaudimo matavimas gal nauju hobiu pataps biggrin.gif

4u.gif
O gal tiksliau negali… 4u.gif
Viskas lyg pabaigiau jau … ruošiuosi į bažnyčia 4u.gif

Visoms palaimingo Šv.Velykų prisikėlimo lai varpai pažadina jumyse meilę, viltį ir suteikia sielos ramybę. Visas stipriai apkabinu, bučkis wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 balandžio 2022 - 17:48
.Viskas,ir man viskas,variklis nebeuzsiveda biggrin.gif biggrin.gif Liko misraine pjaustyt,bet nebegaliu ir nebenoriu.Gal vakare veliau,jei ne,liks rytui,Dievulis man atleis.Prizadu,paskutini kart ruosiu pas save.Jei manes marti nekvies,as irgi nekviesiu biggrin.gif Ju sesi,o mudu tik du ir uz ka man toks vargas. bigsmile.gif ax.gif
Zinoma,smagu,kai ateina,ypac po tokios ilgos pertraukos,bet labai pavargau,metai nebe tie.
Muka,pavydziu tau pasimeldimo baznytelej,gal negalima taip sakyt,bet seniai nebuvau.Nepatinka man angliskos misios,o Londonas toli,Lietuva dar toliau.Pasiziuriu per youtube Ramintoja ir uztenka siuo metu.
Kavute,gal daug dirbai ir pavargai?Be to pavasaris,kazkaip ir taip nesam stiprus is po ziemos.Nu 106,nera didelis spaudimas,daugiau prie mazesnio lygio,gal kavos ikalk.Ir be to 61,apatinis tai jau labai mazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 balandžio 2022 - 19:25
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 16, 17:28)

Kavute, kai taip nukrinta- druskos ant liežuvio. Pakelia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 16, 20:24)
.Viskas,ir man viskas,variklis nebeuzsiveda  biggrin.gif  biggrin.gif Liko misraine pjaustyt,bet nebegaliu ir nebenoriu.Gal vakare veliau,jei ne,liks rytui,Dievulis man atleis.Prizadu,paskutini kart ruosiu pas save.Jei manes marti nekvies,as irgi nekviesiu biggrin.gif Ju sesi,o mudu tik du ir uz ka man toks vargas. bigsmile.gif  ax.gif
Zinoma,smagu,kai ateina,ypac po tokios ilgos pertraukos,bet labai pavargau,metai nebe tie.
Muka,pavydziu tau pasimeldimo baznytelej,gal negalima taip sakyt,bet seniai nebuvau.Nepatinka man angliskos misios,o Londonas toli,Lietuva dar toliau.Pasiziuriu per youtube Ramintoja ir uztenka siuo metu.
Kavute,gal daug dirbai ir pavargai?Be to pavasaris,kazkaip ir taip nesam stiprus is po ziemos.Nu  106,nera didelis spaudimas,daugiau prie mazesnio lygio,gal kavos ikalk.Ir be to 61,apatinis tai jau labai mazas.

Dabar galvoju... O tai ne sūnus turėtų kviest, o marti? Tikrai neišmanau tų delikatnumų, tai ir klausiu. Kitas dalykas - tai gal galima tiesiai šviesiai pasiūlyt suneštinį balių daryt? Nu tikrai - kodėl tau vienai vargt?
Nieko aš daug nedirbau ir nieko aš nepavargau biggrin.gif Ir tas spaudimas nėra toks jau labai žemas - kažkada panašiai jaučiausi su 90+/50+. Na, bet į senatvę šiaip didėja, tai gal ir mažokas rolleyes.gif
QUOTE(ate42 @ 2022 04 16, 21:01)
Kavute, kai taip nukrinta- druskos ant liežuvio. Pakelia. mirksiukas.gif

Ale kad sūrokai valgiau unsure.gif. Nu bet ačiū. Jei rytoj vėl bus "nelįskit, netrukdykit - esu snaigės pozą priėmus ir jos nekeisiu", tai išbandysiu ir druską smile.gif.

Ir ką gi - gražaus rytojaus. Tegu jūsų širdys prisipildys gaivaus pavasariško džiaugsmo ir vidinės darnos, o namus teapgaubs ramybė, džiaugsmas ir viltis...
Atsakyti

Miegat, aniaa? Žmonės kojytes ilsina po didžių pasiruošimų, o aš ką darau? Ogi bobą kepu biggrin.gif tiksliau - bobiukus. Prisiminiau, kad kiaušiniautojai ryt plūstels, o net saldainių nenusipirkau. Tai puoliau mini bobų kept )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 16, 23:24)
Miegat, aniaa? Žmonės kojytes ilsina po didžių pasiruošimų, o aš ką darau? Ogi bobą kepu  biggrin.gif  tiksliau - bobiukus. Prisiminiau, kad kiaušiniautojai ryt plūstels, o net saldainių nenusipirkau. Tai puoliau mini bobų kept )))

Nu aišku, kad nemiegam biggrin.gif
Kiaušiniautojai? Galvoju... Kad lyg pas mus niekada tokie nevaikščiodavo unsure.gif
Atsakyti
Atsakyti
Dovydo ainis buvo saunus vyriskis.Pirmas jo stebuklas buvo paversti vyna vandeniu,paskui kelkis Lozoriau is numirusiu,Lozoriaus sesuo ,kuri seimininkavo,buvo pakviesta uz stalo ,ir liepta nepersistengt,jam uzteks vyno,duonos ir alyvuogiu.
A girdit?
Myliu si karaliu ,jis tobulas vyras.
Nemanau ,kad man reikia daugiau nei jam,uzteks duonos ,vyno .Tai darysiu jo atminimui.Kaip jis ir sake.Ne organizuotos religijos, o jo,alfos ir omegos.Is pagarbos.
Atsakyti

Priedas  received_493827115833244.jpeg   47,96KB   0 Parsiųsta kartų Gražių, šiltų, ramių Velykų!

Atsakyti