QUOTE(Muka @ 2022 04 16, 13:44)
Kiausiniai verda cibuliu lukstuose, pyragas dar vis kepa, misrainei susipjausciau, zuikis iškeptas, omleto vyniotinis baigia kepti dar reikia kažką pietums sumeistrauti o kojas vos velku. Noriu į vonia pagulėti manau spesiu nes Virgilijaus 20 val. Oi virtuve sveisti
Pyragas iskepe,,uogiene buvo sava avieciu,man per saldus gavosi,anukams sueis,jie sakdumynu megejai .Misraine nepjaustyta dar,ur sulje nedaryta dar.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 16, 13:45)
Dėkui Luety viskas gerai ! Bet man daug nereikia ruoštis , visi savi Boba kildinasi , tuoj dėsiu kepti . Reikia senų kalgotkių ieškoti ir kiaušinius dažymui vynioti . Lukštai jau vakar pamerkti. Man kiaušinių dažymas ir eglutės puošimas yra kančia . Pareiga , nepabėgsi . Jūsų įkvėpta avies kepenėlių pašteto iškepiau . Čia skaniausias Velykų valgis bus. Man . Dievinu paštetus
Oi,jaip skanu avineliu kepenu pastetas,tobula Velykom.
As irgi daug nesiruosiu,neturiu jegu.
Man tas pats,kuausu dazymas ir egles puosimas kancia bet pareiga,bet egles nupuosimas dar didesne kancia.
Dar anukams ryte patinka kepinta luetuviska juoda duona su kiausiniu uztepele ir pomidoru padazo taskeliu Duona issikepiau,kuausus issivirisu,reik tik pasiruost viska,o uztepsiu ryt ryte.
Nepavarkut,dirbkit su pailsejimais