QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 10, 09:09)
Labos,
Atšilo, bet tokia pliuza . Vis tam žmogui negerai . Nežinau sninga ar lyja.
Luety , kaip šiandien diena? Kaip sveikata?
Kažkokia nesėkminga ta jūsų kelionė su nesmagais nuotykiais . Imk
Kiek tekę keliauti taukiniais tai Vokietijos traukinių grafikai yra kosmosas
Niekada nežinosi , kada atvažiuos ir kur nuveš
Ir kaip bilietą nusipirkti
Dar reikia žinoti į kokį vagoną įlipti , nes viduryje kelionės trukinys skiriamas per pusę ... Nelinkiu važinėti . UK važiavom traukiniu pas vaiką iš Londės. Kažkaip viskas sėkmingai ir aiškiai.
PS lietuviškių žinių nežiūriu , Delfino neskaitau, tai nežinau ką kas kursto .
Kad nuo Lietuvos politikos kas nors priklausytų ...
Toks laiko tarpas, kad norisi pasislėpti už siūlų kamuoliukų
Daugiau nei vienos negatyvios laidos per dieną neleidžiu sau klausyti . Nes gero tai nieko ...
Aciu,Dusia,dar bera gerai.Ryte padariau kedes joga,judu,nu bet ikvepimas vis dar ne kazkas.reiktu rimto istyrimo,o pas ka?Nebent vaziuot i LT privaciai,pas ka nors,kas dar sazines nepardave velniui ir farmacijai.
Visas dusimas su judesiu,kuo daugiau judesio,tuo labiau dusina.Kayanas padeda,itariu sirdele streikuoja,nors jokiu kitu pozymiu nera.
Kelione istiesu nesekminga,del mano paskleisto negatyvo,turbut,i Visata.As nenorejau skrist niekur ziema,bet mB nepaseda,kucino kucino,kol pasirasiau per prievarta.
Taip ir gavosi.Tik paskutinis keliones etapas,turbut jau MB negatyvas i Visata,nes jis nenorejo gryzt.
Pirkau kavos aparata,ale ne labai kavos galiu gert,gal nuo jos mane dusina,nors geriu 1-2 puodelius per diena ir ne stipria.
https://www.delonghi...qwaAt8bEALw_wcB
va tokia.Ten pasdraugus toks buvo,tiek skani kava man is to aparato,kad nebenoriu nei as nei MB i ta savo italiska puoda nei ziuret ir nutarem isigyt viena karta.