QUOTE(IngridaB @ 2024 01 09, 10:52)
Būtinai,po kelionės.Jau tiek prabuvau,ten gal jau sukremzlėjo.
Ingrida, niekas ten tau nesukremzlėjo ir nesukremzlės. Tempdama laiką prieisi iki to, kad teks išimt meniską. O tai yra visai blogas dalykas. Geriau kad meniską paremontuotų, išvalytų, padarytų tausojančią rezekciją.
Ir nieko nesumeluosi kad ką tik nugriuvai, viskas KT, MRT matosi kokio senumo problema.
Bet tai tau spręst, niekas prievarta nenuneš tavęs.
Aš pati galėjau ir anksčiau susitvarkyt, bet dar tada nemąsčiau apie emigraciją. Man "remontas" gavosi ekspromtu, staiga, nes geryn tikrai niekas nepasidarys, o ir nežinia ar ateityje gausiu tokią galimybę operuotis LT.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 01 08, 20:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ex" data-cid="73127155" data-time="1704734065"><div><p>Kas nemaloniausia dėl mano kelionės, tai iš pažįstamų gavau repliką, kad bėgu nuo būsimo karo LT. Supratau, tarsi man į sąžinę belstų - dezertyrė.. Liūdna.</p></div></blockquote><p>Aš pasakyčiau, kad tai būtų daugiau negu pakankama priežastis išvažiuoti. Nėr ko liūdėti, nes dabar esi atsakinga ne vien už save. Aš irgi ta tema visokių minčių turiu, tik ryžto per mažai.</p>
Ačiū už sudėliotas protingas mintis. Permąsčiau. Gal tai ir galėtų būti visai įmanomas "B" planas.