pas jus gal vėjas stipresnis?
Pas mane turistiniai batai judant tiesiog super - dar nėkart net vėsu neatrodė. O va mašinoj šiandien kojoms šaltoka buvo, kol salone nesušilo.
Kaip vaikis? Nesugrįžo temperatūra?
pas jus gal vėjas stipresnis? Pas mane turistiniai batai judant tiesiog super - dar nėkart net vėsu neatrodė. O va mašinoj šiandien kojoms šaltoka buvo, kol salone nesušilo.Nėra vėjo. Turistinius aš turiu quechua iš decatlono, tai judėt su jais lauje visai nieko. Bet va darban einu su demiusezoniniais kerzais, nes man su kailiais per karšta viduj, o persiaut irgi vargas, reikia nemažai lakstyt per lauką. Tai vat ir neturiu tikrų žieminių. Bet tiek aš ir tevaikstau per šalčius, neverta pirkt net
Sveikos šaltą dieną!
Tikiuosi, ligošiukai sveiksta ir stiprėja. Sveikatos visoms.
Ex, susiremontuok čia viską, ten nėra jau taip fantastiška su sveikatos sistema. Kad ir kaip kiti keiktų mūsiškę, jei bėda, grįžta čia. Tad palūkėk, kol pasveiksi. O ir špokiukui gal geriau nauja koja naujais mokslo metais pradėt. Bet tik tu žinai, kaip geriausiai taviškėje situacijje.
Aš batus, jei tik randu, perku su vilnute viduje. Kojos sausos ir šiltos būna. O jei nerandu, tai bent vidpaduką tokį įsikloju.
Saintlina, su angora kur? Pūkas vis į akis kažkaip patekdavo. O dar ilgus metus kontaktinius lęšius nešiojau, košmaras buvo tos pirštinės
Mano kepurėje yra šiek tiek angoros. Vakar kad prisirėdžiau, kaip matrioška su penkiais sluoksniais Juokauju, bet apsirėdžiau vilnonį megztukėlį ir šiltą, didžiulį šaliką, pūkinę striukę, kepurę, šiltus batus, vienas trumpas plonytės vilnos ir šilko kojinytes ir iki kelių kompresines kojines. Tai jaučiaus kaip meškos ausy. Bet va šnervės klijavosi
Šalta, bet smagu, labai gražu, kai saulė šviečia, sniegas gurgžda.
nežinau, turbūt su angora įsivaizduoju, kad su lęšiais neįmanoma būtų nieko panašaus dėvėt.. bet kadangi aš jų nenešioju, tai pirštinių dabar tokių užsimaniau Papildyta: o pirštinių kažkokie dydžiai yra? Jei ieškot internetu pirkt, tai į ką žiūrėt?Odinių yra. Nešioju 10 dydžio. Megztų abejoju. Mano mašina mirusi. MB savo užkūrė.
Turėjau tokią baisią baltą angorinę kepurę vaikystėjė. Brrr. Pilna burna tų pūkų būdavo.
Piršines nusimezgiau su alpaka, šiltos , minkštos, pūkuotos. Bet lyg per didelės? Kažkaip nesekasi man su pirštinėm, praradusi kvalifikaciją
Šaltu oru būnant lauke mane labai gelbsti šiltukai. Turiu sintetinius iš Decathlon. Nes vilna mane graužtų Prieš tai buvau pirkusi kitur, jau sunešiojau . Kaina tai juokinga buvo , už 20 pinigų gali įsigyti kelnes ir maikę.
Kojos labiausiai šala jei batai ankšti. Jei storas padas ir vietos pakankamai tai einant sveikam žmogui kojos neturėtų šalti ?
Dusia, aš vaikystėje turėjau iš angorinio triušiuko kailio siūlų kepurę, va ten tai pukis buvo. Bet ir šiltumas bezbožnas. Ant kalnų su rogėm ir slidėm duodavomės per didžiausius šalčius. Pas Močiutę nuvažiuojam, o ten kalnai. Grįžtam, sniegą iš visų galų išsipurtom, prie sienelės patupim, drabužius išdžiaustom, kitą dieną vėl ant kalnų.
Maniškė tai vos vos, neagresyvi, dar į akis ir burną nepateko.