Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2024 01 08, 12:29)
Pas mane ryte -20 buvo. Bet vaikščiot tai nefaina. Ėjau parnest maisto, kokios 5 min lauke paeiti, tai nosis atrodo nukris 😄. Irgi džiaugiuosi savo striuke. Tik va batų tiktų žieminių aš neturiu, tai bėda </p>

pas jus gal vėjas stipresnis?
Pas mane turistiniai batai smile.gif judant tiesiog super - dar nėkart net vėsu neatrodė. O va mašinoj šiandien kojoms šaltoka buvo, kol salone nesušilo.

Kaip vaikis? Nesugrįžo temperatūra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 sausio 2024 - 12:42

pas jus gal vėjas stipresnis? Pas mane turistiniai batai smile.gifjudant tiesiog super - dar nėkart net vėsu neatrodė. O va mašinoj šiandien kojoms šaltoka buvo, kol salone nesušilo.
Nėra vėjo. Turistinius aš turiu quechua iš decatlono, tai judėt su jais lauje visai nieko. Bet va darban einu su demiusezoniniais kerzais, nes man su kailiais per karšta viduj, o persiaut irgi vargas, reikia nemažai lakstyt per lauką. Tai vat ir neturiu tikrų žieminių. Bet tiek aš ir tevaikstau per šalčius, neverta pirkt net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 08 sausio 2024 - 12:44

Vaikas atrodo sveikas, tai išėjo į mokyklą snd. Tikiuosi viskas gerai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 08 sausio 2024 - 12:48

Paskaičiau vakar apie tą dingusią mergaitę Kaune. Ir dar paskui dingusiu vaikų statistika. Tai koks siaubas, ksip baisu, didžiuliai skaičiai. Toks vaizdas kad Lt siautėja daugybė nepagautų maniaku 😱

Atsakyti

Sveikos šaltą dieną!

Tikiuosi, ligošiukai sveiksta ir stiprėja. Sveikatos visoms.

Ex, susiremontuok čia viską, ten nėra jau taip fantastiška su sveikatos sistema. Kad ir kaip kiti keiktų mūsiškę, jei bėda, grįžta čia. Tad palūkėk, kol pasveiksi. O ir špokiukui gal geriau nauja koja naujais mokslo metais pradėt. Bet tik tu žinai, kaip geriausiai taviškėje situacijje.

Aš batus, jei tik randu, perku su vilnute viduje. Kojos sausos ir šiltos būna. O jei nerandu, tai bent vidpaduką tokį įsikloju.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 01 08, 13:44)
Aš batus, jei tik randu, perku su vilnute viduje. Kojos sausos ir šiltos būna. O jei nerandu, tai bent vidpaduką tokį įsikloju.</p>

man kulnai skyla nuo vilnos, tai jokių natūralių kailių ant kojų negaliu nešioti. Bet dabar ir sintetika labai puikiai pagaminta smile.gif

Va ko dabar norėčiau, tai tokių vaikiškų pūkuotų pirštinių )) kur pirštuotos ir šiltos )) o gal ir ne vaikiškų tokių yra?
Atsakyti

Saintlina, su angora kur? Pūkas vis į akis kažkaip patekdavo. O dar ilgus metus kontaktinius lęšius nešiojau, košmaras buvo tos pirštinės :)

Mano kepurėje yra šiek tiek angoros. Vakar kad prisirėdžiau, kaip matrioška su penkiais sluoksniais :) Juokauju, bet apsirėdžiau vilnonį megztukėlį ir šiltą, didžiulį šaliką, pūkinę striukę, kepurę, šiltus batus, vienas trumpas plonytės vilnos ir šilko kojinytes ir iki kelių kompresines kojines. Tai jaučiaus kaip meškos ausy. Bet va šnervės klijavosi :)

Šalta, bet smagu, labai gražu, kai saulė šviečia, sniegas gurgžda.

Atsakyti
Turėjau tokią baisią baltą angorinę kepurę vaikystėjė. Brrr. Pilna burna tų pūkų būdavo.
Piršines nusimezgiau su alpaka, šiltos , minkštos, pūkuotos. Bet lyg per didelės? Kažkaip nesekasi man su pirštinėm, praradusi kvalifikaciją tongue.gif
Šaltu oru būnant lauke mane labai gelbsti šiltukai. Turiu sintetinius iš Decathlon. Nes vilna mane graužtų ax.gif Prieš tai buvau pirkusi kitur, jau sunešiojau . Kaina tai juokinga buvo , už 20 pinigų gali įsigyti kelnes ir maikę.
Kojos labiausiai šala jei batai ankšti. Jei storas padas ir vietos pakankamai tai einant sveikam žmogui kojos neturėtų šalti ?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 01 08, 14:23)
<p>Saintlina, su angora kur? Pūkas vis į akis kažkaip patekdavo. O dar ilgus metus kontaktinius lęšius nešiojau, košmaras buvo tos pirštinės smile.gif

nežinau, turbūt su angora smile.gif įsivaizduoju, kad su lęšiais neįmanoma būtų nieko panašaus dėvėt.. bet kadangi aš jų nenešioju, tai pirštinių dabar tokių užsimaniau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 08, 14:51)
Piršines nusimezgiau su alpaka, šiltos , minkštos, pūkuotos. Bet lyg per didelės?

o pirštinių kažkokie dydžiai yra? Jei ieškot internetu pirkt, tai į ką žiūrėt?
Atsakyti

nežinau, turbūt su angora smile.gifįsivaizduoju, kad su lęšiais neįmanoma būtų nieko panašaus dėvėt.. bet kadangi aš jų nenešioju, tai pirštinių dabar tokių užsimaniau smile.gif Papildyta: o pirštinių kažkokie dydžiai yra? Jei ieškot internetu pirkt, tai į ką žiūrėt?
Odinių yra. Nešioju 10  dydžio.  Megztų  abejoju. Mano mašina mirusi. MB savo užkūrė. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 sausio 2024 - 15:13

Turėjau tokią baisią baltą angorinę kepurę vaikystėjė. Brrr. Pilna burna tų pūkų būdavo.
Piršines nusimezgiau su alpaka, šiltos , minkštos, pūkuotos. Bet lyg per didelės? Kažkaip nesekasi man su pirštinėm, praradusi kvalifikaciją tongue.gif
Šaltu oru būnant lauke mane labai gelbsti šiltukai. Turiu sintetinius iš Decathlon. Nes vilna mane graužtų ax.gifPrieš tai buvau pirkusi kitur, jau sunešiojau . Kaina tai juokinga buvo , už 20 pinigų gali įsigyti kelnes ir maikę.
Kojos labiausiai šala jei batai ankšti. Jei storas padas ir vietos pakankamai tai einant sveikam žmogui kojos neturėtų šalti ?

Dusia, aš vaikystėje turėjau iš angorinio triušiuko kailio siūlų kepurę, va ten tai pukis buvo. Bet ir šiltumas bezbožnas. Ant kalnų su rogėm ir slidėm duodavomės per didžiausius šalčius. Pas Močiutę nuvažiuojam, o ten kalnai. Grįžtam, sniegą iš visų galų išsipurtom, prie sienelės patupim, drabužius išdžiaustom, kitą dieną vėl ant kalnų.

Maniškė tai vos vos, neagresyvi, dar į akis ir burną nepateko.

Atsakyti

Odinių yra. Nešioju 10  dydžio.  Megztų  abejoju. Mano mašina mirusi. MB savo užkūrė. 

Ne, yra ir ne odinių, yra ir iš vilnutės dydžiai.

Aš nepamenu, bet man atrodo, kad mano dydis 7 1/2, o gal 7. Tikrai ne 8.

Atsakyti