Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aciu Ingrida už receptą aha tikrai dėdavo smetonos ax.gif Ką gaminsi įdomaus ax.gif
O aš vakar išsiviriau vyniotinius šiandiena zuikis, kepsniukai paruostukai rytojui, misrainei paruostukas, pyragas ir kiaušiniai o paskui sveisti virtuve o 8 vakare į bažnyčia 4u.gif
Linkiu visoms ramaus pasiruošimo 4u.gif
Jamu kavos wub.gif
Atsakyti
O aš tai vis galvoju – kaip čia aš visai ne į mamą, kuriai labai svarbus valgis, vaišinimas, siūlymas, o gal tiksliau – prievartavimas valgyt biggrin.gif. Aišku, ji tiek kiek jūs, tikrai neprigamina, nu bet ir to per daug būna, nes kiek jau čia įmanoma susėdus per kartą suvalgyt. Paskui krovimas vežtis, ko nesuvalgėm... Mėgstu pavalgyt, man viskas tinka, bet lygiai taip pat ir nevalgius galiu būt. Nu neeee.... Niekada pas mane nebus 10 ar daugiau patiekalų. Ir prievartaut svečių nemoku – padėta ant stalo, kartą paraginti visi valgyt, tai ir viskas. Nemoku šimtą kartų siūlyt ir į lėkštes kraut. O mama moka biggrin.gif. Ir giminėj tokių yra. Kažkada dar bandžiau lygiuotis – jei mums nuvažiavus į svečius 10 patiekalų, tai pas mane bent kokie 8 biggrin.gif. Dabar nesilygiuoju – pas juos 10, pas mane kokie 3-4. Ir man vienodai - tegul ką nori, tą galvoja unsure.gif
Atsakyti
Labos ,
Gražus saulėtas rytas 4u.gif Dėkui Ingrida už kavą. Paskutinę savaitę labai anksti atsibundu . Tai turiu rytinę meditacija su kava , kate ir mezginiu biggrin.gif
Svečių nebus visi savi - tai ir maisto kaip saviems biggrin.gif Kas skanu ax.gif Vakar namus susitvarkėm , šiandien kažką pagaminu , sumarinuoju, nudažau kiaušinius ir šventės į namus tongue.gif
Saintlina ar kepei boba ?
Gražaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
vel grazus rytas,saulyte,tik as ne labai tikus,bet reik issimankstint ir vaziuot toliau.Paruost mesyte ryt ryto kepimui orkaiteje,kad but karsta,kiausiniu dazymas,trupiniuotis ir buto sveitimas,bet cia MB pades,dulkiu jis ne labai valo,bet bent issiurbliuoja,isplauna,kur reikia.Tuo atzvilgiu,gera sunu mama isauklejo.Ir maniskis sunus visas i teva.Gali ir valgyt daryt ir daro,ir buta susitvarkyt bedos nera del to zmonoms,bet uztai turi kitu niku.O kas ju neturi? biggrin.gif biggrin.gif Apie save nekalbu bigsmile.gif bigsmile.gif
Kulto ant stalo niekada nebuvo pas mus,ka mamute sugebedavo,ta darydavo,manes nespaude,nerode,tik budavo isakymai,ta atnesk,ta nuskusk,ta nupjauk ir viskas,tai as daug netikesne uz ja buvau,dabar ,per tiek metu kazkiek prasilauziau,bet tai nera mano kraujyje.
O va pamotes seima buvo kitokia.Visos moterys mego gamint,vadovaujant pamotei,visada stalai luzdavo,net baisu budavo atvaziuot.Pas juos tai priori,tokie svetingi jau zmones,ir ka dabar,visi kitokie ir savaip grazus.Bet as kazkaip savotiskai dziaugiuosi,kad nedarau jokiu tokiu imantrybiu,gal ir kvailai nuskambes,bet man butu gaila saves,savo jegu ir laiko,praleisto virtuvej.Va tokia as esu.Be to mano seimoj kazin ar butu kam vertint mano triusa,nebent zentui,jei taip mokeciau,ten tai jau ogogo kokios imantrybes.Baisu ir i svecius nueit pas dukros anyta,kai atvaziuojam.Daug ko as nemegstu is jos valgiu,bet paragaut tenka.
Atsimenu,kai buvom uzsake dukros veselei sodyba ir ten seimininkes paruose stala,kai tik atvaziavom,dukros anyta tuoj eme fotkint jai idomius patiekalus,kaip jie atrodo,o paskui ragavo viska,klausinejo,kokia sudetis,ko nesuprato.Matosi,kad zmogui idomu.
Tai tiek,mielosios mano papostrigavimu i Kavutes posta.
Einu judintis ir dddyyyyyrpt. bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 balandžio 2022 - 09:55
Ir kaip visada, nėra kam kiaušų margint. Aišku, ir nėra kuo biggrin.gif Tai sėdžiu ir servietkas plėšau - eisiu kelis nudekupažuot, ką gi daugiau daryt...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 16, 10:34)
Labos ,
Gražus saulėtas rytas 4u.gif Dėkui Ingrida už kavą. Paskutinę savaitę  labai anksti atsibundu . Tai turiu rytinę meditacija su kava , kate ir mezginiu  biggrin.gif
Svečių nebus  visi savi - tai ir maisto kaip saviems  biggrin.gif  Kas skanu  ax.gif Vakar namus susitvarkėm , šiandien kažką pagaminu , sumarinuoju, nudažau kiaušinius  ir šventės į namus  tongue.gif
Gražaus laukimo  4u.gif

Labas dieną,.visos panašiai dieną leidžiam. Mes būsim tik šeima.
Liežuvis suvidintas. Vyniotinio nupirko. Šašlo sūnus užsiprašė, kakakuto kumpį jam sunaudojau.
Padariau tinginį ir dar tiramisu padarysiu. Mėgsta vyrai. Tarnaitė skalbia, MB tvarką daro. Mal liko kiaušius nudažyt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 16, 09:34)

Kepiau keksą smile.gif dabar galvoju, ar kept dar bobą ))
Atsakyti
Trupiniuotis kepa,misrainei viskas isvirta,vesta,mesa uzmarinuota.Liko kiausus nudazyt,silke sutvarkyt ir dar vienas kitas patiekalas paruost ir eisiu i pabaiga.Dirbu su pasedejimais,diena ilga,stuburas nelaiko,kerta per kojas.
Po MB jubiliejaus eisiu grikiaut,pradet rupintis savimi. biggrin.gif
Kaip jums sokiai su samciais po virtuve sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 balandžio 2022 - 13:15
QUOTE(Luety @ 2022 04 16, 15:13)
Trupiniuotis kepa,misrainei viskas isvirta,vesta,mesa uzmarinuota.Liko kiausus nudazyt,silke sutvarkyt ir dar vienas kitas patiekalas paruost ir eisiu i pabaiga.Dirbu su pasedejimais,diena ilga,stuburas nelaiko,kerta per kojas.

Kiausiniai verda cibuliu lukstuose, pyragas dar vis kepa, misrainei susipjausciau, zuikis iškeptas, omleto vyniotinis baigia kepti dar reikia kažką pietums sumeistrauti o kojas vos velku. Noriu į vonia pagulėti manau spesiu nes Virgilijaus 20 val. Oi virtuve sveisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 16, 14:13)

Dėkui Luety viskas gerai ! Bet man daug nereikia ruoštis , visi savi smile.gif Boba kildinasi , tuoj dėsiu kepti . Reikia senų kalgotkių ieškoti ir kiaušinius dažymui vynioti . Lukštai jau vakar pamerkti. Man kiaušinių dažymas ir eglutės puošimas yra kančia . Pareiga , nepabėgsi biggrin.gif . Jūsų įkvėpta avies kepenėlių pašteto iškepiau . Čia skaniausias Velykų valgis bus. Man . Dievinu paštetus biggrin.gif
Atsakyti