tai kad norėjai tu tos Ispanijos jau seniai, Luety Ir grįžus po kurio laiko vėl norėsi
O tavo imuninė ne taip ir blogai suveikė, pagalvojus. Juk neprireikė ligoninės, reanimacijos, neperėjo į plaučių uždegimą. Taip kad susitvarkė organizmas visai neblogai
Norejau ten but per atstuma☺️,bet kai man reikiaj jau vykdyt,tai jau tada stresas Keista as boba😄
Luety , kas Jums trugdo porą kartų per savaitę pasiruošti avienos ? Avys laisvai laikomos, ir ko gero mažiausiai šeriamos papildomai . Žiemą gal , bet vasara ?
Įprasit ir prie normalios mėsos...
Kas trugdo išsivirti kas savaitę katilą gero sultinio iš jaučio cukrinių kaulų ir kas diena abiems suvartoti po 250 ml. Sako tiek reikia . Šaltai laikant galima vartoti 5 dienas. Paskui reikia perkaitinti.
Apelsinai skanu , bet ... angliavandeniai virusui maitintis ir tiek.
Ir man sergant visada norisi KažkoSkanaus, KažkoSaldaus... virusas alkanas dantis šiepia, cukraus prašo
Kai gali Sau mylimiausiai laiko kasdienybėje paskui atima iš Tavęs laiko žymiai daugiau... Man pvz visas sirgtas laikas yra prarastas laikas.
Riebi mėsa nuodas man iš tos pačios serijos kaip Klimato atšilimas ir kitos proto plovimo technologijos .
Dusia,avienos as nemegstu,bet mudu valgom jos,ne daznai,bet menesi karta visada Labai kardinaliai mes nepajeitem tos mitybos,anksciau budavo kiekvienas patiekalas su mesa,o mes perejom ant pamesuotu patiekalu su maziau mesos,daugiau darzoviu.Nieko cia baisaus neivyko,ne badaujam ir angliu pasisaugom,nu kaip visi,pries darant patiekala pasiziuri,kiek cia gaysi BRA.Verdam ir sultinius,turiu saldiklyje susipilscius i spec maiselius ir uzsisaldzius.
Ingrida,per kvd nenesiojau kaukes kur tik galejau,o kur negalejau,buvau pasisiuvus plona is medvilnes Kauke neapsaugo nuo viruso,cia tik psichologinis faktorius.Lektuve nebuvo nei vieno su kauke.Be to as dustu su kauke sveika budama,o sergant tuo labiau.Nepyk,as sakiau esu kitoniska boba su savo nikais,☺️