Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Plius katinukai, kuriuos žmogus maitina, dažnai netenka įgūdžių kaip patiems maistą susirasti, o kai nutrūksta maisto tiekimas, jie dažnai neišgyvena.

Pas mus į sodą jauna katytė atsivedė tris savo jau ūgtelėjusius vaikius. Perkarusi visa, tiesiog terorizavo dėl maisto, kai atvažiuodavom, nes ji negebėjo jų išmaitinti, o jie nesimokė kažkodėl. Manyčiau, kad iki to ji glaudėsi kokioje nors sodyboje, kur maitino žmonės, nes ko jau ko - pelių pilni kampai sode buvo.

Labas rytas!

Atsakyti
Dukra išaiškino,pas mus nėra išmaniojo skaitiklio,tai bus imamas vidurkis elektros. ax.gif Tai teks turbūt skalbtis?Vienintelė laisva diena nuo svečių,kitaip neišeina. ax.gif
Šalta.Vaikai už tai nupirko kelionę į Tenerifę sausio 29 dienai.Sūnus dar bus už 2 km nuo viešbučio,tai ir paiims iš aeruosto ir pavežios po apylinkes.Mūms su kalba vis būna tragedija. ax.gif Kiti du pasikeisdami pagyvens namuke,kad mūms būtų ramu,beliks tik nuskristi. wub.gif
Atsakyti
O aš tai visai nepykstu , kad katinai sodyboje įsirengia vasaros rezidenciją. Visada įpilu sausuko. Jie paryja to sintetinio maisto , paskui nueina į pievas, sumedžioja pelę ir demonstratyviai ėda prie mano akių. Pelės kenkėjai. Gal ten soduose visi jas jas nuodyja? Nėra laukinių pelių ? Mano kaime tai rudeniop visos į triobą lenda. Fui kaip šlykštu ... Ir ne taip mažai dažovių jos suėda. PVZ vasara burokelius, žiemą pastarnokus ir tt. Pas mane nežiemoja katinai , aš išvažiuoju ir jie išeina... Matyt turi šeimininkus.
Tokiame šaltyje nepašerti lauke gyvenančio gyvūno tai norėti jo mirties... Tada jau geriau sugaudyti , vežti į prieglaudą . Užmigdys. Be skausmo ir kančios ...
Jie tiek kaimynai pyksta, ko gi neišveža į priegaludą sugavę ? Nelabai suprantu aš jų logikos.
PS tai tik mano nuomonė. Šiandieninė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 05, 12:25)
O aš tai visai nepykstu , kad katinai sodyboje įsirengia vasaros rezidenciją. Visada įpilu sausuko. Jie paryja to sintetinio maisto , paskui nueina į pievas, sumedžioja pelę ir demonstratyviai ėda prie mano akių. Pelės kenkėjai. Gal ten soduose visi jas  jas  nuodyja? Nėra laukinių pelių ? Mano kaime tai rudeniop visos į triobą lenda. Fui kaip šlykštu ... Ir ne taip mažai dažovių jos suėda. PVZ vasara burokelius, žiemą pastarnokus ir tt. Pas mane nežiemoja katinai , aš išvažiuoju ir jie išeina...  Matyt turi šeimininkus.
Tokiame šaltyje nepašerti lauke gyvenančio gyvūno tai norėti jo mirties... Tada jau geriau sugaudyti , vežti į prieglaudą . Užmigdys. Be skausmo ir kančios ...
Jie tiek kaimynai pyksta, ko gi neišveža į priegaludą sugavę ? Nelabai suprantu aš jų logikos.
PS tai tik mano nuomonė. Šiandieninė  biggrin.gif

Na kaip rašiau sodyba ne sodas ...kolhozas yra kolhozas..o katinai išeina iš sodybų, o soduose jie toliau dauginasi...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 05, 09:38)
Šalta ?

Banklas lipa ant galvos. Visai sunaglėjo , tik tik pasibaigė metai  ty 4 darbo diena, o jam jau kažko reikia .  Pikta...


nešalta )) po pusvalandžio ėjimo jau net labai šilta pasidaro )) o jei pagalį šuniui pamėtau, jau ir pirštines nusiimu, ir striukę atsisegu.

O ko bankas reikalauja? blink.gif Aš vakar bariausi su banku, abo pavedimai kabėjo dvi dienas neišeidami. Taip ir nesupratau, kame problema buvo. Pirmiau žadėjo per valandą sutvarkyti, paskui perskambinti, paskui - kad kažkieno įgaliojimas baigėsi (nesupratau, kieno), paskui techninės problemos, galiausiai vakare išėjo tie kabantys pavedimai.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 05, 10:25)
Tokiame šaltyje nepašerti lauke gyvenančio gyvūno tai norėti jo mirties...


drinks_cheers.gif net jei ir burbėdavo mb, vistiek papildavau sauso kur atokiau. Dabar mama šeria.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 01 05, 10:51)
nešalta )) po pusvalandžio ėjimo jau net labai šilta pasidaro )) o jei pagalį šuniui pamėtau, jau ir pirštines nusiimu, ir striukę atsisegu.

O ko bankas reikalauja?  blink.gif  Aš vakar bariausi su banku, abo pavedimai kabėjo dvi dienas neišeidami. Taip ir nesupratau, kame problema buvo. Pirmiau žadėjo per valandą sutvarkyti, paskui perskambinti, paskui - kad kažkieno įgaliojimas baigėsi (nesupratau, kieno), paskui techninės problemos, galiausiai vakare išėjo tie kabantys pavedimai.



Ataskaitų...
Durnių durniai , nu nėra dar duomenų , galiu tik šakėmis ant vandens...

Mukute 4u.gif
Pas mus irgi dauginasi . Ypač sausio mėnesį ... Kalėdinės dovanėlės yra išmetamos . Žmonės yra žiaurūs . Jei teks ten gyventi , tai jau žinau , kad koks 10 katinių pas mane užsiveis. Kaip sakė kaimo parduotuvės pardavėja - keturi namie išmestukai , ir dar kelis prie parduotuvės šeria. Mano toks auklėjimas - gyvūnas negali kankintis... žmogus nuodėmingas, yra už ką. O gyvūnas taigi neturi piktų minčių , piktų kėlsų ...
https://ggi.lt/lietu...lizuok-paleisk/
Jei nenori tie kaimynai kačiukų taigi yra programų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 sausio 2024 - 11:11
QUOTE(Dusia37 @ 2024 01 05, 11:10)

https://ggi.lt/lietu...lizuok-paleisk/
Jei nenori tie kaimynai kačiukų taigi yra programų .


aik tu, nieks nenori piršto pajudint.
Atsakyti

Dusia, tai mes kai nuvažiuodavom, nuveždavom katytei maisto. Bet bėda buvo, kad išvažiavom dviems savaitėms atostogaut, o grįžus vienas katukas jau merdėjo. Tie kačiukai neėdė pelyčių, mama prigaudydavo. Jie jos pienu mito, o jau buvo tokie geri kačiokai.

Mes maisto nuveždavom kaskart, kai važiuodavom - ir sausiukų, ir šlapio. Bet katytė vien šonkauliukai buvo, tie trys kačiukai ją išsiurbė tiesiog.

Ji kažkaip neturėjo gal įgūdžių jų išmokyt, nesuprantu.

Atsakyti

Pas mus kieme sterilizuoti, kastruoti katukai. Prieš keletą metų maitinančios katukus moterys davė į kuprą ir baisų alasą sukėlė narvų dėliotojams, o vėliau jau pačios kvietė tarnybas, kad pagelbėtų, supratusios naudą.

Atsakyti

Labutes,

savijauta gera.Pirma diena bus be antibijotiku.Bet jau ne dusina,gal nebeuzeis.Inhaliatoriu vis dar vartoju,iki kol grysiu namo ir paziuresiu,kokia savijauta.

Siandien vesoka,vos 14 silumos zada,bet dangus melynas kol kas ,apie 13 val.rodo busiant lietaus kazkiek.Vat lietaus Ispanijoj neteko matyt  :D 

Ingrida,jei buciau nesusirgus,uz jokius pinigus nebuciau pirkus bilietu atgal.O Tenerifej- pietus,isvis ten karsta.Pasidziaukit saule.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 01 05, 11:27)
<p>Dusia, tai mes kai nuvažiuodavom, nuveždavom katytei maisto. Bet bėda buvo, kad išvažiavom dviems savaitėms atostogaut, o grįžus vienas katukas jau merdėjo. Tie kačiukai neėdė pelyčių, mama prigaudydavo. Jie jos pienu mito, o jau buvo tokie geri kačiokai.
</p><p>Mes maisto nuveždavom kaskart, kai važiuodavom - ir sausiukų, ir šlapio. Bet katytė vien šonkauliukai buvo, tie trys kačiukai ją išsiurbė tiesiog.</p><p>Ji kažkaip neturėjo gal įgūdžių jų išmokyt, nesuprantu.</p>


Pas mane buvo 3 kačiukus atsivedusi katė. Vienas numirė, gal kokia liga . Mažiukas, bet jau atakęs buvo . Šėriau katę, šėriau kačiukus kai paaugo . Gamta susitvarkė. Išpjovė priklydę katinai, kai jau truputi paaugo ir iš slėptuvės išsivedė.
Gamta susitvarko. Aš padariau ką galėjau...
Ps stengiuosi šerti tik sausiuku , jokių konservų . Mane taip mokė.

Saintlina, aha visi gudrūs papykti , pabumbėti , dar panuodyti ... Brr ko FB esu skaičiusi. Netinka laukiniai katinai taigi susitvarkyk, susitark išveš, sterilizuos ir tt. Bet kai soduode pareis pelių tabūnai , ką tada darys? Pavyzdžių turim...
Atsakyti
Luety , ne Ispanija kalta del tavo ligos.
Serga zmones visur.
Yra toks dalykas ,kaip maisto sezoniskumas.Atsalus orui prasideda mesiniu gyvvuliu skerdimas,riebesnis maistas ir visokios kepenines,vedarai,rauginti kopustai.Tai kazkaip salygoja didesni atsparuma .
Atsakyti