Jungiuosi prie visų linkėjimų kurie be žodelio ne
Sveikatos, meilės , laimės , džiaugsmo , naujų smagių projektų , naujų smagių hobių ir atradimų Kad būtų ko norėt, kad būtų jėgų tuos norus įgyvendinti
Ir dėkui visom už 2023 metus drauge
Kažkokį įdaryta kalakutienos kumpį MB nupirko, keps kamade
Mes tiesiog sprandinės kepsniukus ant grotelių, svečiai sušių atsiveš
O kas dėl palinkėjimų, tai tiesiog mokėkim būt patenkintos tuo ką turim ir džiaigsmo rasti ten kur esam 😃
Gražiai Amadėja pasakė praktiškai mano gyvenimo credo
Ačiū visoms už gražius palinkėjimus
Buvom Trakuose, pasivaikščiojom kokius penketą kilometriukų palei ežerą. Saulytė bandė iškišt nosį per debesis. Gražu, ramu (buvo kai mano ilganosis neskalambijo), nešalta. Grįžau, šampės atsidariau, tuoj filmų ieškosiu ))
Labas rytas.
Su Naujais metais.
Sutikimas prie tv,pasistačius Martini ir mezginys.Atvežė šanūką jau tokį nuskūrusį,pradėjau megztuką,būčiau pabaigųsi,bet netiko,tai nuo pusės ardžiau.
Atrodo kaimelis,turėtų būti ramu,bet kaimynai šaudė aplinkui.Šanūkas drebėjo.Žmonės atvažiavo pas mus iš sostinės,atsivežė šunį,nuo fejerverkų,nelabai išėjo,kaimuke irgi šaudė.
Su Naujaisiais!
Labos,
Kaip ligoniai laikosi naujuose metuose?
Kaune daug šaudė. Daugiau negu pernais. Ir giedra buvo, tai pasigrožėjom fejerverkais. Aukštai gyvenam, pusę Kauno matom.
Saintlina ar Lesius nebijo ?
Mano katė šiaip nebijo, bet vakar jau nepatiko tok ilgas paukšėjimas... lindo kampan.
Saintlina ar Lesius nebijo ?Nea, nebijo. Lauke kai vaikšto tai nė ausis nekrusteli. Bet taip, vakar per patį šaudymo piką atėjo prisiglaust prie manęs.
Pas mus irgi labai daug šaudė.
Su Naujais Metais!Nesirkit,mielisios!
Mudu naujys livytej,saude daug,per snauduli girdejau.
Ryte atskrido draugai,o man norisi ramybes.Sveikata ryskiai gereja.Noriu namo .
Na va aprengiau vilna šanūką,nes ateina šalčiai,laksto nuogas.
Luety,smagu skaityti,kad geryn.
https://www.part.lt/...8ba1e40d877.jpg
Na va aprengiau vilna šanūką,nes ateina šalčiai,laksto nuogas.
Luety,smagu skaityti,kad geryn.
Kaip gražu😍