Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nepamiršo tikrai. Juk ir Paxlovidas yra.

Čia tik būtinosios pagalbos algoritmas, tikriausiai. Gerai Amadėja pastebėjo, kad nepaisant kokia tai liga, koks virusas - tyrimų jie neatliko apskritai. Gal galvoja, jog labai profesionalūs ir iš šukuosenos gali atpažinti. Velniai žino.

AA, mūsų šeimos atveju, Salbutamolį gavo mano Sūnus ir Mama iš pradžių, kai tiesiog spastika buvo, toliau jau sekė kitas gydymas. Man aukšta tempa buvo, gerklė, galvaskaudis, labai greit kosulys smuktelėjo gilyn. Bet čia antra banga. Pirmoji praėjo vos pastebimai, bet tyliai kaip kirto, tai kirto per visas sistemas.

Tad salbutamolis skiriamas pagal indikacijas. Luety skyrė, nes bronkai spazmavo ir cypė, o jos vyrui, kiek pamenu, skyrė kosulio slopinimui kažką su kodeinu (nebent atmintis apgauna, tingiu knistis), nes visai kita eiga. Natūralu, kad buvo tachikardija, bet manau, kad depresija dar ir nuo pačio viruso galėjo išsivystyt, mačiau ne vienam ji pasireiškia.

Gali būt kad ten pagalba ribota, nes mažas mieste. Gal net rentgeno neturi, tik kokia nors ambulatorija ten

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 12 29, 11:18)
Jo neiškenčiau verysad.gif tai rašė, kad labai silpna o ypač į vakarąverysad.gif

Dėkui wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Gali būt kad ten pagalba ribota, nes mažas mieste. Gal net rentgeno neturi, tik kokia nors ambulatorija ten

Gali būti. 

Bet nuo kada aš bronchus vadinu bronkais... Visai jau.

Muka, ačiū už žinią. Kaži, kokia jos saturacija. Nu rupūs miltai kaip reik tyrimų.

Atsakyti

Bliamba, koks lietus Klaipėdoj  :blink:   jaučiu, varysim šiandien namo..

Atsakyti

Bliamba, koks lietus Klaipėdoj  :blink:   jaučiu, varysim šiandien namo..

Lyja ir Vilniuj...

Atsakyti

Labos,

cia atejus galuma is baimes numirt,tad neskaitau,tik prisiduodu Nakti buvo uzejes kosulio priepuolis,bet vis atkostint po truputi,po to nurimo,uzmigau.Ryte isgeriau vaistus,pamiegojau,atsikeliau,isgeriau vandens su medum ir citrina,kayeno gurksni ir isejom pavaiksciot Nuejau apie 2000 zingsniu,gryzau slapia visa,persirengiau,vakare vel bandysim eit.

Atsakyti

O, tai jau tikrai atsigauni, jei pasivaikščiot eini :super:  smagumėlis girdėt :super:

Atsakyti

Bliamba, koks lietus Klaipėdoj  :blink:   jaučiu, varysim šiandien namo..

Sakiau 😆

Šiemet iš vis nuo spalio mėnesio ištisai lyja, kone skęsta jau visi. Tokio sklidino prūdo per 6 metus dar nemačiau. Įprastam mano pėsčiųjų maršrute per miško kelią jau keli mėnesiai neįmanoma praeiti, baisus purvynas, vandens vietomis iki kelių 

Atsakyti

Luety, prisiduok mums, kaip jauties. Nepaisant to, kad ir baisu :) Nerūpėtum, nelauktume visos kaip ciocės prilipusios.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 12 29, 14:19)
<p>Labos,</p><p></p><p>cia atejus galuma is baimes numirt,tad neskaitau,tik prisiduodu Nakti buvo uzejes kosulio priepuolis,bet vis atkostint po truputi,po to nurimo,uzmigau.Ryte isgeriau vaistus,pamiegojau,atsikeliau,isgeriau vandens su medum ir citrina,kayeno gurksni ir isejom pavaiksciot Nuejau apie 2000 zingsniu,gryzau slapia visa,persirengiau,vakare vel bandysim eit.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu skaityt, kad nepasiduodi 4u.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti

Labas iš ryto :) grįžom vakar namo. Kaip Anidanda ir sakė - pajūry uraganas kažkoks. Vėjas didžiausias, lietus.  Tokio jūros griausmo dar net nesu girdėjusi. Bangos iškart už kopų. Tik, atrodo, lietus nurimsta, net saulė pro debesį lįst pradeda, po dešimt minučių vėl pila. Ir toliau lietų žada. Et..

Atsakyti

Sakiau 😆

Šiemet iš vis nuo spalio mėnesio ištisai lyja, kone skęsta jau visi. 

Irgi važiuodama atkreipiau dėmesį  į didžiausius plotus vandens pakelėse, ko toj pusėj nelabai prisimenu kad kada būčiau mačiusi.

Atsakyti