Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Niekas cia jokiu tyrimu nedaro,net minciu neturi,prisiprasiau,kad spaudima pamatuotu pati.Ziauriai sukiles,bet manau nuo tu nervu.Aciu,Pou.

Atsakyti

Niekas cia jokiu tyrimu nedaro,net minciu neturi,prisiprasiau,kad spaudima pamatuotu pati.Ziauriai sukiles,bet manau nuo tu nervu.Aciu,Pou.

Kokia nesąmonė.... vaikui Turkijoj viską darė ko reik: bendrą kraują ir crb be jokių klausimų.

Atsakyti

Keista kad rentgeno nedaro 

Atsakyti

Dėl draudimo,  manyčiau , kad pas Luety tik būtinais gydymas.  Na kaip kas mes turime ES sveikatos draudimo korteles.  Ne kažką su jomis Europoje. Mano draugai kurie slidinėja, visada darosi papildomą draudimą... nes traumų tikimybė didelė. 

 

Luety, širdele sveik... nepatarsiu, tik žinau , kad masažai ir kvėpavimo pratimai yra gėris. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gruodžio 2023 - 23:04

Padėt masažai tai padeda, bet gi gali jau būti ir bakterija prisidėjus. Luety, gal kraujo tyrimas, rentgenas nebrangus ir gali pati pasidaryt?

Saugokit savo sveikatą visos.

Labas rytas.

Atsakyti
Labos

Nu va tik pasidžiaugiau už Luety, jargutėliau surėmė čia tave.
o su ES sveikatos kortele daro ir operacijas, kaip mama susilaužė koją...manau jie neskuba labai daryti tyrimų....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Luety- 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pou, taigi Luety rašė , kad geria antibiotikus... jau bus nužudyta bakterija.

Mukute, man neteko  kreiptis su kortele ES, nors keliaujam nemažai... tik žinau ką kalba artimi, kam teko turėti traumų kalnuose.  Sakė su geresniu draudimu yra greičiau ir klinikos geresnės, ne bendrose eilėse laukti. Jei atviras kojos lūžis tai būtina pagalba yra operacija.  Ir be kortelės operuotų,  tik paskui sąskaitą gautumei nemenką. Čia mano tokie pamąstymai. O kaip yra nežinau...

Saintlina ar patiko koncertas?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 28, 11:36)
<p>Pou, taigi Luety rašė , kad geria antibiotikus... jau bus nužudyta bakterija.</p><p>Mukute, man neteko  kreiptis su kortele ES, nors keliaujam nemažai... tik žinau ką kalba artimi, kam teko turėti traumų kalnuose.  Sakė su geresniu draudimu yra greičiau ir klinikos geresnės, ne bendrose eilėse laukti. Jei atviras kojos lūžis tai būtina pagalba yra operacija.  Ir be kortelės operuotų,  tik paskui sąskaitą gautumei nemenką. Čia mano tokie pamąstymai. O kaip yra nežinau...</p><p></p><p>Saintlina ar patiko koncertas?</p>

na manau ir nuo šalies dar priklauso....bet betkokiu atveju ptfu ptfu ptfu naudotis draudimo paslaugomis
Atsakyti
14. Enzymes possess anti-secretory and mucolytic qualities. They act indirectly to decrease volume and viscosity of infected secretions so that they can be easily coughed out[83-85]. Bromelain’s liquifing potential is greater than that of other enzymes. It acts by decreasing contents of acid glycoprotein and sialic acid in sputum.
15. Enzymes decrease acute phase reactants[86].
Systemic enzymes thus supplement antibiotics to overcome infections. Enzymes reduce inflammation and beneficially modulate the immune system. They have no direct action on the organism per se but
https://www.webmedce...ticle_view/2495
Luety ,tau reikia nusipirkti stipriu fermentu ,kombinuotu ,serapeptazes,bromelaino,dar geriau kokiu kombinuotu.
Atsakyti

Pou, taigi Luety rašė , kad geria antibiotikus... jau bus nužudyta bakterija.

Kiek skaičiau, ji juos pagėrus keletą dienų nutraukė. Visus vaistus buvo nutraukus, gėrė tik arbatas, o vėliau kreipėsi pas gydytoją, kuri tyrimų nepadarė.

Pagėrus dvi dienas baterijos nenužudai, kartais padarai atsparia tam antibiotikui, kurį gėrei.


Aš nesimėtyčiau, pasidaryčiau tyrimus. Nieko papildomai nepirkčiau ir negerčiau, tik tai, ką paskyrė gydytojas. Nes vėliau neaišku, kas nuo ko. Ir tai padaryčiau šiandien. Kraujai, rentgenas- atsakymai per pusdienį.


Bet čia aš.

Atsakyti
Pou ,uzsienyje kitaip su tais tyrimais.Labai skirtingai nei Lietuvoje.
Manau citokinu audra ir krize jau praejo ,reikia tik eufilina ,ar ka ten panasaus israse su dexametazonu vartot ir pradet tirpint fibrina bronchuose,aisku sovietinis algoritmas dar turejo ir antibiotikus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 gruodžio 2023 - 10:11