Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Linksmų švenčių visoms  :wub: Priedas  Screenshot_20231224-084103_Gallery.jpg   1,43MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos,

Naktis ant pilvo,baisi,bet nors gurgesiai nesigirdejo,ryte jau ruosiausi kapus.Po to,is nevilties,parasiau i telegrama pagalbos ir gavau toki gydyma Jokiu sirupiniu bromheksinu,jokiu garinimu kol kas,tik salbutamolio pypke kas 4 val2 dozes daud siltu skysciu ir staciam sedet.Kazkiek eme svieset akys.Jau atsikvepiu.Ji buvo ismokyta gero specialisto gydyt obstrukcini bronchita,kuris jai daznai kartodavosi.Svarbiausia jau ikvepiu iki galo,ir atkosiu,nors ir silpnai,bet dar tik 1 doze tepurskiau.Noreciau dazniau,bet laikas taip letai slenka Ne be reikalo as taip nenorejau vaziuot

Atsakyti

Galima ir kas 2 val po 2 dozės salbutamolio, jei dūsti. Dar atkreipk dėmesį, kaip jį vartoji- reikia kiek įmanoma iškvėpti, tada apžioti, purkšti iškart su giliu įkvėpimu ir užlaikyt kiek įmanoma ilgiau. Po pirmo purkštekejimo ramiai pakvėpuoti pusę minutės, tik tada įkvėpti antrą dozę.

Ir dar reikia deguonies. Būk balkone jei oras leidžia. Daryk kvėpavimo pratimus kelis kartus dienoj. Jie padeda atsikosėt. Yra youtube pamokų sergantiems astma, tai tinka jie prie visokio dusulio 

Atsakyti

O labiausiai tai reiktų susileist prednisolono arba dexametazono. Jei važiuotum į priėmimą, manau suleistu. Čia pirma pagalba dūstant. 

Atsakyti

Aciu, Anidanda.Jau kvepuoju  giliai.Ismetus viska ir perejus tik ant karstu arbatu ir salbutamolio kas 4 val.jau sviesu akyse,kvepuoju,zirzimas beveik dingo,viskas bus gerai.Linksmu jums Sv.Kaledu,mielosios.Saintlina,Lesius,kaip Anglijos karalius.Nuostabi foto..

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 12 24, 19:50)
<p>Aciu, Anidanda.Jau kvepuoju  giliai.Ismetus viska ir perejus tik ant karstu arbatu ir salbutamolio kas 4 val.jau sviesu akyse,kvepuoju,zirzimas beveik dingo,viskas bus gerai.Linksmu jums Sv.Kaledu,mielosios.Saintlina,Lesius,kaip Anglijos karalius.Nuostabi foto..</p>

Smagu skaityt, kad geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip vyrui? Sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dukra sako, nejaučiu kvepalų (jokių) kvapo blink.gif Praėjusią savaitę, kai sirgo, turbūt *ovidauskis buvo, nors testas nerodė ...
Atsakyti
Šv. Kalėdos ir Naujieji metai, tai proga ištarti gerus žodžius, kurių nespėjome pasakyti vieni kitiems per visus metus. Branginkime tai, ką turime, ir nepaliaukime tikėti stebuklais, kurie daro mūsų pasaulį šviesesnį!

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Gražių,šiltų, ramių Kalėdų! Būkit sveikos, laimingos, mylimos  :wub:  :4u:

Lesius kaip visada nuostabus. Fotomodelis, grožio nesuklastosi  :P . 

Luety, kaip naktis? Tikiuosi geriau?

Ingrida sėkmingos kelionės :4u:​ .

Atsakyti
Su šventėmis ! 4u.gif
Pamiršau Lesių pagirt, koks jis gražuolis wub.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Su šv. Kalėdom ❤️ Sveikatos mums visoms ir mūsų šeimoms! Kad džiugintų tiek maži, tiek dideli, tiek smulkmenos, tiek stebuklai! Kad širdys būtų sklidinos ir turėtume kuo dalintis, kad mokėtume ir priimti! 

Apkabinu visas ❤️

Atsakyti

Su Sv.Kaledom jus visas,mielosios!Miegojau,miegojau ir dar noriu.Akyse sviesa,ikvepiu giliai,o man tai svarbiausia.Siandien dar tesiu ta pati rezima,ryt,manau,jau retinsiu solbutamolibet nenutrauksiu,kad neatkrist,plius karsti gerimai.Apetito kol kas nera,bet ir nereikia :D​ .MB lengvesne forma,jis ikvepia,bet kiek sausas kosulys,bet jegu dar neturim abu.Buckisi visom,sveskit,kol galitdzisukites savo artimaisiais,ismyluokit juos,gyvenimo linija labai trapi.

Atsakyti

Luety, dar nenutrauk ir neretink.

Atsakyti