Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety,ispanijoje turbut alyvmedziu lapu extractas.Ir nusipirkit kokio bromxeksino.
Del interneto, tai pastate turi but koks nors priziuretojas ,turbut.Beigi kaimynai ,tiek kad kiek ziurejau neriboto interneto niekur opcijos nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 gruodžio 2023 - 11:40

Tai elektros darbe taip ir nesulaukiau. Tiesiog žavu.

Atsakyti

Aciu,sirdele,as irgi galvojau,kad gal reiktu,bet kvepuoju jau 3xd ciobreliu ir paskui isgeriu,o nuo ryt,uzsipyluau medum svoguna,gersiu jo sultis po 1sx3d,jau zymiai geriau,kosulys reteja ryskiai,ziuresiu,kaip cia bus nakti ir ryt ryte,jei ka,eis MB ir nupirks,bet kazkaip nesinori tos chemijos,bet jei reiks,reiks,gersiu.Vejas siunta visa diena,nors silta,MB nervuna,laksti be saliko tik su liemene.

Kazin ar bus jegu nueit i turgu ryt?Labai noreciau.

Saintlina,uzjauciu.Per 21 metus nei karto nebuvo problemy su elektra UK,o va siemet,net 3xbuvo dinge ir pusei paros.Paskytini karta,MB tik ikiso duona kept ir elektra dingo iki ryto.Nuostoliai.

Pagarinau bronchus,bet nebenoriu arbatos,negersiu.Einu i lova,bet nebeturiu ka skaityt,siandien baigiau,reik eit i fb ieskot.

Atsakyti

Labas rytas . Kaip miegojom? Saintlina, ką pas jus daro, kad elektros vis nėra? Naujus kabelius tiesia? Darbas iš namų ne visada išeitis.  Luety kaip šiandien sveikata? Tikiuosi geriau?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 21, 08:04)
Saintlina, ką pas jus daro, kad elektros vis nėra? Naujus kabelius tiesia? Darbas iš namų ne visada išeitis. 


pirmus du kartus buvo planiniai elektros priežiūros darbai. Po visą dieną nuo 8 iki 17.. kažkaip ESO neturi minčių, kad privatus verslas gal nelabai gali sau leisti šiaip sau nedirbti. O vakar gedimas įrangoj. E-mailas, kad gedimas nustatytas, atėjo tik 21.06 (pranešimas apie gedimą 08.54). O kad sutvarkyta - 23.46.
Tai ką jie ten profilaktiškai tikrina, jog vis tiek tokie gedimai, fig znaet.

Ne, dabar man darbas iš namų visiškai netiko. Viskas yra darbiniam kompe. Šiandien neturėjau dirbt, bet va sėdžiu darbe..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Koks miegas?Grįžo,iš užjūrio lietuviai. blink.gif "Kominiai "naktį.Ėjau pusę keturių išjungti kubilo.Kroksai numesti,pirties kepurė vos nesuminta.Visame namuke šviesos,kiek yra sujungtos ir jaučiu jau smigę? bigsmile.gif Skaitosi atsipalaidavo,grįžę lietuviai.Ir metuose,ne pacanai. mirksiukas.gif Nežinau kaip reikės po jų išvėdinti? blink.gif
Atsakyti
Ingrida užuojauta dėl tokių "svečių". Atvažiavo chebra pagerti ...
O aš neturiu nei silkės nei žuvies . Vakar kai pamačiau eiles prie sikės ir žuvies supratau , kad tiek negriešyjau , kad joje stovėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nusipirkom žasį šventėm ... Kaip skaniai iškepti reiks nežinau . Tikriausiai teks kepti per naktį. Ir per didelė mūsų šeimai sakyčiau. MB senai svaigo - žasis Kalėdoms smile.gif Tegul turisi ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 21, 09:36)

O aš neturiu nei silkės nei žuvies . Vakar kai pamačiau eiles prie sikės ir žuvies supratau , kad tiek negriešyjau , kad joje stovėti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nusipirkom žasį šventėm ... Kaip skaniai iškepti reiks nežinau . Tikriausiai teks kepti per naktį. Ir  per didelė mūsų šeimai sakyčiau. MB senai svaigo - žasis Kalėdoms smile.gif Tegul turisi ...


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš kažkokios lydekos šaldikly turiu. Bet silkės visai norėčiau, turiu vietą, kur labai skani būna. Ale taip, eilės bus nenormalios. Nenorėsiu ir aš stovėt, geriau be silkės apsieisiu.

Aha, žąsies ir aš norėčiau.. bet kiek esu kepus, išbėga keli litrai riebalų, o mėsos mizeris lieka. Tai turbūt antis liks, nors su ja istorija irgi panaši )))
Atsakyti

Labas rytas, 

Su bronchitu jau gyvent galima,vidurnakty buvo krize,dusulys,atsinaujino trsakio nervo dilgsejimas,nezmonisko skausmo ir uz ka man tokios kancios?Bet jau si ryta gana gerai 

MB nuejo paziuret pro kampa ar yra turgus,sake yra,eisim apziuret.Po to reiktu i vaistine visgi to bromxeksino.Bet cia bus po turgaus,matysiu,kokia bus savijauta.

Kaledom nesuku galvos,ka rasiu tas ir bus,o nebus nereiks.

Atsakyti
Luety ,nejuokauk su sveikata,visgi aklimatizacija .
Labai patariu alyvuogiu lapu extracta ir silkmedzio lapu extracta.Silkmedzio pati naudojau lapu arbata,kai buvau spalio menesi per vejus persimaudzius juroje.Buvo kazkoks snukio uzdegimas,bet butent nuo tos kombinacijos praejo.
Dar zuvies nusipirk,pavalgyk , o poto sauluteje sedek.
Dar skani ju kraujine desra,morcila ar kazkaip panasiai vadinasi.
Atsakyti
Luety, skamba tai labai nefainiai ta tavo savijauta unsure.gif o ką tu iki šiol vartodavai nuo to trišakio nervo uždegimo? Ten gi skausmas oho koks turėtų būt.
Atsakyti

Nueit nuejau,i pareit vos vos .Per greit save forsuoju.Truksta oro,eme badyt mano trisakis nervas,nors oras nuostabus,siltas,sauletas.Pagrinde turgoj darzoves,vaisiai ir skudurai .Mesa vytinta,zuvys vytintos.

Vsio,nori nenori dar siandien gulimas rezimas 

Tiesa,nakty visa dauzesi vejas,i paryciais nurimo ir rytas nuostabus,vejelio jokio .

Atsakyti