Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kažkaip šįmet sunkiai šventės nosį rodo.

Siūlai tai mieli, gavom jau ir nuvežėm mezgėjėlei. Jau vieną porą ir nusimezgė. Luety, perdaviau tavo parėdymus dėl skalbimo.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 12 18, 08:20)
Tai prie sovietu tai tik studentu barakuose pora kart i metus tikrindavo.Asmeniniu ukiu tai nesu girdejus.Na nebent jau puse kvartalo dvokia at grauzikais apleido.
O vokieciai tai net kazkokius istatymus turi ,kaimynus tikrint.Nes viduramziais buvo statymas,nes jei kaimynas sutrius, o tu nepranesei ,tai ir tave nuteis kartu.
Tas dabar idomiai atrodo,vokieciu expatai porina,kaip kaimynai aiskina ,kada skalbt ir kokios muzikos klausyt ir kada wursta keptis.

Labos! 4u.gif
tai buvo anksryvais prusu laikais,kai Silute dar nebuvo Haidekrug.Silutei atrodo apie 500 metu

QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 18, 09:25)
Tai manyčiau , kad provincijoje ir seni žmonės tikrai nepsiprausia. Didmiestije  jaunesni , dirbantys jau pramokę kas rytą į dušą, Netaupo vandens... Manyčiau apie 90 pr. pasipraususių  mieste dirbančiųjų .
Nors labai įdomiai - pas mus dirbo tėvas ir sūnus . Tėvas nesmirdėdavo , bet jau sūnus kap dvokė ... Kaip ta boba su tokiu gyveno ?  Mama  jo medicinoje sesute dirbo ? Tai gal mokė vaikystėje? Bet jis labai skūpas žmogus . Ir biški adaptuotas sakyčiau , nors teises turėjo. Taupė ?
O UK pas studentes kambary triusikai liemenukai ir panaudoti tampaksai ant grindų tai irgi šlubo vokiečio prašosi ... Svarbiausia , kad tai nejaudina - gali susikviesti visus į kambarį. Nemato .


UK zmones iprate laukti namu valytojos Uztai viska meta ant grindu.Slykstus iprotis.
Na ka,prisiduodu.Kelione puikiai,tik isvargom,kaip ciucikai,is vakaro i Londona isvaziavom 1 val,o 5 ryto sunus jau buvo namie,o mes dar neisskride.Stanstedas sausakimsas,mase zmoniu,miega ant suolu,laukia reiso.Mes negulem is vakaro,tai para laiko isbuvom be miego Atvaziavom,iskart i lova porai val.Sauleta,silta,viska,ka atsiveziau-per karsta .Svarbiausia dangus melynas melynas,nei debesiuko ir jokio vejo.Apsipirkom sio to,einu padaryt kazka uzkast.
Atsakyti

Luety, sveika pasiekus kelionės tikslą :) dabar galėsit ilsėtis kiek lenda :super:

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 12 18, 17:31)

UK zmones iprate laukti namu valytojos

Dukra parsivežė įprotį iš UK.Ir LT ateina namų tvarkytoja,kas savaitę ir viską nušveičia.Jai sakė geriau tuo laiku padirbėti,ar dar kažkuo užsiimti. blink.gif blink.gif Net langų pati nevalo,man taip norisi jau pačiai atvažiuoti ir išvalyti. biggrin.gif

Luety,daug daug saulės. 4u.gif 4u.gif
Sunkų darbą atlikau,grybukus iškepiau.Dabar laukia daug terlionės. bigsmile.gif
Važiavome pas dėdę į senelių namus,karantinas,tai tik perduoti dovanėles galėjome,nieko neįleidžia. blink.gif
Saintlina,smagaus vakaro. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 gruodžio 2023 - 17:18

draugė pervežimų srity dirba, tai ten vairuotojai oho ateina, ištisai langas atidarytas )) Vilniuje )

O aš šian į koncertą einu. 'Tristanas ir Izolda'. Nelabai įsivaizduoju, ko ten tikėtis, draugė bilietus nupirko - pati nebūčiau sugalvojus. Dainuos Krysko ir Juodsnukis. Tai žiūrėsim. Teks anksčiau iš darbo namo varyt, nes mb atvežė, o parvežt jau negalės. Reiks apsiskaičiuot, kaip sugrįžt ir spėt ne tik šunį išvest, bet ir po dušu palįst, kad nekvepėčiau kaip šiandien aptariamieji ))
Mano mašiną užstatė kieme, negalėjau ryte išvažiuot. Kiaulės žmonės ir šiam punktuke. Nors telefono numerį paliktų matomoj vietoj..

Papasakok po miuziklo įspūdžius. Galvojau eit į jį prie progos 

Tai manyčiau , kad provincijoje ir seni žmonės tikrai nepsiprausia. Didmiestije jaunesni , dirbantys jau pramokę kas rytą į dušą, Netaupo vandens... Manyčiau apie 90 pr. pasipraususių mieste dirbančiųjų .
Nors labai įdomiai - pas mus dirbo tėvas ir sūnus . Tėvas nesmirdėdavo , bet jau sūnus kap dvokė ... Kaip ta boba su tokiu gyveno ? Mama jo medicinoje sesute dirbo ? Tai gal mokė vaikystėje? Bet jis labai skūpas žmogus . Ir biški adaptuotas sakyčiau , nors teises turėjo. Taupė ?
O UK pas studentes kambary triusikai liemenukai ir panaudoti tampaksai ant grindų tai irgi šlubo vokiečio prašosi ... Svarbiausia , kad tai nejaudina - gali susikviesti visus į kambarį. Nemato .

Dominuoja vyresnio amžiaus smirdukai. Bet yra nemažai ir tarp jaunų, net jaunos moterys būna dvokia tragiškai, ir ne tik šiaip nešvara, bet dar pvz pelėsiais, dūmais. Žodžiu, vėdinu aš savo patalpas kasdien ir he po 1 kartą. Nes tikrai daug tokių žmonių deja. O dar kiek vaizdų prisižiūriu 🤮, ne tik kvapai problema žinokit 🤣  

Atsakyti

Sūnus su drauge buvo Kauno muzikiniam teatre miuzikle "Aida", pagal Eltono Johno muziką. Tai sakė pasaka, labai labai patiko. Aš jiems bilietus padovanojau, taip kone iš lempos nupirkau pirmus pasitaikiusius, ir vat kaip pasisekė 😁

Atsakyti

Luety, kaip smagu, kad jau ten. Atsipūsit ir pradėsit džiaugtis abu.

Anidanda, o, reik pirkti. Ačiū už rekomendaciją.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 12 18, 20:43)
<p>Sūnus su drauge buvo Kauno muzikiniam teatre miuzikle "Aida", pagal Eltono Johno muziką. Tai sakė pasaka, labai labai patiko. Aš jiems bilietus padovanojau, taip kone iš lempos nupirkau pirmus pasitaikiusius, ir vat kaip pasisekė 😁</p>


oho, kaip gražiai skamba bigsmile.gif reik pažiūrėt, gal ir mes susiorganizuotume iki Kauno tokiam reikalui. Labai man Eltono muzika patinka wub.gif
Ui, bilietai jau kovui praktiškai išpirkti unsure.gif

Dėl miuziklo vakarykščio - visumoj patiko. Muzika graži, nors visą spektaklį panaši. Airiški šokiai patiko. Balsai gražūs (nors mano dvi draugės su muzikiniu išsilavinimu sakė, kad tiek Milius, tiek Krysko dažnokai į natą nepataikė). Scenografija labai ekonomiška. Nepatiko pati Siemens arena, 'parterio' kėdės nepatogios, be to sudėtos lygiai, tai priešais esančios galvos labai užstoja sceną. Na, bet ekranai buvo. Ir eilinį kartą lietuviškieji atlikėjai leido sau vėluoti net 20 min.
Turiu truputį pafilmuotų vaizdelių, bet čia neparodysi gi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 gruodžio 2023 - 09:37
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 gruodžio 2023 - 09:28
ui, susidubliavo žinutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 gruodžio 2023 - 09:36

Lyja arba lyja Kaune. Brrr kokia niuruma, kaip maiše... gal Kalėdų senio maišas?  :D 

Pilnas miestas avarijų. Neslidu taigi?

Luety gero laiko!

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 19, 09:46)
Brrr kokia niuruma, kaip maiše... gal Kalėdų senio maišas?  biggrin.gif 


pradedi mąstyt teisinga linkme biggrin.gif
Atsakyti