QUOTE(saintlina @ 2023 12 17, 13:31)
Aciu uz palinkejimus.Isskrendu ryte 6:25, UK laiku,o busiu 9:40 Europos laiku.Tik ka buvo sunus ir aptarem,kada nakti atvaziuos musu vezt.Mums apie 2,5 val iki Stanstedo aerouosto masina.
Dusia,pirkau sekcijinio dazymo siulus ir jie man nesukure nei juostu,nei kokio rastelio,kaip,kad buna,tai jau toks margutis negrazus,toks,kaip jau buvau idejus tas su baltom juostelem apnare.Nu tai galvojau,kaip cia pagrazint,nu nuobodzios jos man.Devet sau pasidariau isranki labai.O ir tu siulu like tik 47g.Tada sugalvojau imaisyt balta ,megzt heliksu su nukeltom baltos akim juostelemis .Galima gi daryt visokius zigzagus su tom nukeltom akim,bet man kazkaip uzsinorejo tokiu juostuotu.Gavosi siltos,dvigubos,sakau,kaip zakardas ir patiko man paciai ir megzt .Kulnas strong.Paemiau puse kojines akiu,mano atveju su virbalais su valu paemiau puse akiu,t.y 30,penkias vidurines atskyriau markeriu ir tada emiau pridejinet po 1 aki ia abieju pusiu ,kur paliktos akys tol,kol gavosi 60 akiu ant virbalo,bet tuo paciu metu visa laika mezgiau aplinkui,kulno akiu nereikia megzt atskirai,jei mezgi strong kulna.Kadangi vidury palikau 5 akis,tai nesigavo 60 padvigubinus,o gavosi 59.Tada jau mezgi kulna atskirai,ta kauseli.As pasirinkau balta siula,nors gali ir sekcijini .Tas pradzioj paliktas akis palikau ir nuo ju sonuose emiau siaurint .Eini geraja puse sumezzgi dvi gerai ir plius 1 gera akis,eini blogaja puse,suneri dvi blogai ir plius 1 akis,kol ant virbalo vel lieka 30 akiu.Tada mezgi apvaliai toliau iki pirstu.Man labai patinka megzt strong kulna.
Jame gali palikt koki rasta,o ir ant kojos gerai ziurisi.
Beveik viska susidejau,smagiai pabendravau su vaiku,pasimeldziau,kad visada taip butu,nusiraminau,dabar jau viskas gerai,svarbu nuskrist.
Is aerouosto taxi apie 40 pinigu,o tada ,kai susitvarkysiu viska,parasysiu.
Pasiilgstu jusu.