Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai seniai kalbos, kad gręžiniai ir nuotekos privalės turėti projektus

Ne tik projektus. Jie pagal sumanymą taps valdiškais, abo vanduo valstybės turtas. Ir jei kaimynas norės prisijungti, turėsi sutikt. Be abejo, ir skaitliukus pastatys. Bent taip skaičiau anksčiau, kai čia skelbė, kad visi turintys gręžinius turi prisiduot per tris ar kiek ten metų.

Atsakyti

Cia vezio zenklo zmonems taip buna,kad jiems sunku islyst is savo kertes.Viska suprantu,viska suvokiu,nu bet veikia tas,kad ilgesni laika be artimuju busiu,man jie daug ka reiskia,nu zodziu veikia nerviskai ziauriai.

Betgi svaigai nuo grįžimo, kaip nori ten, orus vis sekei - kad te  šilta, gerai. Tai man atrodo,.kad nebus taip sunku išvažiuot )

Atsakyti

Ne tik projektus. Jie pagal sumanymą taps valdiškais, abo vanduo valstybės turtas. Ir jei kaimynas norės prisijungti, turėsi sutikt. Be abejo, ir skaitliukus pastatys. Bent taip skaičiau anksčiau, kai čia skelbė, kad visi turintys gręžinius turi prisiduot per tris ar kiek ten metų.
Geras biznis valstybei, nieko neinvestuoja, o skaitliukas pinigus suka 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 14 gruodžio 2023 - 18:19

Geras biznis valstybei, nieko neinvestuoja, o skaitliukas pinigus suka 😁

Ir nesakyk. Svajonių verslas.

Atsakyti

Ne tik projektus. Jie pagal sumanymą taps valdiškais, abo vanduo valstybės turtas. Ir jei kaimynas norės prisijungti, turėsi sutikt. Be abejo, ir skaitliukus pastatys. Bent taip skaičiau anksčiau, kai čia skelbė, kad visi turintys gręžinius turi prisiduot per tris ar kiek ten metų.

Šiaip taip tą prisijjngimą reik iš anksto numatyt... kirk teko domėtid. Net norint nelabai pajungsi tą kaimyną.....

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Kad konservatoriai būtų valdžioje nereikia už juos balsuoti . Užtenka , kad mažas rinkėjų aktyvumas. Nes jų lektoratas VISADA balsuoja. Ir to gana. Bent jau protingi žmonės tokius skaičius pateikia.
Mano grežinys kaime su planu. Tvarkingas. Aš gal ir bijočiau bele ką samdyti. Kad ir pigiai. Nes ne vandens kraštas. O čia bent garantiją duoda.
Aš ne prieš mokesčių mokėjimą. Man nepatinka, kaip juos naudoja... Bet nesiliūdinkim prieššventiniu laikotarpiu ax.gif
Anidanda, žmonės iš tikro pikti, išsigandę ir pavargę. Tikiu , kad sunku 4u.gif
Luety jau turit skrydžiui bilietus ? Nėra brangūs prieššventiniu laikotarpiu ? Taigi labai norėjai , svajojai wub.gif Bent jau taip iš postų man skaitėsi ... O norėti reikia atsargiai , nes svajonės pildosi wub.gif Be to praėjusių kūčiu rašei , kad daugiau neruoši visiems , tai taip dievulis sureguliavo bigsmile.gif .
Aš kai gyvenime mokyta, tai ruošiu ir dėkoju , kad turiu kam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 gruodžio 2023 - 09:48
Labas rytas,

Gyva Muka nors kartais vos kojas parvilkdavo smile.gif Tiesiog su sava pilkąją nesinorėjo teršti eterio. Bet kaip sakoma išsilaižiau. Ką vėl Muka papurtė garbanas, ir in priekį biggrin.gif
Nuostabūs jūsų mezginiai, net aš jau siūlus maksimoje pavarčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šventinė nuotaika dar kažkur, dabar dar laukia Eglė Druskininkuose ax.gif Prieš tai buvau Vytaute Spa,darbo vakarėlis, o jau nenorėjau iki negaliu, ale rezultate džiugu, kad sugebėjau nuoskaudas suvynioti į gražų popierėlį biggrin.gif pasirodo dar moku ax.gif
Luety suprantu tas pirmas žingsnis iš namų (kiauto) labai ir netgi labai sunkus...beeeet... patikėk tik nuskridus atsigaivins geroji patirtis (juk buvai jau toje vietoje tiko patiko ir t.t.) ir pamirši vietos keitimo kirminuką. Tu tik mažiau apie tai galvok....tai neišvengiama ir dar su malonia pabaiga 4u.gif
Apie konservus tyliu, kažkada esu išsakiusi savo nuomone, balsuoti einu tik prieš konservus. Jau su naktinėm reformom jie parodė savo tikrą veidą.
Gręžinio neturim, bet šulinius, kad žada apmokestinti jau senai kalba, ačiū die jie abu pas mus užnešti plane, nes paskui daug nervų ir pinigų kainuoja juos užnešti į sklypo planą. Aš net pasirūpinau, kad ąžuolas irgi būtų plane, nes labai visi gviešysi jį nupjauti, anas ant mano ir kelio ribos.
Skaitydama apie Ingridos meduoliukus,riešutkus ir grybukus taip ir matau kaip ji šoka savo virtuvėje pagal sklindančia muzika iš patefono wub.gif Fėja biggrin.gif
Gražios dienos ir ačiū, kad rūpiu 4u.gif
Atsakyti
Oi Mukute,kaip gražiai čia Tu parašei. wub.gif
Šiandien kūčiukų diena. mirksiukas.gif Kyla tešla,kiek daug šiandien jau padirbau,patalynė skalbiasi,žada saulę,tai norisi iki vakro išsidžiovinti.Šonkauliukai troškinasi,tešla kyla. mirksiukas.gif
Jūms šventės,man darbymetis ateina nuo 20 kaip prasidės iki pat sausio pirmos dirbsime rankoves atsiraitoję.Tik kūčių diena su vaikais.Dar prieš Naujus šanūką atveš,dukra Paryžiun skrenda Naujus sutikti.Tai turėsime džiaugsmelio per šventes. ax.gif Kalėdas važiuosime sostinėn sutikti,vaikai taip nori,kad mažiau šokčiau apie puodus,jie paruoš.Jei tik vyriausia dukra pasveiks,koso, parsivežė ligą.Gal iki švenčių pasveiks? blink.gif O pas ją didžiausias butas.

Planai tai ir pas mus yra ir grežinio ir nuotekų,kaip kitaip kai įmonė.Bet gi sugalvos jie dar tų mokeščių,skaitliukai,kad ir. bigsmile.gif Kažkaip vasarą galvojame dar nuotekas pasidaryti sename name,vandenį gal iš šulinio atsivesti,eiti pagaliau į civilizuotą pasaulį. mirksiukas.gif

Atrašė draudimas,bet taip painiai,sunku suprasti juos.Jei supratome,tai visai neblogai turėtų būti.Laukiu,kai atsakys paprastai. ax.gif
Atsakyti
Mukute smagu Tave girdėti wub.gif 4u.gif

Pas mane šulinys irgi yra plane. Gal ir gerai , kai popieriai tvarkingi .

PS apie mezgimą:

Jei reikia megzti tamsų mezginį - pasikloti ant kelių ar ant stalo ty fone baltos spalvos audinį. Sako padeda. Neišbandžiau .

Luety Drops Air siūlai nelabai kas pagal atsiliepimus ... Darija seną klausiau . Jos nuomonė.

PS Katia siūlai Ispaniški . Luety rolleyes.gif blink.gif mirksiukas.gif
Nors aš niekaip nesuprantu , kaip lietuvaitės sugeba atvežti pigiau negu jų orginalioje internetinėje parduotuvėje.

Kūčiukus kepsiu šeštadienį . Imbierinius gal kokiam antradienį...
Atsakyti
Labas rytas,

pas mus saulyte kisa nosi,bet dangu jau tusuoja,o man siandien zieminiu svogunu ir cesnaku kisimo i zeme diena.Reik sukist iki isvykimo,o ir nelyja jau kelias dienas,gal eis ieit i dirva.Kiek as ten sodinu,pora lysviu,bet ir to neduoda gamta.Siandien ryte ir oras ne saltas 6 silumos.
Muka mane supranta. 4u.gif 4u.gif
As nesakau,kad nenoriu,bet ir noriu nesakau,man tas persivertimo taskas sunkus.Sunku iseit is komforto zonos.As ji susikuriu,o paskui sunkiai palieku.
Bilietus jau turim,i Castelione labai pigus bilietai ir lektuvas skrenda tik 2x sav.ir nebuna pilnas lektuvas kartais,O jei skristum i Valensia ar Barselona,tai jau kosmaras kokios kainos.Mes galim skrist i abu aerouostus,o paskui traukiniu,stoja Oropesoj.Bet tas maziukas aerouostas Castelionej,tai tik 30 km nuo Oropesos ir labai patogu.Aciu Die,kad isvis i ji skrenda.Bilietai per abu su dideliu 20kg cimodanu, tik 103£.Tai skaitau labai pigu.Jei su kuprinele ant peciu,tai vienam 20,5£.Dievo pazastis.
Man ,kai reik isvaziuot,atrodo,kaip tie vaikai,kaip tas brolis apsieis be manes,as jiems reikalinga,ne daznai,bet visiek lekia pas mane pasitart,ai ,nu durna,bet tokia esu,kad ir pasenejau.Antras dalykas vis galvoju,esam amziuje,o jei kuris numirtume,ka reiktu daryt svetimam kraste?Nu zodziu,kai neturi apie ka galvot,tai randi. bigsmile.gif bigsmile.gif
O siaip,tai norim savo 50m vedybine sukakti atsvest dviese,kitur,kur silta.Nenoriu jokiu restoranu,tradiciju,tradicisku vaisiu,tas tai tikrai,tai mane vargintu,O ir gyvenimas buvo visus tuos 50 metu ne tradicinis.
Ruosiames,judam ta kryptimi,bet as sunkiai pastumdama save....tokia busena,toks zmogus.Sunku veziui isjudet,o paskui i kita puse judet.Muka supranta mane. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 gruodžio 2023 - 11:39

Luety, viskas bus gerai. Saulė ir  šiluma kaip mat pataisys nuotaiką, nenorėsi grįžt į uk. O vaikai patarimų gi gali ir telefonu paklaust, visi priprasit ir bus normaliai. 

Mes su MB irgi pasvajojam, kaip žiemomis vyksime kur nors pasišildyti, kai jis išeis į pensiją. Na bet matysim, kaip bus, dar reikia vaiką išmokslint, tai kol kas negaliu mest darbų čia 

Atsakyti