Labas rytas,
pas mus saulyte kisa nosi,bet dangu jau tusuoja,o man siandien zieminiu svogunu ir cesnaku kisimo i zeme diena.Reik sukist iki isvykimo,o ir nelyja jau kelias dienas,gal eis ieit i dirva.Kiek as ten sodinu,pora lysviu,bet ir to neduoda gamta.Siandien ryte ir oras ne saltas 6 silumos.
Muka mane supranta.
As nesakau,kad nenoriu,bet ir noriu nesakau,man tas persivertimo taskas sunkus.Sunku iseit is komforto zonos.As ji susikuriu,o paskui sunkiai palieku.
Bilietus jau turim,i Castelione labai pigus bilietai ir lektuvas skrenda tik 2x sav.ir nebuna pilnas lektuvas kartais,O jei skristum i Valensia ar Barselona,tai jau kosmaras kokios kainos.Mes galim skrist i abu aerouostus,o paskui traukiniu,stoja Oropesoj.Bet tas maziukas aerouostas Castelionej,tai tik 30 km nuo Oropesos ir labai patogu.Aciu Die,kad isvis i ji skrenda.Bilietai per abu su dideliu 20kg cimodanu, tik 103£.Tai skaitau labai pigu.Jei su kuprinele ant peciu,tai vienam 20,5£.Dievo pazastis.
Man ,kai reik isvaziuot,atrodo,kaip tie vaikai,kaip tas brolis apsieis be manes,as jiems reikalinga,ne daznai,bet visiek lekia pas mane pasitart,ai ,nu durna,bet tokia esu,kad ir pasenejau.Antras dalykas vis galvoju,esam amziuje,o jei kuris numirtume,ka reiktu daryt svetimam kraste?Nu zodziu,kai neturi apie ka galvot,tai randi.
O siaip,tai norim savo 50m vedybine sukakti atsvest dviese,kitur,kur silta.Nenoriu jokiu restoranu,tradiciju,tradicisku vaisiu,tas tai tikrai,tai mane vargintu,O ir gyvenimas buvo visus tuos 50 metu ne tradicinis.
Ruosiames,judam ta kryptimi,bet as sunkiai pastumdama save....tokia busena,toks zmogus.Sunku veziui isjudet,o paskui i kita puse judet.Muka supranta mane.