QUOTE(saintlina @ 2023 12 13, 10:41)
į Ispaniją?
Taigi super
Iki pavasario?
Tai jau atsigaus tavo širdis, tiek laiko svajojai
Su internetu prašau pirmiausiai susitvarkyt, tai dingsi ir dingsi.
Nezinau,ar cia svajone,ar ka,gal daugiau MB svajone,bet jau siemet UK baisus oras.Seku Oropesos orus,tai per visa ta laika,kai mes cia gryze,buvo tik pora dienu lietaus,ir viena vejuota,o taip saule.Zinoma,kai mes atvaziuosim,bus pats salciausias periodas Ispanijoj tame regione,dar 17-18-19,bet kaledom nukris dienomis iki 14,nakti 10 ir taip issilaikys ilgai.Bet saule visa laika danguje,kas negali nedziugint.Matysim.
Susitvarkiau vaistu kalusima poliklinikoj,si ta nusipirkau,gavom israsa,kad MB galetu veztis savo medicinines priemones,be kuriu jis nei krust.
Oi,kaip man sunku isjudet is savo urvo
Tada mesiu lauk ta alieju,netikrinau gerai tiekejo,reiks labiau pasirupint tuo.
Alta,o gal geriau grudus pirkt ir kramtyt,kaip tu sakai?Ne jauneju,o noreciau
Nors Ispanijoj vaiksciot galesiu dazniau,kas man labai padeda mano kojom.Pries Ispanija kiekvienas zingsnis buvo asros,po Ispanijos jau vaikstau po pardes ilgokai be skausmo.O Ispanijoj vaiksciojau per asaras.Iki juros du kart ant suoliuko pailset,i miesta sirdis eit nori,o as verkiu,einu bet svajoju apie namus,zodziu ,ten mezgimo beveik nebus,tik tamsiuoju paros laiku,o siaip planuojam ilgiau but gamtoj,keliaut,vaiksciot.Nezadu but ilgiau,kaip iki vasario vidurio,paskui gryzt pasiset pomidorus,pasiruost pavasario sejai,apsodint ir balandy ar geguzy jei niekas nepasikeis vel islekt kokiai porai menesiu kol ten prasides karsciai.Po to rugsej vel lekt.Bet cia zmogus planuoja,dievas juokiasi.
Ziurejau interneto galimybes,tai Ispanai be namu telefono wiifii neveda,bet galima gaut 4G mobilu interneta 24pks,zodziu ne kazkas.Dar reiks aiskintis