QUOTE(IngridaB @ 2023 12 12, 15:57)
Norėjau aviečių pilstyti,bet atidarėme,dar neskaidrus,turi bręsti.
Ir vyšnių dar yra"gazų',turi bręsti.
Saintlina,Tavo Lesius duodasi po pusnis,o mano šanūkas apsirgo,prakosėjo visą naktį.(čia kai nėra anūkų
).Gerai šiandien eina metiniai apžiūrai,tyrimams,apžiūrės veterinorius.
O tai geria pertusiną,valgo medų.
Ot lepus ,iš karto koso.
Man vienais metais taip ir nepribrendo. Metus prastovėjo, ir vis tiek procesas nesibaigė. Pyliau nuskaidrintoją, dar kažką. Pildama į butelius pyliau truputį spirito, kad baigtųsi fermentacija. Ir vis tiek keliems buteliams kamščius nurovė. Šampanas kažkoks gavosi ) bet paskui supykau ir išpyliau, nes skaidrumas neatsirado, tas gazas jautėsi.
Tavo šanūkas medų valgo?
Mano šuo mėsą ne visada ėda, visi kiti produktai išvis iš fantastikos srities.. o ypač saldūs. Nors, tiesa, šakotį tai mėgsta ))
Vakar buvau nustebinta lenkiškų vaistų ar gal reiktų sakyt papildų kaina, palyginti su lietuviškomis. Kadangi mano šunelis vis dar labai jautrus maistui, kartais duodu fermentus. Ir čia pirkdavau 30 tablečių pakuotę po 18-20 pinigų. Daba nebeturi jų nė viena įprastinė e-parduotuvė, pradfėjau googlinti, kas dar prekiauja. Radau vieną vietą, fermentai tie patys, pakuotė, sudėtis tokie pat, tik kad lenkiška pakuotė. Užsisakiau. Vakar atėjo, o ten, pasirodo, trigubai didesnis kiekis, o kaina tik 12 su centais. Pamislinau, gal kas ne taip, padirbta kokia nesąmonė ar kaip. Pagooglinau lenkiškus puslapius - nu tiek ir kainuoja pas juos. Tai kaip čia šitokie kainų skirtumai atsiranda?