Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kava, kodėl nemoki pasirūpinti ir esi dėl to kalta?

Nesuprantu vieno, kai patari tai, ko kitas nežino, pasijauti apkaltinus, kad jis kažko nepadarė, o ne tai, kad pasakius, kaip kitą kartą daryt, kad būtų lengviau.

Pasakysiu kaip aš jaučiuosi. Apšikta nuo galvos iki kojų.

Atsakyti
Pou, aš tavęs absoliučiai niekuo nekaltinu. Ir nei vienos čia nekaltinu. Kaltinu ir keikiu TIK sistemą. Na, ir save, kad nesugebu pataikyti į sistemos vingius.
Atsakyti

Pou, aš tavęs absoliučiai niekuo nekaltinu. Ir nei vienos čia nekaltinu. Kaltinu ir keikiu TIK sistemą. Na, ir save, kad nesugebu pataikyti į sistemos vingius.

Jei tau nepavyks, tikrai galėsiu padėt padaryt, ten paprasta.

O man per sistemą paprasčiau - be to būtų labai sunku, nes vaikas nieko už save nepasidaro ir nepasidarys. Mamai taip pat kartais jau sunku, galų gale, jei galiu pagelbėt, tai ir pagelbėsiu. Va kas ankstesnėje sistemoje buvo gerai ir tikiuosi, kad čia kada nors taip padarys - buvo funkcija, kad galima paprašyt informuot SMS ar į e. paštą, kai atsiranda laisvas talonas - būna, kad žmonės suserga, atsisako.

Tėtį va dabar operuoja, laukiu skambučio. Taip pat pagalbos reiks.

Atsakyti
QUOTE(Acqua ALTA)

Tai esi Lietuvos valstybes tarnautoja ar ne?

O bet tai SKIRTUMAS koks? Iš šono jau mažne kaip tardymas atrodo.. unsure.gif
Atsakyti

Nes sistemos žmonės yra BLOGIS.  Jie net ne žmonės. Jie zombiai.

Jei negali turėti išsilavinimo, jie negali būti išprusę, jie negali patarti, nes jų patarimai yra iškreipti, jie juk dirba tik sistemos labui.

Na praktiškai kaip KGB.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 14 balandžio 2022 - 14:29

Va ko nežinau, tai apie sutartis su elektros energijos tiekėjais. Nepasirašiau, kai buvo laikas, tai dabar kaip tas durnius su durelėm, einu ratais ir nežinau, ką daryt.

Šiandien skambino, siūlo užfiksuoti 72 mėn. kainą. Kaina mažesnė, negu kiti siūlo, bet fiksavimo laikotarpis labai ilgas.

Kaip jūs pasielgėt?

Atsakyti
Pou tiek pat atsakinga už Lietuvos sveikatos sistemos bėdas , kaip ir už Janės karvės pieno riebumą 4u.gif
Jei kam įdomu pasisakysiu , ir vėl apie pinigus :
1.E- sveikatą kūrė ilgai , kainavo daug (40 milijonų ). Neveikia ji normaliai . Lietus nuplauna savaitei ir tt. Netgi vitualaus asistento nėra ... Čia kalbu aš kuri dirba kaip vartotojas su VMI , Sodra, GPAIsu , Intrastatu ir keliomis banko sistemomis . O jei žmogus iš gatvės ? Nusišauk atsidaręs. Vienas gydytojas įkelia duomenis , kitas ne. Vienas rašo siuntimą sistemoje , kitas popierinį . Už tokius pinigus sistema turėtų veikti kaip uoga. Nes aš mačiusi kaip dirba verslas bendroje sistemoje - Lietuva , Lenkija, Ukraina, Latvija - matai visų padalinių duomenis . Ir nekainuoja tokia sistema 40 milijonų .
2. Įrangos pirkimas. Kas prieina prie pirkimų gyvena gerai . Monopolija valstybiniu mastu , kad galima pirkti tik tokią, o ne kitokią įrangą . Skandaliukai vis išlenda spaudoj , kažką iš posto pašalina, bet nei vieno nepasodino dar. Turiu pažįstamų žmonių kurie iš to gyvena ... Puikiai ax.gif Ne iš atlyginimo .
3. Vaistai . Apie skiepus Luety gali papasakoti . Apie brangius vaistus ax.gif biški galiu , kiek susidūrusi . Viena bėda - gali susimokėti ir nepadės. Žinau pvz : turint piktybinį auglį galvoje metai gyvenimo kainavo apie milijoną litų . Normalaus gyvenimo ax.gif
4. Kyšininkavimas. Kodėl turiu mokėti dar kartą ?
5. Nesutinku kad visi lygūs kaip komunizme . Turėtų būti diferencijacija - kas daugiau moka , daugiau gauna . Dabar visi lygūs : ty žmogus sumokėjęs 10 000 Eur kas metai ir pusę gyvenimo darbo biržoje prakabojęs ...
6. Prastas gydytojų paruošimas Lietuvoje .
7... jau tingiu rašyti

Niekur kitur negyvenau , nebandau lyginti . Lyginau , kiek moka Amerikoje už sveikatos draudimą ir Lietuvoje ax.gif Su savo drauge - ji žino skaičius , aš mokus susiskaičiuoti ( nebuhalteriui , gaunančiam atlyginimą gal ir sudėtinga) . Ne toks jau didelis skirtumas gaunasi kas mėnesį , jei esi normaliai dirbantis žmogus . Aš jei esu sveika Lietuvoj -negaunu jokių paslaugų . Jos paslaugos Amerike aprašytos - žino kokie tyrimai priklauso ir tt. Sveikam būti neapsimoka ?
Tobulas pacientas, kuris vis po truputi serga, gauna nemokamus vaistus ir niekaip nemiršta 4u.gif Bet pastoviai lankosi pas gydytojus mirksiukas.gif

Luety UK bankų sistema durna. Lietuvoje nuėjei ir susitvarkei . O UK sudėtingai ten - el prisijungimus gali tik paštu siųsti . O kai Velse vis lyja , tai visi laiškai ateina šlapi . Pavaikščiojo į banką mergytė , kol pavyko prisijungti ir sužinoti sąskaitos NR. Nes banke pasakyti ar užrašyti negali netgi sąskaitos NR:D biggrin.gif biggrin.gif
O seniems žmonėms UK rojus , lyginant su Lietuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 balandžio 2022 - 14:47
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 14, 14:08)

QUOTE(Pou @ 2022 04 14, 14:27)
<p>Nes sistemos žmonės yra BLOGIS.  Jie net ne žmonės. Jie zombiai.</p>
<p>Jei negali turėti išsilavinimo, jie negali būti išprusę, jie negali patarti, nes jų patarimai yra iškreipti, jie juk dirba tik sistemos labui.</p>
<p>Na praktiškai kaip KGB.</p>
<p> </p>

Na ,kava ,nemoki tinkamai nei sirgti ,nei i sistema pataikyt.
Gaila ,pou ,kad teko mums viena kita abipusiskai nusivilti.Toks jau gyvenimas,nusivylimai neisvengiami.Sistema ir jos zmones tik patys sau faini.Tu tokia esi ,tavo sistema faina tik tau.O ne kavaisucitrina.
Atsakyti

Dusia, patikslinsiu - pasirodo, geras pacientas, tas kuris neserga. Nes aš taip pat nesenai sužinojau - šeimistams moka už prisirašiusių galvas, o ne už apsilankymų skaičių, aš galvojau, kad už apsilankymus. Tai mano vyras kol kas yra idealus. Jam vis skambina, kad ateitų pagal programas, o jis vis laiko neturi. 

Aš tai nelabai kokia, nes tenka lankytis.

Kaip tu ir sakai, kol nesusitvarkau galvos, tol ir sergu.

Beje, atknisau labai gerų pratimų rankoms, darau, po čiut čiut gerėja. Bet magnetas padeda stebuklingai, reiks vasarą per visų atostogas, kai žmonių nėra, nulėkt, 5 procedūrų per akis būtų.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 14, 15:46)
<p>Dusia, patikslinsiu - pasirodo, geras pacientas, tas kuris neserga. Nes aš taip pat nesenai sužinojau - šeimistams moka už prisirašiusių galvas, o ne už apsilankymų skaičių, aš galvojau, kad už apsilankymus. Tai mano vyras kol kas yra idealus. Jam vis skambina, kad ateitų pagal programas, o jis vis laiko neturi. </p><p>Aš tai nelabai kokia, nes tenka lankytis.</p><p>Kaip tu ir sakai, kol nesusitvarkau galvos, tol ir sergu.</p><p></p><p>Beje, atknisau labai gerų pratimų rankoms, darau, po čiut čiut gerėja. Bet magnetas padeda stebuklingai, reiks vasarą per visų atostogas, kai žmonių nėra, nulėkt, 5 procedūrų per akis būtų.</p>

Aš tobulas biggrin.gif
Buvo tarpas gal kokis 5 ar 7 metus nebuvau nei pas savo gydytoją nei pas ginekologę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na ,kava ,nemoki tinkamai nei sirgti ,nei i sistema pataikyt.
Gaila ,pou ,kad teko mums viena kita abipusiskai nusivilti.Toks jau gyvenimas,nusivylimai neisvengiami.Sistema ir jos zmones tik patys sau faini.Tu tokia esi ,tavo sistema faina tik tau.O ne kavaisucitrina.

AA, ar tu nemoki skaityti? Dirbau sistemoje, ko nesikratau. Dirbu kitoj sistemos pusėj. Paskaityk, kas yra NVO. Tai yra spaudžiu sistemą, kad ji priimtų palankius sprendimus sergantiesiems.

O dabar dirbu namuose. Slaugau vaiką. Gal nori padirbti mano darbą? 24 val. per parą.

O kad nusivylei, nieko tokio. Kaip ir minėjau, toks jau aš žmogus - nuviliantis. Ne visiems lemta gimti tam, kad džiuginti.

Ir jei žinotum, kokia aš sau ne faina, tai nesakytum. Kuo didžiuojuosi - tai savo Tėvais, Sese, Sūnumi, artimaisiais. Su visais jų tobulumais ir netobulumais.

Atsakyti
Pou , Muka darom po švenčių kavagėrį ? Man visur patogu - aš ratuota. Atsidalinsiu suskiais pomidoriukais ... Pasipliurpsim 4u.gif Antra dienos pusė ir ne penktadienis ? Akriukas, senamiestis ?
Atsakyti