Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Žolia , kad sunku fiziškai velti tai žinau . Buvus porą kartų vėlimo kursuose. Mano tokie menki vėlimai , tik pasibandymai ... Bet vis tiek mažiau akis vargina negu kompas arba mezgimas. Kompas ir dešinę ranką labai vargina , jei dirbi su pele. Aš tai rankas pasaugau , darbui (kompui) ir mezgimui reikalingos. Bijau persitempti.
Amadėja* o kartais ne Lenkijos firma? Iš ten jei siunčia būna iki dviejų savaičių.
Saintlina, labai žiauru tai kas atsitiko tavo draugės žento šeimoje...
Mano tokia nuomonė: laidoti tėvus yra mūsų pareiga. Skauda, baisu , bet toks gyvenimas.
O tėvams vaikus žiauri bausmė. Apsaugok viešpatie.

Lietuviška...bet po to radau blogų atsiliepimų

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau, kad Žolia patarė veltas tapkes šąlančioms kojoms, tai tikrai pritariu. Gavau iš jos dovanų, tai pamiršau, kaip kojos šąla biggrin.gif O ir tvirtos jos. Va, įlindau neprašyta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Grįžom į Lt, kaip į kokią Antarktida, pūga baisi, važiuojam namo lėtai. MB keikiasi prie vairo 😀

Kontrastas po Madeiros žiaurus

Koks puslapis? Įdėk nuorodą, pracekinsiu kaip jie man atrodo. Jei užsiima kokiu dropsipingu iš kiniečių, tai gali ilgai užtrukt. Bet jei neatraso, tai gali būt aferistai 

tavovaikams.lt

Pirkau dvi dėliones su vėliavom, bet kažkas neok su jais pasidarę... Kažkaip nepračekinau prieš užsakant...

Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2023 12 11, 19:17)
Sveikos 4u.gif Jau, kad Žolia patarė veltas tapkes šąlančioms kojoms, tai tikrai pritariu. Gavau iš jos dovanų, tai pamiršau, kaip kojos šąla biggrin.gif O ir tvirtos jos. Va, įlindau neprašyta biggrin.gif

ačiū , Liniux, už teigiamą atsiliepimą 4u.gif
Dar šiek tiek apie šąlančias kojas . Kadangi ilgą laiką man pačiai šalo (iki kol pradėjau velt biggrin.gif ) , tai ieškojau priežasties. Radau tokios info, kad kojos šąla, kai kepenys blogai dirba. Nežinau, kiek tai pagrįsta info. Bet karts nuo karto margainio aliejų pageriu.

Aš esu buvus užsipirkus ala ugsų iš feikinio psl. rolleyes.gif Tai gerai, kad info buvau išsisaugojusi screnais. Kreipiausi į banką, grąžino pinigus bankas.
Atsakyti
Žolyte,iš senų laikų žinau apie Tavo rankeles. wub.gif wub.gif Sunkus hobis. 4u.gif
Kur yra pirkti margainio aliejaus?Vaistinėje?Maniškiui pastoviai kojos šąla. ax.gif
Vat kas sąžiningos siūlų pardavėjos,iš karto išsiunčia.Neteko apsigauti.O glaisto kažin ar sulauksiu?Jau parašiau žinutę,kur mano glaistas?Tyla. bigsmile.gif bigsmile.gif

Kaip ir draudimas.Dar rašinėjuosi. blink.gif blink.gif Išvis į žinutę nebe atsakinėja.Jie galvoja,kad man kantrybė baigsis.Jei apsirinka. biggrin.gif mirksiukas.gif Vistiek dabar žiemą man niekas stogo jau nepakeis,rašinėsiuosiu toliau. tongue.gif
Atsakyti

tavovaikams.lt

Pirkau dvi dėliones su vėliavom, bet kažkas neok su jais pasidarę... Kažkaip nepračekinau prieš užsakant...

Bet firma egzistuoja. Tai gali kreiptis į vartotojų teises. Dar prieš tai pagrasink, kad paskelbsi fb aferistų apgavikų grupėj. Gal sureaguos 

Atsakyti

Labas rytas,

mano sesuo taip pat buvo užsipuolusi ant aferistų. Nei prekių, nei pinigų. Bet taip nieko ir nepešė, nes būtų reikėję pareiškimą rašyt ir t.t. Nusprendė, kad nervai svarbiau.

Atsakyti

Bet firma egzistuoja. Tai gali kreiptis į vartotojų teises. Dar prieš tai pagrasink, kad paskelbsi fb aferistų apgavikų grupėj. Gal sureaguos 

Atrašė pagaliau. Tipo išsiuntė. Na, gal tikrai "kamščiai" terminaluose.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, Lyja sninga niuruma. Noriu pas mešką... iki pavasario pamiegoti kartu šiltai :D . Ingrida yra ir siūlų pardavėjų aferistų...  fb skundžiasi mergaitės. Susitvarkiau kojinių siūlus. Pasisvėriau likučius. Susirašiau. Tris metus nieko pirkti negaliu... Šiandien kitus ne kojinius baigsiu tvarkyti. Gal sutramdysiu drakoną :rolleyes:​ . Viltis yra...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 gruodžio 2023 - 08:57
Labas dienas. Oras pagerintas šiandien biggrin.gif Išėjau su šuniu - žiema buvo, grįžau - lyja ir šlapia košė. Kai parvažiuosiu iš darbo gal jau visai per balas reiks reiks braidyt?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 12, 08:57)
Noriu pas mešką... iki pavasario pamiegoti kartu šiltai biggrin.gif

kad nešalta ir be meškos daba smile.gif aš šian taip sukaitau ryte, visa šlapia grįžau. O net šilto megztinio nesirengiau. Vakare gal reiks vasarinę striukę neperšlampančią rengtis? Arba šiltesnę ant maikės trumpom rankovėm.
Atsakyti