Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 12 11, 10:23)
<p>Luety, gaila išėjusios, gaila ir artimiausių, kai tokios aplinkybės, nes sąžinė gali graužti, kad kažko nesužiūrėjo...
</p><p></p><p>Labai ačiū už patarimus visoms  4u.gif​ </p>



QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 11, 10:28)
Luety užuojauta  4u.gif

Nedusina tų senukų Lietuvoje niekas. Žmonės miršta, jauni ir seni ... Į pasą mirtis nežiūri.
Miršta visi  - ministrai , prezidentai ir tt.

Luety, pas mus tas dėžes stato krovinių pervežimo kompanijos, o ne įmonės kurios kažkuo prekiauja... Nes labai patogu , sutaupo. Kurjeris atvažiavo ir sukrovė  - nereikia sukti ratų po rajoną. Ir žmonėms patogu - kada gali tada pasiima.  Lietuvos paštas paskutinis pradėjo statyti. Tai dabar jokių eilių pašte nebėra...  Ir dar "pratina" tuo, kad pigiau gaunasi siųsti per paštomatus.



QUOTE(saintlina @ 2023 12 11, 10:51)
Luety, užjaučiu labai  4u.gif  4u.gif

Ale žinai.. nerašiau čia, nes liūdna labai buvo ir kažkip nesinorėjo ir kitiems to užmest.. prieš savaitę mano draugė žentą palaidojo. Draugė mano vienmetė, vaikai mūsų vienmečiai - tai va ir žentas buvo visai dar jaunas. Vaikiukas penkių metų liko. Ir sesuo jo medikė buvo, daktarai savi aplink - niekuo negalėjo padėt. Tai va..



Aciu,mergaites,kazkaip sopa,akys slapioj vietoj,neseniai abi snekejom,kai buvo cia,dziaugesi,kad ju nama renovavo,kad nauji vamzdziai kad grazu,o net negryzo i ta buta.
Kazkaip,atrodo,jei butu nevaziavus namo,but nenukritus nuo laiptu,but nepatekus i ligonine....jei butu davus zinot ministrui giminei,gal prieziura but atsakingesne,dabar gali est save,o ypac dukros nu bet nieko nebepakeisi,yra auksciausiojo ranka.
Gavau siulus,bet esu tokia negera sirdyje,kad net megzt nenoriu,neina susikaupt.
Vaziuosiu i soda,nes nelyja,nusikirpsiu bent avietes,gal galva vejas prapus,bus lengviau.
Saintlina,labai gaila jaunu zmoniu,kurie iseina tikrai ne laiku.Jiems gyvent ir gyvent. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 gruodžio 2023 - 13:06
QUOTE(Luety @ 2023 12 11, 13:04)

Vaziuosiu i soda,nes nelyja,nusikirpsiu bent avietes,gal galva vejas prapus,bus lengviau.



važiuok, gal bent šiek tiek palengvės, kai kažkuo kitu būs galva užimta 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif Norėjau gero, gavosi kad pasireklamavau biggrin.gif
Saintlina, nupirk jai be papuošimų, natūralios (nedažytos turiu omeny) spalvos vilnos ir nešios smile.gif
Luety, kainos visaip. Be dekorų 40-45. Jei padą prisiuvu iš odos-brangiau. Jei visokias rožes/sages reik velt papuošimui -55-60 €. Nu įvairiai. Nepigu, bet darbas suvelt sunkus, jėgos reik.Paskui tas smulkmes siuvinėt, siūt.
Dusia, kad su tais dekorais man tirpt rankos pradeda, regėjimas suprastėjęs. O užsako dažniausiai tas sudėtingesnes. Visi nori gražių wub.gif Dar ir FB nervina su pastoviais keitimais . Čia kurią dieną dingo visas susirašinėjimas su pirkėjom. Nu nerandu ir visks. Radau pagaliau, bet jau prisinervinau... Tai visokie pagaliai į ratus nervinę sistemą trumpina biggrin.gif . Veliu, bet jau nededu pastangų, kad pasireklamuot, daugiau pritraukt ir pnš.. Be dekorų tai su džiaugsmu veliu, o ta smulkmė nebelabai patinka. ax.gif Nes negaliu daryt puošimų atmestinai, tokia jau esu, o kai daryt nuo dūšios- ilgas ir kruopštus darbas ax.gif Jau ne viena vėlėja, kurios čia SM kartu pradėjom, baigė vėlimus ax.gif

Luety, užjaučiu dėl draugės netekties console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 11 gruodžio 2023 - 13:57

Luety, kai situacija prasta, tai nepadeda ir pačio ministro statusas. Gi prieš kiek metų jaunas sveikatos apsaugos ministras mirė. Sunki liga neatsižvelgė nei kad jaunas, nei kad ministras.

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2023 12 11, 13:49)

Saintlina, nupirk jai be papuošimų, natūralios (nedažytos turiu omeny) spalvos vilnos ir nešios smile.gif



gera mintis smile.gif ainu ieškot vėl, kur tu ten fb. Jei belsis kolis - tai ten aš smile.gif
Atsakyti

Sveikos, oj, kad prisišokau 6ad.iki paryčii. Skaufa kijas ir rankų nepakeliu 😂

Su tuo elektris pasaugojomu žiauru. Nežinom ką daryt. Atiduodant 33proc.tik abonentas kainuotų, bet klausimas ar užteks tada, o mokėt lyg po 7ct. Plėšikai!

Atsakyti

Dar klausimas. Gal kas susidūrėt, kad iš el.pardės nuperki kažką ir neatsiunčia, nekalba, neatrašo. Ką daryt???

 

Praėjo 2 sav, o man reik Kalėdoms...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gruodžio 2023 - 14:41
QUOTE(Amadėja* @ 2023 12 11, 14:41)
<p>Dar klausimas. Gal kas susidūrėt, kad iš el.pardės nuperki kažką ir neatsiunčia, nekalba, neatrašo. Ką daryt???</p>
<p> </p>
<p>Praėjo 2 sav, o man reik Kalėdoms...</p>


o per kiek žadėjo atsiųst? Parašyk dar vieną laišką, kad kreipsies ir Vartotojų teises. Jei nesureaguos per kelias dienas, ten ir kreipkis.
Atsakyti

o per kiek žadėjo atsiųst? Parašyk dar vieną laišką, kad kreipsies ir Vartotojų teises. Jei nesureaguos per kelias dienas, ten ir kreipkis.

Nerandu termino. Tai ir skambinau pasiklausti...

Atsakyti
Žolia , kad sunku fiziškai velti tai žinau . Buvus porą kartų vėlimo kursuose. Mano tokie menki vėlimai , tik pasibandymai ... Bet vis tiek mažiau akis vargina negu kompas arba mezgimas. Kompas ir dešinę ranką labai vargina , jei dirbi su pele. Aš tai rankas pasaugau , darbui (kompui) ir mezgimui reikalingos. Bijau persitempti.
Amadėja* o kartais ne Lenkijos firma? Iš ten jei siunčia būna iki dviejų savaičių.
Saintlina, labai žiauru tai kas atsitiko tavo draugės žento šeimoje...
Mano tokia nuomonė: laidoti tėvus yra mūsų pareiga. Skauda, baisu , bet toks gyvenimas.
O tėvams vaikus žiauri bausmė. Apsaugok viešpatie.

Atsakyti
Zolyte,aciu uz apzvalga ir kaininka,gal kada susigundysiu,kazkaip dabar uztenka mano nusimegztu vilnoniu kojiniu,dar kajeno isgeriu kasdien su siltu vandeniu,tai dega kojos.
Amadeja,gal ant kokiu skameriu uzsirovei?Butu gaila,o siuo laikotarpiu ju labai padaugeja.
Man siandien atejo visi trys siuntiniai,kurie buvo susilaike.Tik ka atnese dantu pasta,perku vienoj privacioj firmelej be fluoro ir kitu priedu,su arbatmedziu,labai gerai dezinfekuoja burna,o kita su soda,kiek pabalina mano senus dantukus,kad ir senus,bet savus.
Padirbejom sode,nureziau avietes,isravejau agrasto,serbentu krumus,prizele viduj,isravejau meskiniu cesnaku lysve,pastarnoku lysve,prisiroviau pastarnoku,tai traukiau is labai dregnos zemes ir be vargo.MB nupjove zole,sunese avieciu kamblius i kompostine,mano isravetas zoles surinko bambedamas.Nuvale apipuvusius ir suleidusius laiskus baltus svogunus,tai surinkau visus ir sukisau i zeme siltnamyje,tuoj isleis laiskus,bus svieziu,gaila ismest.Nuvale geltonu svogunu,tie labai gerai laikosi,parvezem namo.Turejau tris parsiukus-cukinijas sodo nameli,radau tik kose ant stalo,ar peles ar ziurkes susmulkine iki koseles.Viska isvale MB,sutvarke,ismete ir padejo melynu tableciu porcija vietoj to.

Gryzom,prikepiau lietiniu su varske,eisiu megzt dabar.
Atsakyti

Sveikos. Grįžom į Lt, kaip į kokią Antarktida, pūga baisi, važiuojam namo lėtai. MB keikiasi prie vairo 😀

Kontrastas po Madeiros žiaurus

Dar klausimas. Gal kas susidūrėt, kad iš el.pardės nuperki kažką ir neatsiunčia, nekalba, neatrašo. Ką daryt???

Praėjo 2 sav, o man reik Kalėdoms...

Koks puslapis? Įdėk nuorodą, pracekinsiu kaip jie man atrodo. Jei užsiima kokiu dropsipingu iš kiniečių, tai gali ilgai užtrukt. Bet jei neatraso, tai gali būt aferistai 

Atsakyti