</p><p></p><p>Labai ačiū už patarimus visoms </p>
Nedusina tų senukų Lietuvoje niekas. Žmonės miršta, jauni ir seni ... Į pasą mirtis nežiūri.
Miršta visi - ministrai , prezidentai ir tt.
Luety, pas mus tas dėžes stato krovinių pervežimo kompanijos, o ne įmonės kurios kažkuo prekiauja... Nes labai patogu , sutaupo. Kurjeris atvažiavo ir sukrovė - nereikia sukti ratų po rajoną. Ir žmonėms patogu - kada gali tada pasiima. Lietuvos paštas paskutinis pradėjo statyti. Tai dabar jokių eilių pašte nebėra... Ir dar "pratina" tuo, kad pigiau gaunasi siųsti per paštomatus.
Ale žinai.. nerašiau čia, nes liūdna labai buvo ir kažkip nesinorėjo ir kitiems to užmest.. prieš savaitę mano draugė žentą palaidojo. Draugė mano vienmetė, vaikai mūsų vienmečiai - tai va ir žentas buvo visai dar jaunas. Vaikiukas penkių metų liko. Ir sesuo jo medikė buvo, daktarai savi aplink - niekuo negalėjo padėt. Tai va..
Aciu,mergaites,kazkaip sopa,akys slapioj vietoj,neseniai abi snekejom,kai buvo cia,dziaugesi,kad ju nama renovavo,kad nauji vamzdziai kad grazu,o net negryzo i ta buta.
Kazkaip,atrodo,jei butu nevaziavus namo,but nenukritus nuo laiptu,but nepatekus i ligonine....jei butu davus zinot ministrui giminei,gal prieziura but atsakingesne,dabar gali est save,o ypac dukros nu bet nieko nebepakeisi,yra auksciausiojo ranka.
Gavau siulus,bet esu tokia negera sirdyje,kad net megzt nenoriu,neina susikaupt.
Vaziuosiu i soda,nes nelyja,nusikirpsiu bent avietes,gal galva vejas prapus,bus lengviau.
Saintlina,labai gaila jaunu zmoniu,kurie iseina tikrai ne laiku.Jiems gyvent ir gyvent.