Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety , svarbu gauti žali siūlai nesiskitų , jei skirtingų partijų . Man megztukui labai skiriasi spalvos... Bet užsakovė sakė nekreipti dėmesio, tegul kiti galvoja kad toks sumanymas.

Niekada negalvoju, kad naminio maisto gamyba, pasivaikščiojimas ar sportavimas yra laiko gaišimas... Tai elementarus pasirūpinimas savimi. Jei nelieka laiko SAU, tai ne gyvenimas. Tai vergovėsmile.gif Megzti nereiktų daugiau kaip 6 val per dieną. Dėl sveikatos . Rankos + sėdėjimas. Sėdėjimas peilis nugarai , kraujotakai ir tt.
Lietuvoje jei būna dvi valandos per savaitę kai nereikia lempos mezgimui tai jau daug... Toks metų laikas. Niuruma. Nuo trijų karalių diena vis ilgyn , gal bus šalčių sausio mėn ( žada visokie oro žinovai ), tai gal bus šviesiau. Kai šalta būna saulėta.
PS vaikščioti galima anksti ryte arba vakare, kai jau tamsu ... Mudu dažniausiai einam pasivaikščioti vakarais, kai jau darbinius kompus išjungiam. Ryte aš esu tinginė smile.gif Vasara kaime sutinku. Žiema ne mano metų laikas...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 08, 09:30)
Luety , svarbu gauti žali siūlai nesiskitų , jei skirtingų partijų . Man megztukui labai skiriasi spalvos... Bet užsakovė sakė nekreipti dėmesio, tegul kiti galvoja kad toks sumanymas.

Niekada negalvoju, kad  naminio maisto gamyba, pasivaikščiojimas ar sportavimas yra laiko gaišimas... Tai elementarus pasirūpinimas savimi. Jei nelieka laiko SAU, tai ne gyvenimas. Tai vergovėsmile.gif Megzti nereiktų daugiau kaip 6 val per dieną. Dėl sveikatos . Rankos + sėdėjimas. Sėdėjimas peilis nugarai , kraujotakai ir tt.
Lietuvoje jei būna dvi valandos per  savaitę kai nereikia lempos mezgimui tai jau daug... Toks metų laikas. Niuruma. Nuo trijų karalių  diena vis ilgyn , gal bus šalčių sausio mėn ( žada visokie oro žinovai ), tai gal bus šviesiau. Kai šalta būna saulėta.
PS vaikščioti galima anksti ryte arba vakare, kai jau tamsu ... Mudu dažniausiai einam pasivaikščioti vakarais, kai jau darbinius kompus išjungiam.  Ryte aš esu tinginė smile.gif Vasara kaime  sutinku. Žiema ne mano metų laikas...



Na tikrai 6 val neismezgu per diena,pavargciau.Ryte man nesimezga,tokia natura,taip,kaip ir vakare -nesivaiksto.Ir isvis,seniam tamsoj geriau namie sedet.Rega ne ta,saligatviai nelygus,jaunimas siautejantis,geriau saugiau.
Man anksti ryte irgi nieko nesinori,tik issijudint,dar po truputi pasimankstint,po kompa pasivaiksciot,o po antros kavos apie 12 issijudinu jau,tada jau pietus reik daryt,tai mezgimui lieka kazkur nuo 16 val.Ir tai labai labai gerai.
Buna,kad reikia megzt is ryto,kai uzsakymas,kartais ir ukvata yra ,kazkoks naujas vezantis projektas...zodziu,visi mes turim savo rezima,nesam kareiviai,visi pagal viena duda nesirikiuojam. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man pats geriausias mezgimas yra ryte. Kai galva tuščia. Nuo 6 iki 8, jei taip anksti atsibundu . 16 val pas mus jau tamsuma.
Pasivaikščioti ar pasportuoti po darbo yra gerai - pravalo galvą nuo durnų minčių . Darbe problemos (o kur jų nėra) , dar kokia neskani info išlindo ... Pasportavai , pasivaikščiojai - galva švari prieš miegą .
Luety , kiekvienas turi savo dienotvarkę wub.gif . Mano dabar tokia .
Maisto kasdiena negaminu . Mano MB išrankus maistui - jokių pusfabrikačių nevalgys. O gamintą maistą neišrankiai , sriubą 2 dienas drąsiai . Mėsos pasikepu lėtu kepimu daugiau . Salotas susitarkuoti trunka 20 min. Paprastą maistą pasigaminti netrunka daug laiko... jei ten maltas, permaltas, perkeptas tai ir žaidi valandą.
Pavalgei rimtos mėsos ir sotus iki kitų pietų ... Pririjai bulbų ar kruopų už 4 val vėl alkanas.
Tokia mano nuomonė.




Atsakyti

Sveikos,

Luety, tikriausiai apskritai nemėgsti valgyt gaminti? Man tai patinka gaminti, net jei pati ir nevalgyčiau visai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 12 08, 12:29)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Luety, tikriausiai apskritai nemėgsti valgyt gaminti? Man tai patinka gaminti, net jei pati ir nevalgyčiau visai.</p>



Kazkada,kai vaikai buvo namie,tai gamindavau,kaip ir visos mamos ir net mintyse nebuvo,kad negamint,o ir iki siol gaminam ir valgom tik namie.Senatvej noreciau tarnaites,kad gamintu ax.gif ax.gif tvrkytu namus biggrin.gif biggrin.gif galeckau tai sau leist,cia pilna tokiu firmu.Bet,kai pagalvoju,kad kazkas svetimas valys mano namus,vaikscios po visus kambarius,pasirodo,kad nesu tam subrendus-neapsikesciau,tad viska darau pati.Prie maisto gamybos labai MB prisideda,jam labai patinka,tik tingisi daznai.
Siulu taip ir nepristate jpklmn.Ryte parase,kad bus nuo 8 iki 12:30 ir nebuvo.Dabar jau tik ryt.Nu ir ka veikti?
Atsakyti

Siulu taip ir nepristate jpklmn.Ryte parase,kad bus nuo 8 iki 12:30 ir nebuvo.Dabar jau tik ryt.Nu ir ka veikti?

Aik megztinių pribaigti.  Iki Kalėdų, kad visi seni darbai būtų baigti :D  :D​ 

Atsakyti

Ir ananaso skonį, ir rožės aromatą pajutau  :wub:

Smagios jūsų atostogos :super:  kiek dar laiko būsit?

Sekmadieni jau skrendam į Londoną. Bet grįšim čia tikrai 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

tamsu,vejas,lietus,siaubas. doh.gif
Moteris is Glazgovo,pamate Instagramoj mano kojines su seneliais salciais ir isprase parduot.Sutarem £18,5 ir plius siuntimo kastai.Gerai,kad turiu dar siulu tokiu,megziu dar vienas. biggrin.gif biggrin.gif
Ingrida jau gyvena kaledu nuotaikomis,o as stumiu tas nuotaikas tolyn.
Anidanda turbut namie,ilsisi po keliones. 4u.gif
Grazios dienos.
Atsakyti

Aš čia, namo tik rytoj 

Atsakyti
Rasei,kad penktadieni isskrendat i Londona,tai galvoju,tuojau ir i LT,nes is Londono daug skrydziu i Lietuva. wub.gif
Nu ir nera mano siulu siuntinio,matyt musu teritorijos pastininkas serga,ir niekas neperima jo darbo,nes maciau mieste pilna pastininku,o pas mus neatejo,Royal mail apse raso,kad siandien atnes nuo 7:30 iki 11:30 ir neatnese,ir nemaciau musu pastininko.
Kas per tvarka darosi,protu nesuvokiama.Pries tai tutejom puiku pastininka,snekus malonus,atleido,sustambino apylinkes,musu senasis pastininkas atsisake dirbt toliau,atejo naujas,Ar lietus ar vejas,ar sniekas,tas pastininkas eina su sortais,plika galva,zinoma,kad persalo,susirgo.Paskutini karta ,kai buvo,galva buvo itraukta i pastininko striuke,kojos plikos su sortais,o dantis kaleno.Sakau susalot,sako yes.Asilas neraliuotas.Kaip pikta.Ir pasiimt negaliu nueit,nes be pirmadienio nedirba tas punktas,kur atiduoda,O buvo,kad dirbdavo ir savaitgalyje.O dabar dar kalediniu siuntiniu mase,ir darbo valandos sutrumpintos.Nu bet kas darosi,kas pasidare su zmonem,su valdininkais.?Kazkoks kosmaras visur.
Pries 6 menesius siunta pabranginta,siandien nueinu i pasta,viskas tas pats,kaip siusdavau,bet siuntos kaina pabrango 0,85pensais.Buvo 3,05,dabar 3,90££.Siaubu siaubas viskas.
Uz elektra ir dujas mokedavau £65-69ni menesi,dabar jau reikia moket 169£.Kas bus toliau????Darosi baisu.
pabumbejau....
Atsakyti

Sekmadienį į Londoną, ne šiandien.

Pas mus tai pabrango elektros pasaugojimas 🤬, bl...tik ką elektrinę pasistatėm ir vat tie gobšuoliai niekaip žmonių nenori palikt nepriklausomais, numauna paskutinius triusikus 

Atsakyti