Nedraugauju su vašeliu,jei reikia,galiu,bet nedraugauju.Kažkada ir staltiesę esu nunėrųsi ir pagalvėms užvalkalų galams pagražinti.Bet dabar jau nebent ką apnerti,numezgus.
Nedraugauju su vašeliu,jei reikia,galiu,bet nedraugauju.Kažkada ir staltiesę esu nunėrųsi ir pagalvėms užvalkalų galams pagražinti.Bet dabar jau nebent ką apnerti,numezgus.
Ai cia pabandziau tokiu niekuciu kalediniu,kol siulu laukiau.
Man vaselis ar virbalai-jokio skirtumo.Kai pavargstu nuo virbalu,imuosi vaselio.
Linkėjimai iš rytietiško stiliaus atogrąžų sodo 🥰. Vakar supratau kad madeira yra nauja mano mėgstamiausia pasaulio vieta 😆
Natūralus baseinai vandenyno pakrantėj, bangos priešą vandens
Pas Luety visi namai rankų darbo ne tik rankos auksinės, bet ir idėjų tiesiog knibždėlyną turi. Aš tokią draugę turiu, kuri sako - aš neįsivaizduoju, kaip žmonės neturi ką veikti. Pas mane milijonas minčių, man trūksta laiko viskam, ką noriu padaryt. Tai va ir Luety tokia, pilna minčių ir projektų. Labai faina
Natūralus baseinai vandenyno pakrantėj, bangos priešą vandens
Kaip faina
Ir ananaso skonį, ir rožės aromatą pajutau
Smagios jūsų atostogos kiek dar laiko būsit?
Anidanda vaizdai nuostabūs !!! Noriu vėl, nes per savaitę mudu visko nepamatėme...
Luety Tavo darbai kaip visada nuostabūs
Savaitgaliui truputis pramogų sostinėje.
Mezgu ir aš... kiek laiko lieka nuo darbo, sporto, namų ūkio darbų.
Labas rytas.
Anidanda,rojus žemėje.
Planuose miestas buvo šeštadienį,gerai vakar pažiūrėjau mano siūlai bus laikomi paštomate iki rytojau ryto.Na ką reikia šiandien važiuoti.
O mane užnešė ant nykštukų )) nusipirkau tris - pradedu jausti kalėdinę nuotaiką )) [url=https://www.part.lt/perziura/f2517ab34238e316a82dd8c7c2dabd86473.jpg][/URL]
Anidanda,noresi pasilikt,tiek geliu,pauksciu,skanumynu ir vaizdu.
Saintlina,esu mezgusi kelis gnomikus.Ju yra visom sventem,visokiu pavidalu.
Man tai nervas ima,truksta laiko.Kol apsikuopi,kai oras geras dar reik prasivedziot,tai pietus pagamint,si bei ta,ziurek vakaras,o prie lempos nesmagu megzt.Noriu dar snaigiu nunert,nu bet nera laiko visai.O kiek nebaigtu darbu ,o kiek dar norimu padaryt ne man nuobodu nera niekada,man tik pikta,kai reikia laika svaistyt edalo darymui. kuri per keleta minuciu sunaikini.
Labai jauki Ingridos kavyte.