Tai sukėliau šaršalą...
Jaučiuosi kalta, kalta ir dar kartą kalta.
Viską perskaičius supratau viena esu kvaila neišmani boba, nesugebanti pasirūpinti savo mama. Tik kai pagalvoju, kiek tokių vaikų kaip aš, o kiek senolių net durnų vaikų neturi, ir kiek e.bankininkysčių neturi, ir neįsivaizduoja, kas ta e.sveikata, ir kiek daugių daugiausia žino registratūros telefoną, kuris ištisom valandom registruoja pacientą, ir į kurį prisiskambinus pasakoma, kad jau dabar pirmiau reikia siuntimo, o gavus siuntimą pasakoma, kad jau siuntimo nereikia, nes nėra talonų. Ir niekas nežino, kada jų bus.
Kitur blogiau? Gal. Bet man nuo to ne geriau. Kaip ir pvz. šeimai, kur tėvai uždirba minimumus ir augina kelis vaikus tikrai nepasidaro geriau pagalvojus, kad o Afrikoj vaikai iš bado miršta.
Beje, mano savivaldybės kaimų gyventojai 2 šventines dienas negalės pajudėti iš vietos, jei neturi mašinuotų vaikų ar išvis jų neturi. Autobusai nevažinės. Kažkas norėjo į bažnyčią, kažkas ant kapų, kažkas pas artimuosius. Deja... Viskas žmogui, Žmogus didžiausia vertybė ir t.t., ir pan. čia aš sapnavau, kažin, tuos lozungus? Ir jeigu jie vis dar egzistuoja, tai gerai būtų pateikti sąrašus, kas įeina į Žmonių kategoriją. Akivaizdu, kad ne visi.