Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.

Norėčiau išgerti rytinės  kavos kalnuose... Dėkui Ingrida  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,

kalnu vaizdelis labai mielas,o pas mus is vakaro minus 2,o pusiaunakty persiverte i siluma iki 8 ir lietus.Tamsu,reikia elektros,lyja,bjauru nuotaikos nera.Tokio slykstaus rudens nepamenu.Nors jau ziema gi.bet orai nesikeicia.
Mezgu antra melyna kojine,gerai,kad turiu mezgima,tai kiek nuotaika praskaidreja. ax.gif ax.gif
Atsakyti

Luety, na bet UK tokia ir yra, toks klimatas :), kokią grožinę knygą bepaimk, nežinia kiek amžių atgal parašytą, orai ten nesikeičia :)

Tikrai reik jums abiems į Ispaniją :)

Labas rytas  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 12 03, 10:21)
<p>Luety, na bet UK tokia ir yra, toks klimatas smile.gif, kokią grožinę knygą bepaimk, nežinia kiek amžių atgal parašytą, orai ten nesikeičia smile.gif
</p><p>Tikrai reik jums abiems į Ispaniją smile.gif</p><p></p><p>Labas rytas  wub.gif​ </p>


na,ne visai toks koks siemet.Kazkaip budavo sausiau rudeni ir ne salta.O jau tokios kaitos,kad is vakaro minus 2,o vidurnaktyje plius 8 tai isvis nepamenu.Zinoma,visur ir viskas keiciasi,darosi orai,panasus i Airijos orus.Nesmagu labai,o ir sodas nebaigtas liko,slapia ieit neimanoma,avietes nenukarpytos,svogunai,cesnakai neseti,zole nenupjauta.Zodziu eina nakum,toks oras sienet.Sorry. ax.gif ax.gif
Atsakyti

Net nusikvatojau :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Trumpas tas savaitgalis. Pailsėjau. Pamezgiau. Eglutę aplankėm .  Reikia ir tokių savaitgalių, kai iš darbų ir reikalų būna tik maisto gaminimas ir trobos tvarkymas. Kurie man  už darbus nesiskaito :D. Rimtus . 

Muka,  kaip sveikata? 

Gražaus pirmadienio :4u: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes irgi šeštadienį pasivaiščiojome po miestą,eglutę aplankėme. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia gyvensiu 4u.gif
Nieko nenoriu verysad.gif nei švenčių, nei darbo, nei sodo...pilkoji vis šliaužioja aplinkui....nieko praeis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 gruodžio 2023 - 09:21
QUOTE(Muka @ 2023 12 04, 09:20)
Labos smile.gif

Dusia gyvensiu  4u.gif
Nieko nenoriu verysad.gif nei švenčių, nei darbo, nei sodo...pilkoji vis šliaužioja aplinkui....nieko praeis  ax.gif


Mukute 4u.gif
Jei ne mezgimas ir mane niuruma pultų smile.gif
O dabar nėra laiko smile.gif Kai tiek mezgimo projetų galvoje... Ir visi džiugina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 04, 08:23)
Mukute  4u.gif
Jei ne mezgimas ir mane niuruma pultų smile.gif
O dabar nėra laiko smile.gif Kai tiek mezgimo projetų  galvoje... Ir visi džiugina  tongue.gif


Labas rytaS,

lietus lietus...ir nieko naujo pas mus.Vejas dar 33 km/val,visa puokste.
As irgi pastebejau,kad siulu spalvos ir mezgimas,pakeicia pilkosios buvima salin,nustumia ja.Nes galvoji,kaip dvi sumegzt i kaire ar desine,kiek geru akiu,kiek isvirksciu ir nebelieka minciu verpetuose vietos pilkajai ilyst.Mylimas hobis labai padeda isgyvent iki kaledu.
Stebiu MB,jis kuri laika nebeturi hobio,neranda sau vietos,ilindes i kompa,mobilu.Pats supranta,kad blogai,bet dabar jam toks laikotarpis.
Dar,Mukute,MB vis kosejo po viruso,bronchai jo sulpna vieta.Eme gert kasdien ciobreliu arbata,pries tai kvepuoja tos arbatos garais,o po to isgeria,ir ka-nebekosti.
Melynos kojiners isdziuvo,nesu patenkinta rastu is storesniu siulu,bet jau ne ardysiu.
Liko kito projekto puse kojines,o galvoj knibzda mase projektu.
Atsakyti
Baikit niurnėt. Niūruma joms, matot. Saulutes nusimegzkit bigsmile.gif

Aš prie eglutės dar nebuvau. Man reik, kad sukristų atitinkamos aplinkybės - savaitgalio ankstus rytas ir šviežiai pasnigta, kad visas kalėdinis švytėjimas būtų snaiego baltumoj, nebūtų žmonių ir druskos nespėta pribert ))
Atsakyti
Hobis yra gerai smile.gif Svarbu ne per daug jo biggrin.gif
Aš visus siūlus iš spintų iškrauščiau į bakoną savaitei, tegul vėdinasi . Bijau kandžių. O dabar balkone naktimis tikrai yra minusas.
Radau nebaigtą projektą, ty buvo numezgtas kūnas ir viena rankovė... Kuri buvo netikusi. Išardžiau rankovę, radau biški klaidų, pasitaisiau ir užsidėjau abi rankoves kartu. Tai mezgu po truputi. Stori vilnos siūlai , ilgai negaliu. Pavargsta rankos ir pirštus trina. Liko apie 15 cm rankovės , gal po sporto paimsiu , kaip nuotaika bus. Tikiuosi iki Kalėdų prisibaigti. Reikia kapišono , užsegimo krašto ir gal kišenių. Dar galvoju , gal tokiam storam jų nereikia. Projektas Ievutės, mokėjau pinigus, dar yra visi video. Žiema šalta vadinasi man jo reikia biggrin.gif
Šalia to numezgiau dukros megztuko viršų, ty atskyriau rankoves . Ir laukiu siūlų ,nes iš likučio nuo praėjusio megztuko buvo likę tik tiek siūlų. Tikiuosi atspalvis nesiskirs, nes gali būti kita partija. Gerai kad radau LT tuos siūlus. Dar pasisekė... Nes siūlai pirkti prieš kokis 4 metus. Jau 3,5 metų dukrytė megztuką nešiojo. Kitų spalvų daug , tos nėr.
Pamezgiau vieną mėginuką ir pradėjau sau megztuką. Mėlyną. Pakankamai ryškų.
Labai produktyvus savaitgalis, kai leidžiu sau tingėti tongue.gif bigsmile.gif
Saintlina, smagiai Judu ganėt 4u.gif Dar avių ėriavimas neprasidėjo ? Kiek matau FB avininkus tai nuo gruodžio iki vasario ėriuojasi . Kokio jie grožio mažuliai ...
Atsakyti