Noriu megztuko sau,arba dukrai.Nusipirkau vakar siūlus.
Noriu megztuko sau,arba dukrai.Nusipirkau vakar siūlus.
minus vienas,nu kur tai matyta?Kalija kampe nuleidus lapus,net gaila ziuret,o ciklamenai tai iskele galvas,dziaugiasi tokiu oru.Ryt jau rodo lietu
Vakar mums po langais buvo miesto kaledine muge.Muzika,triuksmas visa diena.Graziausias vaizdas:prieky eina zonglierius su ugnimi,is paskos senis saltis,o paskui ji vaziuoja gaisrine. Gatve siaura,visi prilipo prie sienu is baimes,nu sugalvoja atlydet charakteringai seni salty,minioj su ugnies zonglierium.Apsauga gaisrine.Nu griuk negyvas,tik anglai taip gali sugalvot.Turiu pasidarius video,tik kol supratau,kas darosi,vaizdas jau buvo tolokai nuejes nuo mano langu.Bet gerai isiziurejus,matosi dar.Vakare 19 val fejerverkai irgi man pries langus."0 val viskas baigesi.Komercija gryna,suvyniota ir paslepta i Kaledini popieriuka.
Ingrida, dėl treniruoklio pabandyk vieną pratimą. Pradėk nuo mažiausio lengviausio lygio, ir kas penkias kalorijas didink apsukas. Surinksi kokias 55 kalorijas ir turėsi gerą kardio treniruotę... patikėk, yra ką veikti. Rekomenduoja 50-55 kalorijas . Paskui pertrauka. Jei treniruoklis turi funkcijas.
Turi funkcijas,mb didinasi,man užtenka lengviausią.
Luety,Londone šiek tiek pasnigo,dukra sako atšaukė traukinį iš miestelio į Londoną kur jie randasi. Tragedija.
Važiuosime po pietų į miestą(ot kaimiečiai) ,mačiau turguje saulėgražos pigiau,nei parduotuvėje.Mano abžoroms vos spėju pilti.
Luety,Londone šiek tiek pasnigo,dukra sako atšaukė traukinį iš miestelio į Londoną kur jie randasi. Tragedija.
Važiuosime po pietų į miestą(ot kaimiečiai) ,mačiau turguje saulėgražos pigiau,nei parduotuvėje.Mano abžoroms vos spėju pilti.
Gali but,nes pas mus,kur slapesnes vietos,ten ledas.|But smagu,bet ryt zada lietu.
Linkėjimai iš Madeiros.
Išsinuomojom namelį su kiemų ir baseinu. Tai kieme auga viskas - bananai, avokadai, papajos, figos, citrinos, pasifloros ir tt. Gaila niekas neprinokę 😁
Dar rozmarinų krūmas didžiausias
Kaip faina pas Anidandą
DĖk foto ir toliau
Pasirodau savo raudonas"Siaures pasvaiste"kojinytes.
KALĖĖĖDOS tikros
Anidanda pietinė pakrantė? Nes bananai auga? Pavydžiu baltu pavydu...
Anidanda pietinė pakrantė? Nes bananai auga? Pavydžiu baltu pavydu...
Funsalyje mes
Labas rytas.