Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 30, 12:30)
Pas mus ne tiek. Bet aš visus tuos "agentus" kurie nori kažką pasiūlyti galiu "pravirkdyti"... Jei turiu įkvėpimo .  Jei neturiu dedu ragelį. Nekalbu nemandagiai.  Jie nemokyti atsakinėti į kvailus kalausimus.
Aš matyt iš sraigių giminės, tokiais  tempais nemezgu ...
Luety KADA TU SPĖJI ?

Nezinau,pradedu po ietu,po to darau pietus,ne kasdien,tada mezgu kiekviena laisve minute.
as gi nedirbu.
Atsakyti

Laba ryta,

Anidanda,Londone rodo 6 silumos ir sauleta,be lietaus,o mes pietuose ir pas mus tik 2 silumos ir lyja.Kur teisybe?
Si ryta jau nuo 8 visokie spaminiai skambuciai nervus gadina.Riktu keist numeri,nu bet as jau turiu cia gal 20 metu ta pati,tai zinoma,kad ji turi ir visokie spameriai,o tai dabar menkiausia s...internete reik paziuret,tuoj registruokis,telefono nr duok,o paskui pardavineja visokiem spameriam.Fui,kaip nekenciu.Anksciau budavo paprasciau,matai istaigos telefonas raso reginiona is kur skambina,susiorientuoji,kad neturi jokiu reikalu ten ir nekeli.Dabar ,per kovida ,ismoko dirbt namie is savo mobiliu,tai dabar varo is ju,ir nezinosi,reikiamas skambutis ar ne.Ivedu i googla,matau jei daug kas iesko,reiskia spamas,O si ryta niekam nezinomi skambuciai ,net google nera.Viena atsiliepiau,zinoma,siulo savo pagalba finansine.Brrrrr.....sudraskyciau,jei pasiekciau.
Anidanda,lengvo skrydzio.Pasitiks kas Stanstede?Nes jis tolokai uz miesto.

Buvo saulėta bet gana šalta. Nors su Lt palyginti tai vistiek daug šilčiau čia. Atvarėm į Londoną su traukiniu, pasivaikščiojom biski, dar rytoj planuojam truputi pasisopint ir vakare skrisim į madeira. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Anidanda,smagaus poilsio. 4u.gif
Atsakyti
Anidanda gero poilsio 4u.gif Man gražiausia vieta kurioje esu buvusi Madeira. Jei yra rojus žemėje , tai ten rolleyes.gif Man taip pasirodė. Bet aš dar daug kur nebuvusi.
Luety , mano mezgimo tempai vis tik ne tavo , per parą kojinių pora ir dar plonų siūlų niekaip nenumegzčiau.
Nusimezgiau sau alpakines pirštines ir oras atšilo . Nes prie -8 ar -9 su odinėmis rankos šala. Nežinau ar smagios reiks pranešioti kai atšals .
PS dukrytė paprašė vieną megztuko modelį pakartoti . Tokie patys siūlai , toks pats modelis. Mezgiau prieš 3 metus , susinešiojo . O dar ir patirties tokios neturėjau biški klaidų pridirbau.

Penktadienis ... ir savaitgalis namie smile.gif Smaguma ir tiek tongue.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 12 01, 07:43)
Anidanda gero poilsio  4u.gif  Man gražiausia  vieta kurioje esu buvusi Madeira. Jei yra rojus žemėje , tai ten  rolleyes.gif Man taip pasirodė. Bet aš dar daug kur nebuvusi.
Luety , mano mezgimo tempai vis tik ne tavo , per parą kojinių pora  ir dar plonų siūlų niekaip  nenumegzčiau.
Nusimezgiau sau alpakines pirštines ir oras atšilo . Nes prie -8 ar -9  su odinėmis rankos šala. Nežinau ar smagios reiks pranešioti  kai atšals .
PS dukrytė paprašė vieną megztuko modelį pakartoti . Tokie patys siūlai , toks pats modelis. Mezgiau prieš 3 metus , susinešiojo . O dar ir patirties tokios neturėjau biški klaidų pridirbau.

Penktadienis ... ir savaitgalis namie smile.gif  Smaguma ir tiek  tongue.gif
Gražios dienos  4u.gif


Laba ryta,
pas mus 0 celcijausir...boileris sugedo,spaudimas rodo zemiau 0,5.Nei sildymo,nei karsto vandens.Skambinau seimininkui,zadejo surast meistra.
Dusia,geri tavo tempai nesakyk,kiek megztiniu numezgei jau siemet,per Lapkriti?Tris?O dar pirstines,kojines,bepirstes.O kojines as nusimezgiau apnarelius,kurie reikalauja labai daug atidumo ir darbo,viena diena,o pabaigiau kuna kojines kita diena.Tai cia normalu,2,25 virbalais.Buna,kad isvis megzt nenoriu.Kai siulu nauju ar projekto neturiu.O tas kojines megzdama dar dariau pietums virtu bulviu cepelinu su varske,labai abu uzsinorejom,o buvau nadarius gal 20 metu.Tai dietos,tai nesveika,tai tingiu terliotis....taip ir bega laikas.Dabar dar noriu atsimint silkine kose kaip virt,atbudo vaikystes skoniai,ka mamute darydavo,o as neismokau.Dabar internetas pades atsimint.Tik reikia prisiruost kada.
Nakty zada minus 3.Bus salta ziena yratiu,to dar pas mus nera buve,kad taip anksti tokie salciai.Nekenciu salciu.

Anidanda,kag kur rasit TK max labai gera rubu parde,dizaineriu neispirktos prekes uz padoria kaina.Gero poilsio Madeiroj.

Paziurejau,kokie orai Madeiroj,tai diena iki 20 silumos,nakti iki 15-16.Na keliaut po sala geras oras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 gruodžio 2023 - 11:41
Pasirodau savo raudonas"Siaures pasvaiste"kojinytes.
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir dar pradejau kitas Zvaigzde mezgu is storesniu multi dazymo siulu,tai ornamentas man gaunasi toks pilnesnis.
O kaip jums!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Abi gražios, bet Raudonos - tobulos!

Atsakyti
Man gal mėlynos gražesnės smile.gif Tokių norėčiau nešioti . Raudonas, tobulas tik ant eglutės kabinti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Buvo saulėta bet gana šalta. Nors su Lt palyginti tai vistiek daug šilčiau čia. Atvarėm į Londoną su traukiniu, pasivaikščiojom biski, dar rytoj planuojam truputi pasisopint ir vakare skrisim į madeira. 

Kaip pavydžiu 🥰

Atsakyti
Tobulos abi Luety. wub.gif wub.gif
Aš vakar irgi pasiėmiau iš paštomato,kilogramą dar baltų ir puskilogramį bordinių.Pasirodysiu kažką panašaus į Luety mezgu.Tik,kad megzti lieka tik vakarai.Atrodo ir nedirbu,bet kažką vis dirbu.Šiandien gaminau eglutę lauke,su mb juokiamės,greičiau būtų buvę nueti į mišką nusikirsti eglutę pasodinti į vazoną ir papuošti.Na bet išsaugojau eglutę,pasigaminau iš šakų. ax.gif
Dukra nuvažiavo į ofisą,pamatę kolegę su nusimezgusią megztuką,prisireikė jau.Nusipirko siūlų,dabar tik man reikės numegzti.O tai vis zyzė pigiau gatavą nusipirkti. mirksiukas.gif

Auga kilogramai atrodo valgau tą patį,daugiau gal vaisių?Eisiu ant elipsinio,kasdien einu po 3-3.5 km,matyt mažai? blink.gif Na bet privaikštau ir lauke,nuo namo iki namuko. ax.gif
Dairausi moheros siūlų prisireikė man,parašiau vienai pardavėjai ,nesulaukiu atsakymo.
Atsakyti


Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 gruodžio 2023 - 08:59

Labas rytas. Gražus ir žiemiškas.  

Ingrida, ką megzi  iš macheros?  Skaras?  Patikrinau savo žinomas internetines parduotuves, man patinkančios  radau tik vienoje.  

Gražaus šeštadienio!

Atsakyti